Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Bu adamları ne yapmak lazım bilemedim ki. Evire çevire dövmelimi, köpeğini öldürmelimi. Bugün yolda gidiyorum 2 velet böyle liseli boxer cinsi olarak tahmin ettiğim köpeklerini gezdiriyorlar. Karşıda bir tane zavallı köpek var yaklaştılar ona doğru tut oğlum yaptı bu elemanın köpeği havlayarak atağa geçti sokak köpeğide inledi minledi kaçtı. Çok fena sinir oldum napıyosunuz lan siz dedim. Ya abi öylede böylede bilmemne. Yazık değilmi falan filan derken pardon abi dediler gittiler. Ya bunlardan etrafta acayip çok var ve fena dokunuyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ya sana da tut olum yapsalardı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bu köpeklerinin vahşilikleriyle övünen, onları dövüştürmek için eğitenlerin köpekleri ellerinden alınmalı. tabi şehir içi konuşuyorum, dağ başındaki evleri falan korumak başka bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 iyi bari sana all kill cektirmemisler şaka bir yana evet haklısın bence cozum istiklal marşını tersten okutmak olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Eğitimde dayağı kaldırırsan böyle sonuçlar çıkıyor işte. Döveceksin, entel olmaya gerek yok sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 petlere atak verdirmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 olitere said: ya sana da tut olum yapsalardı ? Alakasız tabi ama bir keresinde heralde kuduzmuydu neydi hayvan saldırı pozisyonuna geçmişti bir şekilde ısırılmadan ayağımın altına aldım birkaç sorumlu çağırana kadar. Büyük ihtimal gene yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 birşey yapıyorum sanıyorlar işte. nefret ediyorum. köpeğini neden öldüresin? köpeği o yola iten sahipleri. bizim sitenin yakınında da bir park var, köpeğimi gezdirirken gördüm bi kaç kere aynı olayı ben de hakim olamıyorum gidiyorum bağrıyorum çağrıyorum. serseri tipli hepsi bi de böyle. gerizekalılar. hayır bir tarafı kopsa hoşlarına mı gidicek anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 senelerce kocaman kopek besledim.bi kere tut oglumu uygulamadı ya arkadaşlarıma saldırtmaya calısıodum da biri kafasını oksayınca hemen takla atıyordu ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ben köpek beslemedim ya.6-7 yaşındayken falan bi kedimiz vardı adı sarmandı.sokağa bırakırdım gezer gelirdi.dedem şileye çuvalın içinde götürüp bırakmıştı.2 gün sonra geri geldi kedi sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Hoşlarına gidiyor tabi bir tanıdığımın iş yerinde köpeklere kedilere işkence yapıyorlar ulan geçen fabrikaya atmaca girmiş sopayla bayıltıp tahta kalemlerle boyamışlar yiyeceklermiş hatta! dağda ayılar beslese yapmaz arkadaş bunları nasıl bir varlıksın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Red said: senelerce kocaman kopek besledim.bi kere tut oglumu uygulamadı ya arkadaşlarıma saldırtmaya calısıodum da biri kafasını oksayınca hemen takla atıyordu ahha +1 hatta benimki tabansızdı karanlıktan korkuyodu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 en temizi olay anini kameraya al her cep telefonu video cekebiliyor gunumuzde cek goruntuleri paylas youtube da facebook da 2 gun icinde yayilir panter emel vb gereken cezayi veriyor bir sure sonra da suc duyurusunda bulunurlar alirlar ellerinden kopegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Bella said: birşey yapıyorum sanıyorlar işte. nefret ediyorum. köpeğini neden öldüresin? köpeği o yola iten sahipleri. O anda sürü liderliğini eline alıp, köpek sakin teslimiyetçi yapıya geçeseye kadar onu umursamayacaksın di mi? Ben de o hayvanların davranışlarından dolayı sorumlu tutulmaması gerektiğini düşünüyorum ama hayvan bir noktayı aştığında da olay çığrından çıkmış oluyor ki, o köpek de bitmiş oluyor... Bazı durumlarda zaruri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mieovw Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 sahibinde de sorun var köpekte de. köpeği sokmucan ülkeye, dolaylı olarak sahibide bi köşede kendini tatmin edemediğinden çıldırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Suç sahipte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Boxera yapamazsın onu ama çocuklarda aynı şekilde bir insana hart diye saldırtamazlar köpeği biraz yemez sonuçları. Klapaucius said: olitere said: ya sana da tut olum yapsalardı ? Alakasız tabi ama bir keresinde heralde kuduzmuydu neydi hayvan saldırı pozisyonuna geçmişti bir şekilde ısırılmadan ayağımın altına aldım birkaç sorumlu çağırana kadar. Büyük ihtimal gene yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 DynamicK said: en temizi olay anini kameraya al her cep telefonu video cekebiliyor gunumuzde cek goruntuleri paylas youtube da facebook da 2 gun icinde yayilir panter emel vb gereken cezayi veriyor bir sure sonra da suc duyurusunda bulunurlar alirlar ellerinden kopegişu olay hakkatten artık çok etkili , videoya alıp youtube'e koyuyorsun , bide adres falan verdin mi işleri tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Valla bi 5 sene önce barzo inşaat amelesinin teki 2 tane bekçi kurdu benim sivas kangal'a saldı. Biri öldü digerinin bacagı yok artık. O da hayatta çünkü odunla benim aslanın kafasına 5-6 tane vurdu bıraktırmak için, su döktüler öyle bıraktı. Manyak egosunu yaptım ben bunun tabi. Hemen et yedirdim aslanıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 xunn said: Valla bi 5 sene önce barzo inşaat amelesinin teki 2 tane bekçi kurdu benim sivas kangal'a saldı. Biri öldü digerinin bacagı yok artık. O da hayatta çünkü odunla benim aslanın kafasına 5-6 tane vurdu bıraktırmak için, su döktüler öyle bıraktı. Manyak egosunu yaptım ben bunun tabi. Hemen et yedirdim aslanıma. Anlatığına bakılırsa sizin ikinizin saçmalığı hayvanlara yazık etmiş, hem seninkine hem onunkilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 vaperon said: O anda sürü liderliğini eline alıp, köpek sakin teslimiyetçi yapıya geçeseye kadar onu umursamayacaksın di mi? Ahaah ben de ne zaman discovery açsam sakin teslimiyetçi yapı oluyo fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Valla benim hiç alakam yok, minnacıktım, boyum kadar kopegi gezmeye cıkardım, sıfır etkendim ben orada, gidip GİT TUT OLM KIR AGIZLARINI demedim, bi çekti serdi ben kendi başına takıldı. Adamın öküzlüğü yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Kaldıramayacağın ... altına ne giriyorsun derler öylesine :P MAdem tutamayacaksın köpeği gezdirmeyeceksin de. MAzlallah bi çocuğa saldırsa gene tutamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar