doruk11 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 http://www.otoemlak.com a bakmadan araba ve ev alip satmaya karar vermeyin Bireysel ve kurumsal şahıslara yönelik en büyük internet alım-satım pazarı olmak amacıyla kurulmuştur. Bunun yanı sıra kullanıcıların oto ve emlak konusundaki tüm ihtiyaçlarına hızlı, sık güncellenen, kaliteli ve konusunda uzman teknik destekle sektördeki diğer kurumlardan kolayca ayrılmaktadır. otoemlak.com "hayalin bir tık ötesinde" sloganıyla türkiyede ikinci el oto ve emlak piyasasına yepyeni bir soluk getirmeyi hedeflemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 hemen oto alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 oha başlık bile reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doruk11 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ev de alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 anne ben bot oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doruk11 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Pipet said: anne ben bot oldum ne demek istiyorsunuz pipet bi anlam veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 merhaba doruk11. yeni gelenlere alalım seni yaü.fdssşcix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doruk11 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Bu konu altında kendizine ait internet sitelerine link verebilirsiniz. Link verirken yapmanız gereken sitenizin ne ile ilgili olduğunu belirtip kısa bir açıklama yazısı yazmanız. Yazıları çok abartmayın zira pek okuyan çıkmayacak. Derli toplu bir yazı zaten sitenize ilgili şahsı çekeceğinden geri kalan bilgiyi sitenizden edinmek daha kolay olacaktır. her kafadan bir ses çıkıyor hiç anlam veremedim süper ahmedinejad : hemen oto alıyorum razzRaziel : oha başlık bile reklam pipet: anne ben bot oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bu sitenin sonu cacık aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Operada orta blok sag tarafa kaymış söylim. hatta pardon abi siz ne yaptınız. margin-left ilemi ayarladınız orta bölümü büyük monitörlerde bozukluk gösteriyor. Sağ tarafa kayıyor. margin auto ile ayarlayın onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ulan daha eli yüzü düzgün bi siteniz yok de çıkmışınız yok sektördeki diğerlerinden ayrılıyoruz bık bık. Sırf eli yüzgün değilmiş, charset sorunları da var lol: Syk Kullanylanlara Ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 şu ilk mesaja bi bak kendin değilmişsin gibi sonra karar ver. mesaj sayısı 4, başlıkta sitenin ismi, içerikte genele yazılmış bir reklam. ne bir site yaptım, bizim sitemiz bu, ya da şöyle bi oto sitesi var bi bakın bakalım falan hiç bir şey yok paticik'e yönelik. botlar bile daha insansı davranıyor şu günlerde. onu diyoruz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 doruk11 said: Bu konu altında kendizine ait internet sitelerine link verebilirsiniz. Link verirken yapmanız gereken sitenizin ne ile ilgili olduğunu belirtip kısa bir açıklama yazısı yazmanız. Yazıları çok abartmayın zira pek okuyan çıkmayacak. Derli toplu bir yazı zaten sitenize ilgili şahsı çekeceğinden geri kalan bilgiyi sitenizden edinmek daha kolay olacaktır. her kafadan bir ses çıkıyor hiç anlam veremedim süper ahmedinejad : hemen oto alıyorum razzRaziel : oha başlık bile reklam pipet: anne ben bot oldum hahahahaha abiii adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 doruk11 said: Bu konu altında kendizine ait internet sitelerine link verebilirsiniz. Link verirken yapmanız gereken sitenizin ne ile ilgili olduğunu belirtip kısa bir açıklama yazısı yazmanız. Yazıları çok abartmayın zira pek okuyan çıkmayacak. Derli toplu bir yazı zaten sitenize ilgili şahsı çekeceğinden geri kalan bilgiyi sitenizden edinmek daha kolay olacaktır. sen bazı şeyleri çok yanlış anlamışsın :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 tasarım felaket. uçan kuşler ne olm ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Reklam kokan hareketler bunlar... Satış departmanınızın pek akıllı davranmadığı açık en azından şu şu ilanı gördüm inanılmaz ucuz arkadaşlar kaçırmayın bu fırsatı fln desen daha iyi olurdu sankisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar