MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 arkadaşlar bi süre sonra iyi bir arkadaşımı görmeye istanbula gideceğim. şöyle bi gün kalıp onu görüp döneceğim. etilere yakın şöyle geceliği 50-60 lira civarında otel var mı kalabileceiğim? edit: başlığa naapmışım lan öyle... düzelttim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 etilere yakın 50-60 ytl'ye otel rüyanda bulursun =) taksim'de chill out hostel/cafe var, orada kalabilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Kızsan Couchsurfing İstanbul grubuna gir. Sadece gir mesaj atmana falan gerek yok yani, browser'a adresi yaz, şalterleri bile indirsen seni bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 yandaş cıktım topiğe. ben de arıyorum ama hostel olmasın. 100-150ye falan. düzgün bi' yerde hatun emanet edicem zira.beyoğlu arkak sokak otelleriyle gelmeyin please! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 taksim meydanında kızılkayalar'ın solundaki caddenin ara sokaklarının az diplerinde paspal gözükse de kalınabilecek güzel 1-2 tane otel var arkadaşı 50-75 TL arası bırakmıştık oraya yıl 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 "roket adam" said: Kızsan Couchsurfing İstanbul grubuna gir. Sadece gir mesaj atmana falan gerek yok yani, browser'a adresi yaz, şalterleri bile indirsen seni bulurlar. ulan hadi senelerdir forumda olduğumu falan geçtim, nikimin önünde kocaman MR yazıyor adam hala kızsan demiş yaaa. troll nerelere vardı... tamam 100-150 yaptım üst sınırı ben de madem. böyle var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 irin said: yandaş cıktım topiğe. ben de arıyorum ama hostel olmasın. 100-150ye falan. düzgün bi' yerde hatun emanet edicem zira.beyoğlu arkak sokak otelleriyle gelmeyin please! Başımın tacı edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 kertenkel said: etilere yakın 50-60 ytl'ye otel rüyanda bulursun =) taksim'de chill out hostel/cafe var, orada kalabilirsin... şu vardı http://www.etilerotelciliklisesi.com/ sitede bi sıkıntı olabilir yalnız AV yoksa girmeyin siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 xunn said: irin said: yandaş cıktım topiğe. ben de arıyorum ama hostel olmasın. 100-150ye falan. düzgün bi' yerde hatun emanet edicem zira.beyoğlu arkak sokak otelleriyle gelmeyin please! Başımın tacı edeyim. taylan yumurtladı di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 gençler hiç sesiniz çıkmadı ya... bakın öğrenci işi istanbulda ne önerirsiniz hadi=) otel ismi verin fiyat araştırırım ben=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 http://www.vezirhotel.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 sumocat hostel var galata tarafında, sitesinden bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 geçen sene nevizadenin orda babylon varya onun karşısında dikilen otelde 120 liraya kalmıştım baya güzel bi oteldi inter royalli, grand lı bi ismi vardı unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 abi nevizadede babylon yok ki :) asmalımescit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ya bi sokak varya işte sazlı sözlü şu karadeniz bar'ın oldugu yer.(karadeniz barmıydı lan onu da unuttum) o sokağı T harfinin dikey cubugunu düşün dikeyle yataın kesiştiği noktada babylon yok mu? başka bişeyde olabilir orda işte sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 tamam buldum interroyal hotel nevizade sk no 31 babylon değil jolly joker balansmış karşısındaki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ucuz yollu madalyayı da buradan almayı tercih ediyorum. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
busetekin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 MrLevie said: arkadaşlar bi süre sonra iyi bir arkadaşımı görmeye istanbula gideceğim. şöyle bi gün kalıp onu görüp döneceğim. etilere yakın şöyle geceliği 50-60 lira civarında otel var mı kalabileceiğim? edit: başlığa naapmışım lan öyle... düzelttim=) Etilerde otelcilik meslek lisesinin uygulama oteli var. Kalanlar memnun.. 1 kişi60 tl 2 kişi 90 tl' ye kalınıyor. Sabah kahvaltısı da dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 gokce pansiyon var çağlayanda. temiz yerdir sorun yaşamazsın. ben 3 ay kaldım. tek gecelik 4 kişilik odada yatak fiyatı 15 ti en son. odayı kapatmak istersen 60 işte. en son çatı katına tek kişlik odalar yapılıyodu ara sor istersen www.gokcepansiyon.com pansiyonun etrafındaki muhitte serseri - barzo tipler doludur. ama zararsızdırlar o muhitin müşterisine bişey olmaz sen normal girip odanda yatcaksın bir iki gece. mecidiyeköye yürüme mesafesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar