Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da kalmalık ucuz yollu otel vb.

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

"roket adam" said:

Kızsan Couchsurfing İstanbul grubuna gir. Sadece gir mesaj atmana falan gerek yok yani, browser'a adresi yaz, şalterleri bile indirsen seni bulurlar.

ulan hadi senelerdir forumda olduğumu falan geçtim, nikimin önünde kocaman MR yazıyor adam hala kızsan demiş yaaa. troll nerelere vardı...

tamam 100-150 yaptım üst sınırı ben de madem. böyle var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
MrLevie said:

arkadaşlar bi süre sonra iyi bir arkadaşımı görmeye istanbula gideceğim. şöyle bi gün kalıp onu görüp döneceğim. etilere yakın şöyle geceliği 50-60 lira civarında otel var mı kalabileceiğim?

edit: başlığa naapmışım lan öyle... düzelttim=)

Etilerde otelcilik meslek lisesinin uygulama oteli var. Kalanlar memnun.. 1 kişi60 tl 2 kişi 90 tl' ye kalınıyor. Sabah kahvaltısı da dahil.
Sosyal ağlarda paylaş

gokce pansiyon var çağlayanda. temiz yerdir sorun yaşamazsın. ben 3 ay kaldım. tek gecelik 4 kişilik odada yatak fiyatı 15 ti en son. odayı kapatmak istersen 60 işte. en son çatı katına tek kişlik odalar yapılıyodu ara sor istersen

www.gokcepansiyon.com

pansiyonun etrafındaki muhitte serseri - barzo tipler doludur. ama zararsızdırlar o muhitin müşterisine bişey olmaz sen normal girip odanda yatcaksın bir iki gece. mecidiyeköye yürüme mesafesinde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...