sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Burak fena karıştırdı ortalığı kendini yere atmayıp golü atmaya çalışsa rahat atardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Oha çevirmiş Kayseri helal. Ama Trabzon kaç maçtır 85'ten sonra kurtarıyor. Gerçi burda yemiş :D Oha yazarken 3-3 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 süper maç olmuş yaw, izlemedik tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 trabzon taraftarından yönetim istifa veya şenol güneşi ıslıklamasını bekliyorum bu hafta olmazsa haftaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 3-3 olamsa 2-3 bitse ben stadı ateşe vermelerini bekliyordum olmadı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 trabzon taraftarını arenaya getirelim.1 haftada yönetim degişir ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 efsane maç oluyor. sahaya atılan yabancı maddelerden kapatılsın saha plox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 eet maç baya iyi kayseri yense daha da iyi olcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Ve sonunda gerçek Lider başa geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 sahayı kapatmasınlar ya. trabzonun gerçek deplasmanı avni aker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 sahanın kapanması lazım cidden bu kadar atılan eden şeyden sonra. ama şampiyon yapabilir bu durum ehah. selçuk'un olmayışı baya etkiledi bu arada maçı ya. kayseri daha iyiydi bence, ama çok güzel maç oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Fener bu saatten sonra sittin sene bırakmaz liderliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 İnş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 fenere volkan hedıye ettı,fener skoru korumayı bıldı.ts ye suleymanou hedıye etti ama kullanamadılar.bu arada mehmet erenın pozisyon bariz penaltıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Bu skor iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Khelben said: Fener bu saatten sonra sittin sene bırakmaz liderliği. Genlerbirliği deplasmanı var, Trabzon'un Beşiktaş'tan yiyeceğinden daha az yemesi lazım. Belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 84. dakikadaki buragın pozisyonu taraftar cıldırmıs fılan ama penaltı yok galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 85'de 2-3 idi ne ara 3-3 bitmiş lan bu maç ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Trabzon bize patlar şimdi işe bak : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 abi suleymanu hep kotuydu ki zaten. sadece bu mac degil yani. christian'ın bu adama attıgı golu hatırlayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 suleymanu denizlideyken bize şampiyonluk verdi sagolsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 o degil de trabzonspor son 3 haftada son 5 dakikalarda 5 puan aldi. onemli puanlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 trabzon ilk yarıdada ilk 6 maçta 11 puan almış.ilk 7 maçı çok zor zaten.haftayada beşiktaşla yapıcak ondan sonra onuda kazanırsa toparlanmaya başlar.bide sahası kapanırsa trabzonun yararına olur.ben böyle mal taraftar grubu görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Çok zevkli maçtı bence çok zevk aldım izlerken sonu da iyi oldu lideriz artık her açıdan zevkliydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 1 maç saha kapama cezası Ts'ye çıkan olaylar nedeniyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar