axedice Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Hehe aynen öyle valla Eno:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Bu oyunu oynamaya hala fırsatım olmadı ama bu hafta sonu ciddi ciddi gidip alıcam eksiklik var hayatımda sanırım :)[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 bu oyun gibi başka oyunlar varmı piyasada peki[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 heh daha ilk bolmudeki churh onundeki tasi bulamamistim 1 hafta bıyunca sonra geri kalan oyunu 1 gun icrsinde bitirmistim o gazla eheh[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 aslında oyun süper de, kardeşini sirkte yönettiğiniz bölüm çok bayık. inanılmaz bayık (bence).[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Sirkte fena değildi bence. özellikle karşıdan baktığın ev ve suyun içinde şirinlikler benim çok hoşuma gitmişti :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 nostalji dediğin prince'le yapılır, golden axe'le yapılır, hatta pong açılır nostaljinin kralı yapılır :-P[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Ya bende de The Mansion bölümünde takılıyo bitirecem de daha geçenlerde aldım acayip nostalji yapasım geldi de (Bi de Grim Fandango'yu bulsam onun üzerine oyun tanımam) ya mansion bölümünde sorun oluştu mu ne diyo çıkıyo sonra ya hemen bölümü yükleyince çıkıyo ya da 2 dk felan geçiyo çıkıyo napcaz bilen var mı ya da aynı sorunu yaşayan. Gerçekten o ikinci bölümdeki özürlü çocukları görünce acayip olmuştum ya bi de kız mezarda buluyoz ya oehm.[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben!!! Tıkla!!! Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: karpuz, 02 Kasım 2003 18:41 tarihinde demiş ki: 2. si çıkmadı iyi oldu bence... bir efsane olarak kalacak... 2. sini yapıp sıçsalar iyi mi olur? (bkz: monkey island 4)[hline]ö? Onlar sıçmak için 4. beklemiş :D[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz... Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 yuppi cd sını buldum kaybettım sanıyodum tekrar oynamaya baslıycam en kısa zamanda ay cok sevındım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 adventure turunde tek sevdigim oyun diyebilirim bende,gercekten guzel bir hikayeye sahip[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: Cd-, 25 Temmuz 2004 22:14 tarihinde demiş ki: daha geçenlerde aldım acayip nostalji yapasım geldi de (Bi de Grim Fandango'yu bulsam onun üzerine oyun tanımam) aldim derken bi arkindan fln aldigini mi kastediyosun?? yoksa bu kadar eski oyunlari satan bi yer var mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 En güzeli böcüklü grimwallı yönettiğiniz bölümdü. En mecazi göndermeler imalı anlatım o bölümdeydi çünkü. bölüm başlı başına benzetme ima. Neydi arif li marif li bişeydi ama unuttum şimdi :)=[signature][hline]-Houston. Bi sorunumuz var. -Nedir yiğidim. -Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum. -Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 En sinir olduğum yer de Max'in iyileştikten sonra suratını bandajsız görmek. O ne tiptir öyle ya.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Nası ya o kadar kötümüydü? du bi daha oynayım *!Bahane bulur*[signature][hline]-Houston. Bi sorunumuz var. -Nedir yiğidim. -Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum. -Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Valla karizma birşey bekliyordum ama hayallerim yıkıldı :([signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 2. bölümde takılıyor win2000'den kaynaklansa gerek . Patch deseniz patch yok . Site deseniz yapımcının ne sitesi kalmış ne de başka bir şey . - İlk oynadığımda ilk bölümde kafasını duvara vuran adamı görünce oyuna yapıştım bitirine kadar kalkamadım. - 2.bölümde saklambaç sırasında mezardaki çocuğu bulunca gerçektende oha dediğim . Bu oyunu insanoğlu yapamaz dediğim kız'a oyuncak ayısını yetiştirirken çok hüzünlendiğim , ağladığım tek oyun - Hem 2.sinin yapılmasını isterim ama ismininde efsane kalması için bence böyle olması daha iyi olduğuna inandığım . ADVENTURE dünyasının EN İYİ oyunu . Sanitarium . Atmosfere setup ekranından müziklerle sokan tek oyundur aynı zamanda . - Where Am I :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 the dig i tek geçerim :) gerçi sanitarium da güzeldi bayağı. hakkını vermek lazım.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 2.ci bolumde kilisenin camina tas atabilmek icin 2 hafta kasmistim ama sonrasi akmisti guzeldir superdir twinsen oddysey ile ikisi efsanedir :)[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: kiddo, 26 Temmuz 2004 08:25 tarihinde demiş ki: said: karpuz, 02 Kasım 2003 18:41 tarihinde demiş ki: 2. si çıkmadı iyi oldu bence... bir efsane olarak kalacak... 2. sini yapıp sıçsalar iyi mi olur? (bkz: monkey island 4)[hline]ö? Onlar sıçmak için 4. beklemiş :D 4 iğrenç bir oyun değildi. sadece yeni çağa ayak uydurmaya çalıştığı için aşağılandı. MI4 ü doğrudüzgünoynayıp bitirseniz tadına varamazsınız. Benden söylemesi[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ya bide MI yazınca hep mission impossible diye okuyom kafam karışıyo. Ciddiyim.[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: Wulfgar, 15 Kasım 2003 10:28 tarihinde demiş ki: Kız kardeş olayı beni çok üzmüştü...[hline]Avatar Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim kesinlikle bende bi fena olmuştum ya orda :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Şimdi çekiyorum %90 da ne kadaqr özlemişim ya hele o küçük kız kardeşinin bölümü *Tüyleri ürperir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 mother is the way.. özlemişim be, süfer oyundu. o evde geçen bölüm adamın psikolojisini bozar of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Ana menüde objelerin üstüne gelince çıkan sesten havaya girerdim yaf. kız diyodu ya ruhani bi şekilde "keeeeyboard configuration.... " diye abuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar