Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nostalji: Sanitarium

NuKe

Öne çıkan mesajlar

• 8 ay sonra ...
Sirkte fena değildi bence. özellikle karşıdan baktığın ev ve suyun içinde şirinlikler benim çok hoşuma gitmişti :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bende de The Mansion bölümünde takılıyo bitirecem de daha geçenlerde aldım acayip nostalji yapasım geldi de (Bi de Grim Fandango'yu bulsam onun üzerine oyun tanımam) ya mansion bölümünde sorun oluştu mu ne diyo çıkıyo sonra ya hemen bölümü yükleyince çıkıyo ya da 2 dk felan geçiyo çıkıyo napcaz bilen var mı ya da aynı sorunu yaşayan.

Gerçekten o ikinci bölümdeki özürlü çocukları görünce acayip olmuştum ya bi de kız mezarda buluyoz ya oehm.[signature][hline][i]No Woman No Cry[Bob Marley]
Ben!!! Tıkla!!!
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 02 Kasım 2003 18:41 tarihinde demiş ki:
2. si çıkmadı iyi oldu bence... bir efsane olarak kalacak... 2. sini yapıp sıçsalar iyi mi olur? (bkz: monkey island 4)[hline]ö?

Onlar sıçmak için 4. beklemiş :D[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz...
Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
En güzeli böcüklü grimwallı yönettiğiniz bölümdü. En mecazi göndermeler imalı anlatım o bölümdeydi çünkü. bölüm başlı başına benzetme ima. Neydi arif li marif li bişeydi ama unuttum şimdi :)=[signature][hline]-Houston. Bi sorunumuz var.
-Nedir yiğidim.
-Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum.
-Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun
Sosyal ağlarda paylaş

2. bölümde takılıyor win2000'den kaynaklansa gerek .
Patch deseniz patch yok . Site deseniz yapımcının ne sitesi kalmış ne de başka bir şey .
-
İlk oynadığımda ilk bölümde kafasını duvara vuran adamı görünce oyuna yapıştım bitirine kadar kalkamadım.
-
2.bölümde saklambaç sırasında mezardaki çocuğu bulunca gerçektende oha dediğim . Bu oyunu insanoğlu yapamaz dediğim kız'a oyuncak ayısını yetiştirirken çok hüzünlendiğim , ağladığım tek oyun
-
Hem 2.sinin yapılmasını isterim ama ismininde efsane kalması için bence böyle olması daha iyi olduğuna inandığım .
ADVENTURE dünyasının EN İYİ oyunu . Sanitarium . Atmosfere setup ekranından müziklerle sokan tek oyundur aynı zamanda .
-
Where Am I :)
Sosyal ağlarda paylaş

the dig i tek geçerim :)
gerçi sanitarium da güzeldi bayağı.
hakkını vermek lazım.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
kiddo, 26 Temmuz 2004 08:25 tarihinde demiş ki:
said:
karpuz, 02 Kasım 2003 18:41 tarihinde demiş ki:
2. si çıkmadı iyi oldu bence... bir efsane olarak kalacak... 2. sini yapıp sıçsalar iyi mi olur? (bkz: monkey island 4)[hline]ö?

Onlar sıçmak için 4. beklemiş :D

4 iğrenç bir oyun değildi. sadece yeni çağa ayak uydurmaya çalıştığı için aşağılandı. MI4 ü doğrudüzgünoynayıp bitirseniz tadına varamazsınız. Benden söylemesi[signature][hline]Guarir non è possibile
la malattia di vivere
sapessi com´è vera
questa cosa qui
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wulfgar, 15 Kasım 2003 10:28 tarihinde demiş ki:
Kız kardeş olayı beni çok üzmüştü...[hline]Avatar
Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim

kesinlikle bende bi fena olmuştum ya orda :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...