Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Genel olarak bakınca en sevdiğim GTA oyunu San Andreas. Mekanlar çok güzeldi, özellikle Las Venturas'ın çölleri, Los Santos'un batısındaki dağlık alanlar ve San Fierro. Müzikleri de çok iyiydi, hatta müzik zevkimin genişlemesine yardımcı olmuştur. Ama 4 hem teknik yenilikler getirdiği (yeni motor, telefon sistemi, telefondan ZiT!'i aradığında o an çalan müziğin adının hem telefonuna hem de PS3 hesabına bağlı gerçek e-mail adresine gitmesi, vs), hem seni hikayeye daha çok çektiği, hem de az da olsa bu hikayeye müdahale etme şansı verdiği için daha önemli bi oyun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 san andreasta zenci vardi ondan sevememistim, 4 cok guzeldi ama, agzim acik oynadiydim ps3te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 vice city iyiydi baya.ama görevleri biraz daha kolay kalıyordu san andreas a göre.gta 4 ve DLC leri harikaydı.ben the lost and damned ı daha çok sevdim.chopper'lı çeteler falan hep ilgimi çekmiştir.gta 5 te iyi olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 tv'de ki anime serisinin devamını istiyorum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 beşinci oyunda istanbulu yapsınlar, tinerci çocuk olarak başlayıp ırak'a terörist öldürmeye giden mafya babası olarak bitirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 oyunun istanbulda geçmesine gerekyok oyun içinde istanbul kelimesi bile geçse çocuk gibi neşelenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 şu gta serisine görevi yeniden başlatma seçeneği koysalar cok güzel olucak aslında öldükten sora tekrar o yolculugu yapmak oyunda sogutuyor beni:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 razzRaziel said: beşinci oyunda istanbulu yapsınlar, tinerci çocuk olarak başlayıp ırak'a terörist öldürmeye giden mafya babası olarak bitirelim Yanlız babayiğit bi girişimci çıksa şu hikaye milyonlar satar ahahaha Red said: şu gta serisine görevi yeniden başlatma seçeneği koysalar cok güzel olucak aslında öldükten sora tekrar o yolculugu yapmak oyunda sogutuyor beni:) 4 ve dlc'lerinde vardı o olay ya? Görev başarısız olunca telefone mesaj geliyordu yeniden başlayayım mı? diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 oynamadı onları galiba asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 4 oynadım abi.dlcleri bilmiyorum 4 te var mıydı öyle bişi.ben niye keko gibi öldükten sora tekrar o yolları gidip geliyodum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 abi öldükten ve canlandıktan sonra telefonuna mesaj geliyor, bipliyordu falan üstelik işte açtığında telefonu soruyordu sana "görevi yeniden yapmak ister misin? " diye, direk görevin ilk anından başlıyordun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 istanbulu yapsinlar valla, factionlarda hazir sedo peker ve yegenleri cCc ulku ocaklari cCc nuris baba ve cetesi (hapisten filan kaciralim, alaaddine karsi yardim edelim offf piskopat eglenceli gorevlet cikar bundan) fikirtepe gencligi bizim poliste niv york polisini aratmaz hani, busted da yapmasin direk coplasin filan, goz yasartici gazlar ucussun havada, corba parasi verip wanted dusurelim filan sehrin cografyasida asiri musait anadolu yakasi - klasik gta baslangic mekani, yerlesim yerleri hede hodo avrupa yakasi - sisli mecidiyekoy taksim levent hatti, klasik gta 2. adasi, zengin mekan, gokdelenler, falan filan avrupa yakasi - tarihi yarimada gene klasik gta 3. adasi konsepti old town potansiyeli dusunsenize, hacihusrevde okuyombenya icin mission yapiosunuz(ki sirf gta hacihusrev diye oyunda cikabilir ha. o derece malzeme var), trafik isiklarinda ednan hodja nin minionlari EVRIM YOOOK diye yakaliyor, onlarada mission yapiyor veya pislik yapiyoruz, mafya desen sehirde herkes mafya, heleki otopark mafyasi missionlari asiri zevkli olur, bunun yaninda fatih carsamba ile zaman tuneli efektide verilebilir cok guzel, cuppeli ahmet hoca factionida konabilir, insaat firmalari, aydin dogan ve cici hiltonu, cem cengiz uzani derken oy anam oy all star direk derin devleti, akboyu, ergenekoncusu, silivri, chp kadin kollari, alperenler, hizbut tahrir, atsizcilar.com (minigame yapilsin bu, forumda gok yeleli bozkurta ulasmaya calisalim faillarsak casit oldugumuz icin banlasin bizi forumdan, basarirsak ek missionlari acilsin kese kagidi ile gelip gorev versin filan) filan derken new york neymis lan diyor insan ben otursam hem gulmekten hem eglenceden eyrde yuvalarnacaginiz en az 100 mission cikaririm direk yanniz gerceklige dusman biri olarak oyunu mukemmel yapmak icin tek istegim var, gta istanbul cikicaksa topbas diil melih basgan belediye reisi olsun, missionda versin bize, arada doner dagitsin can basalim filan, haberlere cikip trollesin ahahaha aptal amerikalalik bide cok cesitlik sahibiyiz, cok kulturluluk falan filan diye takiliyor, istanbula kiyasla o kadar bayiklarki offf, cumhuriyetci var, liberal var, nigga var, gayler var, turlu turlu gocmenler var o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Gayette viktor'un dediği gibi muhteşem olur. Bu arada oyunlar için seslendirme yapan birinin kartında, yaptığı işler altında "GTAV için seslendirme" yazıyormuş sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Aboow Viktor'un dedikleri muhteşem. Mail olarak atmak lazım Rockstar'a sdfjsdfjksdf Yalnız harbi, GTA'nın şu sağlam kara mizah olayına cuk oturur İstanbul. En azından bi DLC falan çıksa var ya of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Abi 1 liran var mı karşıya geçicem? diye yanaşacak eleman of negzel lan Ara sokaklarda önünü kesecekler para için, ya vereceksin ya combata gireceksin. Ama kolay olmasın öyle combatlar tabi, gerektiğinde bacağa pıçak takıp kaçıcaklar. Vurulunca hastaneye dönüp hemen çıkmak olmaz, 15 dk hastanede beklemek lazım. Oy oy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 GTA 3'ten beri bütün GTA'larda bi köprüde giderken önündeki arabalar saçma sapan bi şekilde gelip diğer şeritlere falan geçerler, İstanbul'dakinde mesela minibüsler otobüsler falan da yapar onu sürekli, imba olur sdf. Valla ben çekiyorum bi mail sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Köprüde gitmek mi? Adım adım gıdım gıdım ilerlemek diyorsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Ben genelde aceleyle şerit çizgisi üzerinden gittiğim için sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 driver 3te vardı istanbul ama baya kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Viktor said: potansiyeli dusunsenize, hacihusrevde okuyombenya icin mission yapiosunuz(ki sirf gta hacihusrev diye oyunda cikabilir ha. o derece malzeme var) Ahahah kahkaha attım ya düşününce süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 abi tabii, konu açısından istanbul kadar zengin bi şehir var mı. sırf mendilci çocuklar üzerine tycoon oyunu geliştirirsin. gta'da yapabileceğin yan görevlerin haddi hesabı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 cıks olmaz o iş.. bu ülkenin sivil toplum örgütleri büyük yüzdeler ile sadece pek hoş olmayan işlere nane olurlar, genelde. bi tanesi de bu tür olaylara karışmaktır. varlığından bile haberimizin olmadığı bir kamesader kağıt mendil satıcıları derneği peydahlanır. onlar bile isyan eder "bizi çogkötü resmetmişler hacooo" diye ağlaşırlar. tr'de oyun anında yasaklanır falan. onu geç iki taneden fazla türk karakter koy, binbir tantana yapılır "çocukları manyak yapan, şiddete iten bu oyunda türkler rumları dövüyor ama ermeni kılıklı bi adamdan dayak yiyor!!!!" diye. sonra oyunu bile karalayan tipler çıkar bi de hoşgörü mesajları verir.. öff.. olmasın daha iyi bak. zaten yeterince reziliz, daha da çok rezil oluruz.. bunun devamını sen her eve üç oyun kampanyasına bağla (barbie ata biniyor, mayın tarlası, tavla) ben evropa birliğinde dava açacağız, obamaya şikayet idiciiiiizze bağlayım. püffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bu kadar karamsar olma dasaaa bunları aşmak lazım elbet. hiç bir zararı olmadığı kanıtlanan yeni bir enerji kaynağı bulunsa çevreciler yine ayaklanır. bazı insanlar yenilikleri ya da değişimi daha zor kabulleniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 dasaaa said: cıks olmaz o iş.. bu ülkenin sivil toplum örgütleri büyük yüzdeler ile sadece pek hoş olmayan işlere nane olurlar, genelde. bi tanesi de bu tür olaylara karışmaktır. varlığından bile haberimizin olmadığı bir kamesader kağıt mendil satıcıları derneği peydahlanır. onlar bile isyan eder "bizi çogkötü resmetmişler hacooo" diye ağlaşırlar. tr'de oyun anında yasaklanır falan. onu geç iki taneden fazla türk karakter koy, binbir tantana yapılır "çocukları manyak yapan, şiddete iten bu oyunda türkler rumları dövüyor ama ermeni kılıklı bi adamdan dayak yiyor!!!!" diye. sonra oyunu bile karalayan tipler çıkar bi de hoşgörü mesajları verir.. öff.. olmasın daha iyi bak. zaten yeterince reziliz, daha da çok rezil oluruz.. bunun devamını sen her eve üç oyun kampanyasına bağla (barbie ata biniyor, mayın tarlası, tavla) ben evropa birliğinde dava açacağız, obamaya şikayet idiciiiiizze bağlayım. püffffffff e zaten oynamadan yapcaklarki o yorumu, bulbullerin ne guzel ottuguyle ilgili, cok sahane hayvanlar olduguni belirten oyun yapsan bulbul otuslu kuslari koruma dernegi cikar "gercek bulbul ole otmez, bulbule guzel demisler oyasa hem guzel hem asil demeleri gerekirdi!" diye aciklama yapar problem aslinda bu abuk subuk cemiyetlerde degil dur lan biri bisi yapmis, bisi uretmis bakalim ilgili alakasiz cemiyetlere soralim elestirsinler haber yapalim polemik olsun diye gezen medyada, siz zamaninda hurrem sultan olmsutunuz muhtesem yuzyil nasil diye gulben ergenin fikrini alip haber yapan adamlar var, kazik akdar tarihci cikmis "ole masa yok, sedefler yanlis duvarda ise yagliboya var, isiklarin yapay, doneme uygun yag lambalari kullanmalari gerekiyordu" diye elestiriyor filan ha bide gta dan konusuoz burda, rockstar yapsin pasa pasa oyniyalim, gta world cities diye bi departman acsin serefsizler, gta 4 motoru ile londra, istanbul, hong kong, tokyo filan yapsinlar iste (gta pyongyang, yo yo yo), adamalr zaten satis basarisinin cogunu bu tip hilelere borclu, her oyunla bi skandal yaratip sapik gibi satiyorlar yada en temizi twitterdan melih basgandan rica edelim, disneylandi bosverip gta ankara icin calismalara baslasin, behsat c. filanda konuk olsun oyuna sehirde zaten mini disneyland, roller coastera yakin rampalar, koprulu kavsaklar, kavsak gecitlet, inisli cikisli tuneller http://3.bp.blogspot.com/-YUT_pBdLS-4/TV0mMzzcFTI/AAAAAAAADfs/8LPYKF9se8c/s200/147360_melih-gokcek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 gta ankara en sıkıcı gta olarak tarihe geçer yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar