mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 El-Barto said: Bişey alınacaksa en iyisini fenerliler alır zaten. bişeye ağlanıcaksada en iyi beşiktaşlılar ağlar ztn.
Darksun Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Kimi almışınız bugüne kadar sorması ayıp? Mehmet Topuz?
Holy Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Tümer de paraya geldi, Sergen de paraya geldi, Mehmet Topuz da paraya geldi. Bir de beşiktaş'ın aldıklarına bakalım dilerseniz. Nobre gözden çıkarıldı, beşiktaş aldı. Rüştü ikinci kaleci oldu, beşiktaş aldı. Aurelio yurtdışına gitti, kariyeri gittikçe düştü, beşiktaş aldı. Ve daha hatırlayamadığım nicesi.
mokoko Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ali guneş, tayfun, yusuf, mustafa doğan, mehmet yozgatlı, murat şahin sanırım bu kadarlar.
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ben yokken, fenerbahce genclik kollari forumu ele gecirmeye cali$mi$. ama yemezler. efsane geri dondu !
Holy Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 mokoko said: ali guneş, tayfun, yusuf, mustafa doğan, mehmet yozgatlı, murat şahin sanırım bu kadarlar.Heh, şunlardan hiç biri gözden çıkarılmadan gitmedi. Yedek kulübesindeydiler, transfer olup ilk 11 çıktılar falan.
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 El-Barto said: Bişey alınacaksa en iyisini fenerliler alır zaten.Bilader unutma zenci seven sizsiniz biz değiliz ;)Serdal Babanız transfer yaparken zenci almayı unutmuştu size onu da sene sonu tamamlar rahatlarsınız ;)
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 aktiftablet said: LucifeL said: Eeee bizde farklı demiyoruz ki.bu arada Fifa kuralları der ki;Bir futbolcuyu isteyen kulüp ilk önce bonservis sahibi kulüp ile anlaşmak ve transfer görüşmesi için izin almak zorundadır der. Bastırır parayı istediğimizi alırız zannediyosunuz gayet.Peki genellikle öyle olmuyor mu zaten?Bu belki Ersan için geçerli olmaz ama geneli böyle değil mi?
Darksun Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Türkiye için belki, oda kayseri gibi klüpler için mesela. Ben futbolcu ile zıt olup sırf kendi dediklerinde bu kadar direten çok fazla klüpde göremiyorum açıkcası. Birde dediğim gibi Ersan'ı alamaz kimse, ama bizim cebimizdende bir yığın para çıkar muhtemelen, gazeteler sallama haber yapmıyorsa tabi. Hayret birde yani Bobo'nun kontrat bitiyor kimse atlamadı henüz, figer yeterince reklam yapamadı herhalde 2. bir nobre vari kazık bekliyordum ben.
knox Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bobo için imzalıcak diyorlar 4 yıllık sözleşme adalının istediği ücrete :P ha unutmadan beyler seviye!
Darksun Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Holy said: Tümer de paraya geldi, Sergen de paraya geldi, Mehmet Topuz da paraya geldi. Bir de beşiktaş'ın aldıklarına bakalım dilerseniz. Nobre gözden çıkarıldı, beşiktaş aldı. Rüştü ikinci kaleci oldu, beşiktaş aldı. Aurelio yurtdışına gitti, kariyeri gittikçe düştü, beşiktaş aldı. Ve daha hatırlayamadığım nicesi. Tümer yurtdışına gideceğim diye gitti, fenerede pek faydası olmadı herhalde. Sergen'i bizden ne zaman aldınız sorması ayıp? Siirt Jetpadan adam almak marifetse helal olsun =P Bizim konuştuğumuz konu transfer rekabeti değilmiydi? iki klubün talip olduğu ama fenerin aldığı tek oyuncu Mehmet Topuzdur herhalde, birde kazım var muhtelemen oda gazetelerin yazdığı doğruysa. Topuz'unda o kadar inat uğruna alınması tamamen Aziz'in bizim şampiyonluk havasını dağıtmak istemesinden zaten. İlgilenipde alamadığınız en güncel Q7 vardır herhalde? Antu forumlarından arkadaşlar yine o sayfaları yapıştırsınlar bir zahmet =P
Holy Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Benim anlamadığım bir konu var. Yabancı transferi ile ilgili. Siz gerçekten Türkiye'ye gelmeyi niyeti olan bir oyuncunun, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş üçlüsünden Beşiktaş'ı seçeceğini mi düşünüyorsunuz eşit paralar/imkanlar dahilinde? Tabi ki Galatasaray'ı seçer öncelikle. Ülkede adı en üste çıkmış takım o çünkü. Sonra ŞL çeyrek finalinden dolayı Fenerbahçe'yi tercih edebilir. Bir de son yıllarda gelen giden Anelka, Kezman vb. yurtdışında tanınmış yabancılardan dolayı. Beşiktaş bugüne kadar nerede adını duyurmuş, kime duyurmuş allah aşkına? Neden tercih sebebi olsun ki? Tek meşhur olduğu nokta Liverpool'dan 8 yemesi. Şimdi eğri oturup doğru konuşalım, bu 3 takım aynı adamı isteyip aynı parayı teklif ettiğinde, bu adam hangi takımı tercih eder? Yerli transferinde de para giriyor işte devreye. Açık arttırma gibi oluyor, fazla veren alıyor.
Darksun Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Yabancılar para&teknik direktöre geliyor şekilde görüldüğü gibi. İsmi olan hiçbir 30 altındaki yıldız kalkıpda Aykut'a gelmez mesela. Mesela biz Schuster'i gönderelim , Denizliyi geri alalım, kadrodaki adamları tutması zor olur bence. Mesela Rijkaard olsa ve sezgin biraz becerikli olsa yine isimli adamlar gelirdi gs'ye.
Pha Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Bence de mesela Galatasaray'ı seçmez 10 sene önceydi o, malesef Gs'ın Avrupa'da forsu falan kalmadı, eh diğer takımlarında bir başarısı yok ama Fener muhtemelen diğer 2 takımdan fazla para verir alır, Avrupa'daki başarının şu an yabancı topçu için bir kriter olduğunu sanmıyorum Türkiye'de. Ha nedir Schuster, Reykard gibi adamlar iyi oyuncular çekebilir avantajdır.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Valla GS'nin Avrupa'daki başarılarının etkisi dünyada Türkiye dışında bir tek Türk gurbetçilerinin üstünde kaldı sdfsd
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 olm jamaikadaki adam bile hasan sas diyo ne diyosun. gerce gs degil milli takimdan dolayi sdfas.
Holy Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Ya gs diye gezmiyorlar bütün gün ama Türkiye'de futbol dendiğinde ilk akla gelen takım GS. Bu yüzden onu biliyorlar dedim.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 aquila said: olm jamaikadaki adam bile hasan sas diyo ne diyosun. gerce gs degil milli takimdan dolayi sdfas. bundan 100 yıl sonrada hasan şaş diyecekler muhtemelen ahdsua
knox Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Bizi kimse tercih etmemeli ya 8 tane yedik cl'de,avrupa kupalarında hiç başarımız yok off çok kötüyüz
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Holy Sergen failından sonra hala buradasın nasıl iş safasf. Ben İsveçliye sordum Hasan Şaş dedi, true story.
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 knox said: ya 8 tane yedik cl'de,avrupa kupalarında hiç başarımız yok off çok kötüyüzgayet doğru şu lafın ama demirören oldukça size topçu gelir merak etme nasılsa kulübe yaslıyor borç diye
Öne çıkan mesajlar