arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Şu maç geçen hafta oynansaydı Schuster en iyi gol sevinci Oscar'ını kaldırmıştı.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 suşter manyak seviniyor gollere ya: )
tinu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Red said: nasıl yattı antalya helal şifo şakamı ciddimi bu??? hayır ilk yarı rüştü olmasa maç 2-0 olmuştu antalya alıp götürmüştüde ondan şakadır heralde diye düşünüyorum
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ahmedinejad said: büyük takım içgüdüsüyle beşiktaş güç bela da olsa kazanır gibi. 2-1 falan 1 yaklaşık
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Ya adam kırk yılda bir doğru rotasyona gidicek, şimdi Necip 10 hafta daha oynamaz. Yazık oldu ahah
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 asfsadas çakal schuster ya. cezayı verirler buna mourinho gibi ama :D kırmızı görüp kupada oynamıcak trabzona karşı oynayabilicek.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 schuster vizyonsuz... şifo yatti..
titanguard Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Ohara Hilbert sana.Halı saha maçı mı oynuyorsun
Llama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Disappear said: necipe kirmizi lol topa vurdu diye aldı sanırsam
Llama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 fernandes bi form tutsa güzel olcak ya
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Disappear said: necipe kirmizi lol necip çok iyi topçu olacak ilerde. çok zeki. oyun durunca direk kenara baktı kart göriyim mi diye sordu. cevabı alınca topa vurdu hakemin önünde. Trabzon maçında oynayabilmek için.
Llama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 kupa maçındami cezalı olcak şimdi ohaaaa lan
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Len Necip yan tarafa sarı alayımmı diye sordu, hakem bakana kadar bekledi topa vurdu aldı kırmızısını. Kupa maçında yok , trabzon maçında var. Hiç aklıma gelmemişti valla lol be.
tinu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 jose mourinho da yaptırmıştı böyle bir olay, ceza almışmıydı hatırlamıyorum yada bunun bir cezası varmı ?
fizban Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bu çok zeka göstergesi değil ki, 2 ay önce yapıldı bu; hem de bi maçta iki kişi tarafından.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Hakem rezalet. Sırf Beşiktaş lehine en aşağı 3 tane, net, çıkmayan sarı kart var. Antalya'nın verilmeyen buz gibi penaltısı var. Her hafta mı hakem kötü olur arkadaş. Tamam anladık, zor meslek, baskı da var ama bu memleketin hakemlerinin çoğu 1. lige layık değil. Guti Reis'in akıl dolu golü. Yine bir Ekrem mucizesi yaşadık. Son 25 dakika güzel top oynadık ama bunlara rağmen toparlanmış bir takım görüntüsü yoktu. Hala kötüyüz. :( Maçın adamı son dakikalarda rakipten topu kapıp, baskıya rağmen rakibe vermeyen, faul yaptırtan, üzerine hışımla kavga çıkarmaya gelen rakibe trollface gibi gülüp geçen Fernandes. Böyle bir pozisyon yok ahahah, çok iyiydi. Şaka bir yana maçın adamı Necip, 2 haftadır çok iyi. Q7 umarım sakatlanmamıştır ama en son aynı şekilde çıktığında 3 hafta falan oynamamıştı.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 BiTcH_oFBaT said: Disappear said: necipe kirmizi lol necip çok iyi topçu olacak ilerde. çok zeki. oyun durunca direk kenara baktı kart göriyim mi diye sordu. cevabı alınca topa vurdu hakemin önünde. Trabzon maçında oynayabilmek için. oha tam forzayi okuyordum.. Re: 23. Hafta | MP Antalyaspor 0-2 BEŞİKTAŞ necip çok iyi topçu olacak ilerde. çok zeki. oyun durunca direk kenara baktı kart göriyim mi diye sordu. cevabı alınca topa vurdu hakemin önünde. Trabzon maçında oynayabilmek için. ahahaha ikizin fln mi :D
Llama Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ben yazdım onu oraya : ) hahahaha kopyala yapıştır :P
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Ekrem çok underrated bi adam. Gayet yeterli bi kanat oyuncusu bence. Bir de Fernandes ne imba bi oyuncudur abi, adam girdi bastıran Antalya top alamamaya başladı, keşke yabancı sınırına takılmasa da oynayabilse.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Llama said: ben yazdım onu oraya : ) hahahaha kopyala yapıştır :P hahaha hic bakmadm kim diye sadece yaziyi aldim direk :d loool :D
Öne çıkan mesajlar