Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: İBB - Galatasaray 26.02.11 @ 16.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Leadman şimdi düşüncelerini bir toparlayalım:

- İBB GS'ye yatıyor diyorsun, buna kanıt olarak da tarihte hepi topu sadece 7 maç yapmış takımdan daha güçlü olanın aldığı galibiyetleri (ki her maç galibiyetle de bitmedi) gösteriyorsun. Dayandığın şey sadece 7 maç, nitekim 8.de de patladı.

- maçları izlememişsin, o 7 maçta da nasıl çekişme olduğunu söylüyoruz, bir takımın kazanması doğal diyoruz, yok diye inat ediyorsun.

- "Bu gayet normal her takımda oluyor" diyerek örnek gösteriyoruz "ben o takımları tartışmıyorum gs-ibbyi tartışıyorum" diyorsun, e tamam da gs ibb için söylediğin kanıtların da ne derece saçma ve geçersiz olduğunu gösteriyor diğer örnekler.

- Ortaya 4-4lük bir maç atıyorsun, sonra o maçta t.d. farklı olduğu ortaya çıkıyor, kalkmış "araştırma yapmadan yazdım" diyip kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun. E bu mu yani, insan şunu yazmaya çekinir, bir de sanki övünülecek şey gibi söylüyorsun, aklınca alakasız bir maçı yutturacan öyle.

- Hepsini geçtim, soyunma odasında heralde teknik direktörün "evet arkadaşlar, bugün rakip gs, onlara yatıyoruz, sıkmayın kendinizi bırakın kazansınlar" diyeceğini falan mı düşünüyorsun? Hadi adam bunu dedi, sahada 11 tane bu işten para kazanan adam var, onlar yediriyor mu kendine? Hadi TD gs altyapısından gelme, oyuncular da mı öyle?

Bunun dışında bir de övündüğün şeylere bakalım

- Benim görüşümü hiçbir şey değiştiremez diyorsun, yani sabit fikirlisin, gelişime kapalısın, dogmatiksin, yobaz yapıya sahipsin. Bunu da gururla söylüyorsun.

- Fikrini destekleyecek örnek verirken yanlış örnek verip sonra da "kontrol etmedim" diyorsun, sanki doğru olan buymuş gibi

- Hepsini geçtim şurada onlarca adam sana bir şey açıklamaya çalışırken kendin süper doğrusun herkes yanlış gibi bir ilüzyona kapılmışsın, bi düşün bak bakayım, hani "lan bu kadar adam söylüyo bendfe bi hata olmasın" diye şüphelen hiç olmazsa

Kısaca her sözün tutarsız, her sözün saçma, mantıksız.

Bu sana son mesajım şu konu içerisinde, moderatör olarak değil bir kullanıcı olarak yazdım.

Bundan sonra zaten bakış açının limitlerini gördüğüm için bu ya da başka konularda düşüncelerine değer vermeyi, mesajlarını ciddiye almayı keseceğim.

-Başında Abdullah Avcı varken 7 maç yapmış, tarihindeki hepi topu 7 maç. Bu adamın Galatasaray ile bir bağı var, tamam. Diğer takımlara karşı üstün bir performans sergileyen IBB, GS maçlarında tutuluyor.

-İzledim çoğu maçı. Evimde LigTV'nin olmadığı sadece 1 sezon oldu. O sezonda da sadece Beşiktaş maçlarını seyredebildim, sizin 2 maçı canlı seyredemedim.

- Her takımda olmuyor. Belli takımlarda oluyor ve takımların başındaki adamlarda bir sakatlık oluyor.

- Haklı çıkmak derdinde değilim. Hata yapmışım, şeklindeki kabullenişimi görmüş olman gerekiyordu. Ben sizler gibi "hep ben haklıyım" derdinde değilim. Kabullenebiliyorum. Bir çok kabulleniş gördünüz bu başlık altında da.

- Bilemeyiz orasını. Ben istatistiklere bakarak yorum yapıyorum.

---

- Bu görüşümü hiçbir şey değiştiremez demiştim, o şekilde kurmadıysam bile cümleyi, bunu ifade etmek istemiştim. İftira ve hakaret ediyorsun, kendine ceza vermen gerekiyor bu durumda. Cahil dediğim için uyarı alıp mesajımın silindiğini hatırlıyorum, hemen hemen aynı yapıda sözlerimiz şu an.

- Bir tane oldu. Asıl fikri çürütecek bir yapısı yoktu o hatanın. Ayrıca kabullendiğim bir şey üzerinden yapılmış bir şeydi.

- Siz fanatizmin dozunu fazla kaçırmışsınız. Galatasaray'a toz kondurmuyorsunuz, bir şeyler anlatmaya çalışmak ile ters çıkmak arasında çok fark var.

Her sözüm tutarsız ama hala mantıklı cevap verebiliyorum.

Lütfen beni ciddiye alma. Fanatizm sebebiyle çok boktan sonuçlar doğurabiliyor.

Edit: Galatasaray'lı bir arkadaşım vardı mesela, fanatizmin dozunu fazla kaçıran: :D http://www.sekerliyogurt.com/2010/08/15/ayip/
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman:
Senin kurduğun cümle Abdullah Avcı gibi bu ülkede çok sevilen ve beğenilen karakter olarak da bugüne kadar hiç bir yamuğunu görmediğimiz bir adama şerefsiz demek bir noktada.
İddia ettiğin şeyin yanlış olduğunu sana kanıtlarıyla koyuyor insanlar.
1-) Galatasaray İBB'den son yıllarda daha iyi bi takımdı dolayısıyla bu takıma karşı oynadığı maçlarda galibiyet alması zaten garip bir durum değil.
2-) Galatasaray şampiyonluk kovalarken ibb ile olan maçında berabere kalarak büyük bir yara aldı ibb'nin başında Abdullah Avcı varken.
3-) Galatasaray bugün kötü bi durumda ve İBB yatsa takım toparlanabilir,moralle kupadan iyi bi sonuç alıp iyi bi noktaya atabilir kendisini ama ne yaptı İBB bu kötü durumdaki Galatasaray'ı yakalayıp mağlup durumdan farka koştu.
Ortaya bir argüman attın o dönemde teknik direktör'ün yılmaz Vural olduğunu gösterdi arkadaşlar sana utanmadan siz araştırıyorsunuz ben araştırmıyorum diye saçma bi mantıkla üste çıkmaya çalıştın.
4-) Adamlar bırakıyor seni konuyu değiştirmeye çalışıyor WoT dayayıp yine ilgiyi çekmeye çalışıyosun.

Bu ne demek trolleme çabası içerisindesin zaman zaman hepimiz yapıyoruz bunu bu forumda eğlenmek için ama öyle bi duruma düştün ki şuan eğlenebildiğini zannetmiyorum. Ki zaten hala acınası bi şekilde devam ettirmen amacının eğlenmek değil ne yazık ki bu saçmalıklara inandığın sonucunu gösterdi bana.

Ben burda sayfalarca Sabri savundum çok da eğlenceliydi,ama arkasında durabiliceğim 1-2 tane argümanım vardı onlara tutunuyordum benden sana tavsiye biraz daha destekli konular bul trollemek için.
Sosyal ağlarda paylaş

galatasarayın durumunu şöyle özetlemek gerekirse.aslında bu sezon olarak değil komple bi 5-6 sezon olarak bakalım.bu sezon zirve.

o kadar kötüki takım.bizim 100 yıllık galatasaraylı aile lan acaba fenerli mi olsak diye konusuolardı bizim amcalar dedeler haha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...