Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: İBB - Galatasaray 26.02.11 @ 16.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

leadman, fenerbahce yeni malatya'ya yatiyor mu ? tarihte hic galibiyeti yok.
Karşılaştırma yapmak için çok saçma iki öncül seçtin. Ayrıca neden genelle yapma gereği duyduğunu da anlamıyorum. Her maç kaybeden takım yatıyor olacak diye bir şey yok. Ben Galatasaray ve IBB arasındaki maçları ve geçmiş sonuçları göz önüne alarak böyle yorumluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:

fizban said:

Karşılaştırma yapmak için çok saçma iki öncül seçtin. Ayrıca neden genelle yapma gereği duyduğunu da anlamıyorum. Her maç kaybeden takım yatıyor olacak diye bir şey yok. Ben Galatasaray ve IBB arasındaki maçları ve geçmiş sonuçları göz önüne alarak böyle yorumluyorum.

e tamam fizban da fb ile yeni malatya arasındaki maçları ve sonuçları göze alarak aynı sonuca gitmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Leadman said:

Geçmiş maçlarda yattılar diyorum ben. Aksini düşünmemi sağlayacak bir düşünce de yok. O yüzden en iyisi takmayın beni siz, Galatasaray süper ;)

aksini düşünmeni sağlayacak bir düşüncenin olmadığını gördük zaten, mantıklı şekilde anlatmaya çalışan insanlara bile çocuk inadı yaparak gösterdin bunu. ki bu üzüntü verici bir şey, sabit görüşlülük insanın kapasitesini ve kendini geliştirme sürecini baltalayan birincil etkenlerdendir, aynı hatanın tekrarlanmasını, düşünce ve fikirlerin gelişememesini sağlar. bu kadar çocukça ve başarısız görüşlerinden sonra zaten "takanın" da pek olacağını düşünmüyorum, insanlar bir kere söyler, 2 kere söyler, 3.de ciddiye almamaya karar verirler. Bu bölümde çok örneğini gördük. Hatta o örneklerden birinin yeni accountu olduğuna dair şüphelerim de yok değil. Ama GS maalesef pek süper değil, son cümlen hatalı olmuş..
Ağdalı konuşmaya kasıyorsun, bu seni haklı göstermez, etkileyici de olmuyor açıkçası.

Çocukça düşünce nedir biliyor musun? Şudur bak: "IBB bize yatıyor mu? Öyleyse Fener'e de X takımı yatıyor.". Budur. Biz onu tartışmıyoruz ki, niye oraya atılıyor top.

Siz benim söylediğim şeyleri çürütemiyorsunuz bir kere. Ben bir inadın peşinde değilim çünkü inat edecek durum olmadı henüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Leadman said:

fizban said:

e tamam fizban da fb ile yeni malatya arasındaki maçları ve sonuçları göze alarak aynı sonuca gitmiş.
Al işte.

E biz Fenerbahçe'yi mi tartışıyoruz şu an :D Hey allahım ya. Çocukça düşünce bak işte, budur.

Edit: Bir tanesi de gelmiş Kiev'e yattı Beşiktaş falan gibi şeyler yazmış. Yani demek istediğim şey, şu an konuşulan konu o değil. Bir şeyi savunuyorsanız, başka şeylere atlamadan savunun bence ilk önce. Onu öğrenin. Ben hiçbir zaman yapmıyorum bunu, yaptığım mesaj da bulamazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım, sen her İBB-GS maçını izlemiş olsaydın bize yatmadıklarını, maçların gayet zorlayıcı geçtiğini, fakat sonunda GS nin kazandığını anlardın. Fakat sağır duymaz uydurur misali, bir tarafından sallamakla meşgulsün şu anda. O yüzden bir tarafını bu başlıktan kaldırıp gitmeni tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

iblameadmins said:

iblameadmins said:

O belediyenin Galatasaray şampiyonluğa giderken çelme takmışlığı var. Ortada Rıza ve Şifo gibi 2 sıkıntılı hoca varken Beşiktaşlıların şu cümleleri kurması büyük problem.

Leadman buna cevap vermemişsin dostum ya.
Beraberlikle takılan çelme. IBB o sezon eminim tüm diğer büyük takımlardan en az bir 4'er puan almıştır.

Şifo demişken, 4-4'lük bir Antalyaspor maçımız vardı; çelme taktı bize Şifo. Şimdi siz utanın.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar curutemiyoruz hicbirseyi, bosuna ugrasmayalim. yillradir ibb galatasaray'a yatioyrdu, bu sene degisiklik olsun siz yatin dediler ve galatasaray yatti.

bu ve benzeri yorumlar icin mackolik.com daki yorumlar cok eglenceli oluyor, isvec ligindeki takimlarin bile ne zaman kime yattiklarini biliyor oradaki arkadaslar.
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:
Şifo demişken, 4-4'lük bir Antalyaspor maçımız vardı; çelme taktı bize Şifo. Şimdi siz utanın.

Rıza ve Şifo'nun Beşiktaş'tan alabildiği puan 0, YOK.

2010-11 Sezonu:

Beşiktaş 2:1 Antalyaspor

2009-10 Sezonu:

Beşiktaş 2:0 Antalyaspor
Eskişehirspor 0:1 Beşiktaş
Antalyaspor 0:1 Beşiktaş
Beşiktaş 3:2 Eskişehirspor

2008-9 Sezonu:

Antalyaspor 2:3 Beşiktaş
Beşiktaş 3:0 Antalyaspor (FORTIS)
Beşiktaş 2:0 Eskişehirspor
Beşiktaş 1:0 Antalyaspor
Eskişehirspor 0:2 Beşiktaş
Sosyal ağlarda paylaş

olaysiz mac olmuyor abi su forumda :D

NOT 1: İnsanlarin icinden artık zaa demek gelmiyor onu görduk sanrm :D

NOT 2: Gs'li arkadaslar kendileri diyorlari belediye ile oynucaz 6 puan cepte,fener ile oynucaz -6 puan cepte diye :D

Yatma olayina gelince.. bos isler bunlar her takım kazanmak icin cıkar sahaya.. 2-0 geriden gelip 3-2 aldgmz es-es maci icinde ayni muhabbetler dönmstu.. tek kale oynamstk 2.yariyi ama.. bu kadar buyutmeyin yani
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Leadman said:

2010-11 Sezonu:

2009-10 Sezonu:

2008-9 Sezonu:

Bu skorlarda bir hata var. 4-4 biten bir maç var Antalyaspor ile...

Ama genel olarak dediğim gibi bir yatış zaten söz konusu. Farklı geçen maçlar da var, zor geçen maçlar da var skorlara baktığımızda.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

Yatma olayina gelince.. bos isler bunlar her takım kazanmak icin cıkar sahaya.. 2-0 geriden gelip 3-2 aldgmz es-es maci icinde ayni muhabbetler dönmstu.. tek kale oynamstk 2.yariyi ama.. bu kadar buyutmeyin yani
E ama biz kabul ediyoruz. Bu adamlar neyin derdinde anlamıyorum ki :D
Sosyal ağlarda paylaş

ANTALYASPOR: 4 BESIKTAS: 4

STAT: Antalya Atatürk
HAKEMLER: Bülent Demirlek xx, Alper Ulusoy xxx, Mehmet Kisal xxx

ANTALYASPOR: Cordoba x, Metin x, Dziewicki x, Bieniuk xx, Volkan xxx, Mustafa xx, Ali Bilgin xx, Ilyas xx (Senol dk. 71 x), Levent xx, Taner x (Ali Cansun dk. 55 xx), Coskun xxx (Idris dk. 87 x)

YEDEKLER: Ilker, Ercan, Vahap, Straka
TEKNIK DIREKTÖR: Yilmaz Vural

BESIKTAS: Runje x, Ali Tandogan xx (Mustafa Dogan dk. 75 x), Ibrahim Toraman xx, Gökhan Zan x, Ibrahim Üzülmez xx, Koray xx, Serdar Kurtulus x, Kleberson x, Ricardinho xx (Fahri dk. 67 x), Gökhan Güleç x (Burak dk. 59 xx), Bobo xxx

YEDEKLER: Murat Sahin, Mehmet Sedef, Baki, Ibrahim Akin
TEKNIK DIREKTÖR: Jean Tigana

GOLLER: Coskun (dk. 32, 45 ve 74), Bobo (dk. 36, 40 ve 89), Ricardinho (dk. 38), Volkan (dk. 85)
SARI KARTLAR: Coskun, Ali Cansun (Antalyaspor), Bobo (Besiktas)
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:

Masquerade said:

Leadman said:

2010-11 Sezonu:

2009-10 Sezonu:

2008-9 Sezonu:

Bu skorlarda bir hata var. 4-4 biten bir maç var Antalyaspor ile...

Ama genel olarak dediğim gibi bir yatış zaten söz konusu. Farklı geçen maçlar da var, zor geçen maçlar da var skorlara baktığımızda.

sende hata var.

http://www.antalyasporum.com/popuphaber.asp?hid=3122

o zaman hoca yılmaz vuraldı.

hocanın kim olduğunu bilmeden burda atar yapıp cevab veremedi :D:D:D:D demek de iyimiş.

hadi geçmiş olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...