Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 elesso said: seppia memeleri ne zaman açacak Zamanı değil de kime açacağı belli oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Ashur'a bak lan ahahah neler yapio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 bu diziyi izleyen bir ergen olsaydım buyuynce ashur olcam derdim sdfs adam en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Ashur ile Glaber yardirdi resmen bu bolum. Seppia nin talihlisi de belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 sepiya ekmeksiz gitcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Glaber Kapua adamı bozuyor. Batiatus'da kafayı sıyırıp milleti doğratmaya başlamıştı, Glaber'da en sonunda onun yolunda gidiyor. Edit: Yalnız doğrayan da hep Ashur, Ashur da adamı bozuyor olabilir, herifte frenzy aura mı var ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 reyis yardırmaya devam etmiş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ashur glaber el ele spartacusu katletseler bi acımadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 facayi duzeltince bir istanbul masalindaki jonler gibi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 favori glabber oldu direk, spartacus crixus felan hikaye oldu, pis köleler go glabber go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Aşure sakalları kesince ilk sahnede tanıyamadım resmen. 3sn. delay oldu beyinde ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Naevia türk asıllıymış sdfsdffad. Hani Crixus odun keserken geldi ya.. Orda Crixus'un tepkisi "LA KARI SENİ BULACAM DİYE ROMALILAR PEŞİMDE 3 CİHAN GEZDİM, SENİ KURTARACAM DİYE YİNE KENDİM ESİR DÜŞTÜM, ÖLÜMLERDEN ÖLÜM BEĞENDİM, GERMEN OĞLANLA SIPARTAKÜS GELMEYEYDİ GG'YDİM ÇOKTAN, SENİN PEŞİNDEN GİDECEM DİYE SATAŞTIĞIM KÖLENİN HADDİ HESABI KALMADI BAK GERMEN OĞLANLA AKŞAM YİNE ATIŞIRIZ KESİN....... SU GETİRİRKEN BİLE ŞU KADAR TAVIR YAPTIN YA BANA.... GİT İSTEMİYORUM, SARIŞINLA FALAN TAKILCAM BUNDAN SONRA" şeklinde olmalıydı. Gannicus da artis; tekrar köle olmuşken tek başına nereye gidiyorsa. Ashur da tam OZ izleyenler bilir, Ryan O'Reilly'nin Roma versiyonu. Ashur gidip de Naevi'yı bafilemeseydi, başka bir kızı alsaydı falan dizide anlatacak hikaye olmayacaktı lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Lan Aşurun nesini seviyorsunuz. Beşer Esadın 38. kuşaktan dedesi herif.Götüne tıkıyacak pamuğu crixus yakındır. Bir de hakikaten Capuanın suyuna birşey katıyorlar herkes entrika kasıyor bu ne lan. Glaber de psikoya bağladı. Sepianın de ikizleri görelim artık yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 sepia uvee muvee diye o kahpe ağzını yaya yaya konuşunca duvardan duvara vurasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ashur sonu er ya da geç lucretia'nın elinden olacak. karı yılan gibi istediğin kadar reyis ol yamuk yapmayacaksın. glaber ezik bi tipken façayı çizdirip karizma oldu, sakallar da oturmuş germenekon gaylik hiç olmamış alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 vurucu timiyle tüm köleleri öldürse aşureyis çok güzel olurdu ama işte mutlu sonla bitecek tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ashur şaaparken kendim şaapmış kadar sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Lopeth said: ashur şaaparken kendim şaapmış kadar sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 glaber reizzz şimdi spo bu spartacus işin sonunda ölecek illaki isyanı bastırıyor acaba glaber mi öldürür yoksa sonradan katılacak bir romalı general mi bilinmez. :D glaber tam piskopata bağladı karısının ihaneti çok sarstı adamı belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Tori Amos da Ashur'a olan sevgisini 3.05'de belli etmiş http://www.youtube.com/watch?v=9P_33BbQlBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Milamber said: glaber reizzz şimdi spo bu spartacus işin sonunda ölecek illaki isyanı bastırıyor acaba glaber mi öldürür yoksa sonradan katılacak bir romalı general mi bilinmez. :D glaber tam piskopata bağladı karısının ihaneti çok sarstı adamı belli Spartacusun tarihi sonu hakkında Gerçek olayda, çarmıha geriliyor ve diğer bir çok isyancı köle ile birlikte. Tarihe sadık kalacaklarsa çok güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 o degil de mutlaka fatal bi damage vermesi gerek spartacus reyizin yoksa tadi kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Law said: Milamber said: glaber reizzz şimdi spo bu spartacus işin sonunda ölecek illaki isyanı bastırıyor acaba glaber mi öldürür yoksa sonradan katılacak bir romalı general mi bilinmez. :D glaber tam piskopata bağladı karısının ihaneti çok sarstı adamı belli Spartacusun tarihi sonu hakkında Gerçek olayda, çarmıha geriliyor ve diğer bir çok isyancı köle ile birlikte. Tarihe sadık kalacaklarsa çok güzel olur. spartacusun sonu Spartacusu Glaber yakalayamıyacak. ilk sezonda Bi generalin kuzenini öldürüyordu Ilithyia kafasını taşa vurarak, işte o gelicek romalı unlu general Crassus. Glaber fail olunca o bitirecek bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ya konu güzelleşio entrikalar adam öldürmeler aksiyonlar falan ilk bölümlere göre baya iileşti , daha rahat izliorum da hala yeni spartacuse alışamadım. sevmedim abi adamı cılız bi tip, vücudunda doğru düzügn kas yok konuşmaları çok kasıntı. Saçları ibrahim erkal'ın kısa versionu gibi dandik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 abi cılızlığı doğru ama andy de çok rambo değildi zaten yalnız HÖRÖHÖRÖ diye kasıla kasıla konuşması çok batıyor bazen evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar