S-H Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 r4bia gibi o ne hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=1MWZXwo3jN8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Bu oyuna dair tüm umutlarım söndü benim, casual gamerlara hitap eden, kendini tekrarlayan bir gameplay bekliyorum. Umarım yanılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 exp'da da büyü falan eklerler, artık piyasa böyle. Benimde bir beklentim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Oyun firmaları konsolculara yöneliyor artık, PC'cileri umursayan yok. Xbox oyuncularının kolay oynaması için tuhaf tuhaf değişikliklere gitmişler. Zevksiz bir oyun olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 robot göz gitmiş, ses değişmiş, hand to hand te master olmuş adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Şunun ilk oyununu hatırlıyorum da ne tırsarak oynardık geceleri, yoktu da o zamanlar pek böylesi. Şimdi anca film gibi izliyorsun, bi yere gelince tuşa bas fantastik bişey olsun sonra tekrar izlemeye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 fenris said: robot göz gitmiş, ses değişmiş, hand to hand te master olmuş adam... mmuhtemelen moss arrow da gitmiştir, rope arrowa gerek kalmamıştır çünkü bileğimizden hook falan çıkıyodur, water arrowun hala duruyor olmasına hayret ettim ama onda da büyük ihtimalle meşale olan biyere geldiğimizde, BURADA MEŞALE VAR BAK ----> BURAYA SU OKU AT, HATTA SEN SADECE LEFT CLICK YAP BEN AUTO AIMLE ATARIM diyecek oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Rope arrow galiba ziplamak gibi context sensitive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Rope arrow yokmuş, eskisi gibi istediğimiz yere tırmanamıyoruz, sadece belirli yerlere kanca atabilecekmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 http://i.imgur.com/Yh6TGbT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Sadece adi Thief, eski oyunlarla hicbir alakasi kalmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=E7LLevuAg_c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Tek renk paleti (td) klostrofobik mekanlar (td) garip dövüş sistemi (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 yürü git rıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 güzel görünüyor abi millet neyini beğenmiyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 aaa paticikte boktan oyun sevdalıları da varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 çekmeceyi açıyo broş çıkıyo 8g değerinde. sonra tablonun arkasındaki kasayı açayım diye kasıyo, açıyo ve 8g değerinde broş çıkıyo yine. thi4f logic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 delikanlı thief focus kullanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Abi ilk Thief'i ilk oynadığımda daha ilk sahneyi bile geçememiştim, CS oynar gibi gidip direk okla girdiğim için. 1-2 sene sonra yeniden oynadığımda zombili yere geldikten sonra tırsıp, beceremeyip bırakmıştım. Öyle kaldı sonra. Bi süredir rövanş için Thief 4'e bel bağlamış durumdaydım, 1 çalışmıyo bari 4'ü oynayayım diye ama şu önceki sayfadaki özet resmini okuduktan sonra artık hakikaten de serinin içine sıçıldığına ikna oldum. Oyun dediğin biraz zor olacak, zaten bi oyunu oyun yapan şey içindeki challenge faktörü. Geçemediği yer olunca oynamayı bırakan kişiler bi zahmet o oyunu oynamasın. Bu tip adamlar yüzünden oyunları kolaylaştırdınız da kolaylaştırdınız, e bi durun artık. Ulan yeni çıkan Mario World 3D'de bile 3 kere kaybedince invul eden bi şey getirmişler, bırakın yeni nesiller de saatler hatta günlerce uğraşıp başarmanın tadına varsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 thief 3 oyna bari, daha kabul edilebilir grafikleri var, ilk 2 oyuna nazaran daha az hardcore ama yine de bu thief'deki dumb downlar yok, oyun temelde yine ilk 2 oyuna benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Yazıp yazıp silmişim ya, 2 ve 3'ü de bitirdim de 1 içimde kalmıştı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 klasik thief işte. fazla hype ın etkileri bunlar. grafikler daha iyi olsaymış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 vgx roportajını izledim oyun direkt dishonored tek farkı, 5 kişinin arasına dalıp canlı çıkamıyosun yapımcının dediğine göre. bir de minigameler var birşey ararken, bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 thief 2 de kanı izliyoduk sonunda bir magaranın derinliklerinde yaratıklar bulmuştum o bölmün sonunda agaclar üstüne koşuyordu ne tırsmıstım lan https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTj_Rrej4_8Tg9E0n1IVgvCoI1urghxLnqmKM9dk5iSJynWJGM4Vg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar