Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'ya taşındım...

Oce4n

Öne çıkan mesajlar

ankara sıkıcı yer. bi yerden sonra bayabilirsin.
ilk tavsiyem bi hobi edin, fotoğraf olur tiyatro vs olur. bi hobiye dayalı bi çevren olması ii olur.
gezilecek yerlere gelince:

park caddesine akşamları gidebilirsin ama uzak baya merkeze.
onun dışında mall mall gezebilirsin
neler yaparsın normalda bilmediğim için bunları sayabildim sdf. asymak denirse tabi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ankara'nın neresinde kalıyorsun ?? (gerçi her yere max. 2 farklı araçla çok rahat en az yarım saat için de gidersin (aksam trafğini saymıyorum) )

Atakule'ye bi çık.. Sonra Ankara Kalesine git, nargile iç , fasıla git falan (kalede git ama =) ). Hamamönüne git (fasıl burda da güzel oluyor ). Haftasonları tunalıya ya da bahçeliye git. Gecelere akmak istiyorsan ve param var benim yeaa! diyorsan park caddesine git.

Beypazarına git bi haftasonu güzeldir.

Mogan gölüne gidip piknik yap, lunaparka gidip aletlere bin. Harikalar diyarı diye bi yer var, fena değil, git gez "hmm iimiş" de çık. Çünkü zaten tüm bunları 1 kere yapıcaksın =D

sonra ki ankarada ki hayatında sık sık alışveriş merkezine git (her semtte 2 tane falan var en az =D ) , gezilcek yrele bittiğine göre artık kalan hayatın alışveriş merkezleri- kızılay- bahçeli- tunalı olsun.

İstanbulun aksine ankara'da ki insanların çoğu tiyatroya gider. Sık sık tiyatroya git, gerçekten güzel oluyor oyunlar ve 5 lira falan gbişi bişi genelde. Ama bilet bulman sıkıntılı olur 2 hafta önceden bilet al oyunlara =))

Bi hobi edin, o hobiyi yapmaya çalış, yoksa sadece iş - ev hayat geçmez.

edit : eklemek istediklerim;

herşeyden önce arkadaş edin. Arkadaşların olduktan sonra dünyanın en kötü yeri bile cennet insana... Benim şuan kaldığım yer köy gibi, ankaranın 10da biri kadar bi yer, ama pek bi çok seviyorum mesela. Bi yeri sevilir yapan içindeki insanlar oluyor sanırım. Kafa dengi iyi insanlar bulursan, ankarayı da çok seversn.
Sosyal ağlarda paylaş

karanfil-2 de aylak madam a gidebilirsin. değişik ve güzel bi yer.
kızılayda mülkiyelilere gidebilirsin orası da fena değildir (alkol falan işte)

leman kültür var bahçeli ve kızılayda
araban varsa arada bi kahvaltı için park caddesinde narquilla ya git. 13 liraya süper kahaltıları var.

nargile seversen yine park caddesinde narquilla nın güzel nargileleri var.

bol bol tunalıda takıl. bahçelide de takılabilirsin ama aşırı araba vs kıç kadar caddede sinir oluyo insan. tunalı daha ferah o açıdan.

sakaryada eski-yeni, passage a takılabilirsin üni gençliği oralarda bol oluyo sdf. ucuza bira içmek ve maç izlemek istersen de sakaryadaki bilimum mekana girebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

bu gidişle dart sporcusu olurum büyük ihtimalle.
dart liginde mi ne oynayan arkadaşlarım var zaten. şimdi 3 tane oka 60 lira bayılcaz :D
ev olarak gölbaşı tokilerdeyim, bulunabilecek en ucuz evlerde kalıyorum kısaca :P fakat denildiği gibi ulaşım fazla sorun olmuyo...
sırayla gezcez görcez artık heryeri :D

bir de alakasız bişi: bilgisayar alcam nereden alayım?
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:

bira seviyorsan(çok gerekli değil aslında ama barlarda oynanıyor hep) dart ortamına girebilirsin. zevkli oluyor.

yani spesifik gezilecek bi yer yok ankara'da. dağın üzerine memleket mi kurulur lan

evet abi
ben de ankarada iken dart oynadım bol bol.. the house vardı falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Park caddesinde;
SPR, ingiliz pubları havasında.
Beyzade, rakı içmek için ideal. Güzel sanatçılar geldiğinde eğlenceli olabiliyor. 5-6 kişi gidilmesi tavsiye edilir.
Bahçeli, tunalıda gezebilirsin rahatlıkla, bir süre götürür ama sıkılırsın ilerleyen zamanlarda.
Arjantin Meet de sosyeteye ayak uydurabilirsin. Bilkent tayfası çok gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...