taz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ya halıya kustu thanatos !!! of nası temzilicez çabuk bişey söleyin çabukk[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 üzeerine işeyin abi... Saka bi yana önce o domatesli bölümleri yani katı cıkan bölümleri al ardından üzerine kolanya dök ve nemli bi bezle sil tekrar üzeirne kolanya parfum ne bulursan dökki koku kalmasın ben böle rakı kolusunu gecirdim halıdan kusmuk die bişi kalmas ama iice ovala[signature][hline]:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 YA SUYUNU NASI ALCAZ OFFFFF[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 halı yıkanacak komple. öyle üstünden suyunu almakla olmaz. :)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 alıcan bı bez sılıcen sonra o kurucak[signature][hline]Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ıyyy iğrenç...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ya sen kusunca hiç annen temizlemedi mi? temizliyceksin işte onun gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ya anamın nası temizlediğini bilsem, buraya yazar mıyım? hiç mi arkadaşınız kusmadı halıya ya :( biri yardım etsin[signature][hline]who is tazmanyak? | www.willow.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 halının tamamiyle yıkanması lazım,temizleseniz bile o ağır kokusu halının üstünde kalır.[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. shinsetsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bence halıya önce su dökün sonra kolonya sonra bi kimyasal bi madde ile temizlemeye çalışın ? ;) hiç olmadı halı yıkama makinesi varsa onla halledin[signature][hline]NoFear NoRegret W,02 eylül 2004 23:45 tarihinde demiş ki: kardeş ben bu account u sövmek için aldım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 her zaman derim, hangi dengesizler gelip de böyle başlık açar daha sonra çöp kutusuna yollanırlar diye :) taz, katıldın mı aralarına? hehehehee :D gidebilseydim ben de orada olacaktım ;) ama görmemiş gibi votkaları dikerseniz kafaya öyle olur.. ne yaparsan yap sen yarın annenlerin farketmemesini sağlayamazsın taz, küfür et bari stresini atarsın :P[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ilk bi poşet giyicen eline burnunu tıkıcak biri alcanız kabasıyla sonra bol suyla silebilidğiniz kadar silin üstünede oda kokusu tamam :)[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 çocuk yarım saat 45 dak once kustu demiştiniz bana, hala bekliyorsanız o halıdan belediye gelse çıkaramaz kokuyu ahuxhsauxhaus[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 burnuna mandal tak eline poşeti geçir topla çok zor ama metin ol...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 off iyki kalmamışım sizle rezil adamlar o halı bende olabilirdim[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Adam n`olduda kustu?[signature][hline]NoFear NoRegret W,02 eylül 2004 23:45 tarihinde demiş ki: kardeş ben bu account u sövmek için aldım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Üstüne kusulan bölgedeki kaba kusmukları aldıktan sonra o bölgeyi kibarca arap sabunu ya da normal sabun kullanarak temizleyin. bir bezle sürtüştürebilirsiniz mesela :P koku gitmezse o zaman koku giderici kimyasallar kullanabilirsiniz. çamaşır suyu kullanayım kökten çözüm gibi bişi düşünmeyin sakın, zaten düşünmezsiniz ama nolur nolmaz. başkası düşünür :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 içki içemeyen adama votka içirmişler :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Proxa, 05 Eylül 2004 01:18 tarihinde demiş ki: off iyki kalmamışım sizle rezil adamlar o halı bende olabilirdim şu nete girince icqyu aç diye günlerce aylarca yalvardım dimi! gel yarılalım ya :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 kusmugu halının ustunden aldıktan sonra kalanları ıslak bezle sileceksin bastıra bastıra. benim kedi her gun kusuyodu bi ara ordan biliyorum :)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ama kedi leş gibi içki kokmuyodu dimi :P[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deux Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Aynısı basıma geldi once kuru olan atıkları(domates sucuk sosis vs vs vs)alıcaksın bi bez yardımıyla sonra kolonyalı ve nemli bir bezle sert bi $ekilde ovucaksın halıyı ama geçti bolu pazarı..[signature][hline]Sirius Inferno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: deux, 05 Eylül 2004 01:28 tarihinde demiş ki: Aynısı basıma geldi once kuru olan atıkları(domates sucuk sosis vs vs vs)alıcaksın bi bez yardımıyla sonra kolonyalı ve nemli bir bezle sert bi $ekilde ovucaksın halıyı ama geçti bolu pazarı.. hemde nası geçti.. said: tazmanyak, 05.09.2004 00:30 : baba utku halıya kustu[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 thanatos sözlüğe bakma[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 gülmekten midem ağırdı yeter valla yeter..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar