Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ACİL YARDIM

taz

Öne çıkan mesajlar

üzeerine işeyin abi...

Saka bi yana önce o domatesli bölümleri yani katı cıkan bölümleri al

ardından üzerine kolanya dök ve nemli bi bezle sil tekrar üzeirne kolanya parfum ne bulursan dökki koku kalmasın ben böle rakı kolusunu gecirdim halıdan kusmuk die bişi kalmas ama iice ovala[signature][hline]:)))))
Sosyal ağlarda paylaş

halı yıkanacak komple. öyle üstünden suyunu almakla olmaz. :)[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

her zaman derim, hangi dengesizler gelip de böyle başlık açar daha sonra çöp kutusuna yollanırlar diye :)
taz, katıldın mı aralarına? hehehehee :D

gidebilseydim ben de orada olacaktım ;) ama görmemiş gibi votkaları dikerseniz kafaya öyle olur..
ne yaparsan yap sen yarın annenlerin farketmemesini sağlayamazsın taz, küfür et bari stresini atarsın :P[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

Üstüne kusulan bölgedeki kaba kusmukları aldıktan sonra o bölgeyi kibarca arap sabunu ya da normal sabun kullanarak temizleyin. bir bezle sürtüştürebilirsiniz mesela :P
koku gitmezse o zaman koku giderici kimyasallar kullanabilirsiniz.
çamaşır suyu kullanayım kökten çözüm gibi bişi düşünmeyin sakın, zaten düşünmezsiniz ama nolur nolmaz. başkası düşünür :P[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 05 Eylül 2004 01:18 tarihinde demiş ki:
off iyki kalmamışım sizle
rezil adamlar
o halı bende olabilirdim

şu nete girince icqyu aç diye günlerce aylarca yalvardım dimi! gel yarılalım ya :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
deux, 05 Eylül 2004 01:28 tarihinde demiş ki:
Aynısı basıma geldi once kuru olan atıkları(domates sucuk sosis vs vs vs)alıcaksın bi bez yardımıyla sonra kolonyalı ve nemli bir bezle sert bi $ekilde ovucaksın halıyı ama geçti bolu pazarı..

hemde nası geçti..
said:
tazmanyak, 05.09.2004 00:30 :
baba utku halıya kustu
[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...