Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abi nasi oluyo ya?

reyou

Öne çıkan mesajlar

SoulCube said:

abi konu o değil zaten
deney sitesi olucak,
denemeye değer.
milyondolarlık sayfa sanki çok mu mantıklı bişey.
denemiş adam tutmuş işte :)

aslında siteyi tutmuş gibi göstermek için yarısını ücretsiz kafana göre reklam dolduracaksın. pazarlamayı yaparken hepsi parayla satılmış gibi göstereceksin ki pazarladığın adam tutmuş la bu 50-100 piksel alalım diye düşünsün. sonra yenileri geldikçe beleşleri sileceksin yavaştan:D değişik şeyler denenebilir boş vakit oldukça:D
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

reyou said:

google istese 3 gunde ayni sitenin daha cinconlusunu yapar

yapamaz, yapamiyor. hazir yapilmisi, zamanla daha da fazla kazanicak olani varken de yenisini yapmaya kasmanin anlami yok.

googlein yapip batirdiklari listesi:

orkut - facebook
buzz - twitter
google video - youtube

+google wave
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

face den once yonja vardi
google dan once altavista vardi

sonucta patent olsa onlarda olurdu

ne yani facebook cikip social networking yapacak olan kisi benden izin mi alacak dicek?

fikri patent alamazsın, uygulamayı alırsın bu bir. altavista ya da yahoo çıkıp "arama motorunu patentliyorum" diyemez, "şu algoritmayı patentliyorum en etkili arama da bu şekilde" diyebilir. Ford çıkıp "arabayı patentliyorum" diyemez, ama kullanacağı parçaları patentler.

Ayrıca sadece fikir değil ortada olan, bir de o sitenin büyürken yarattığı ün ve imaj var, belli bir takipçi kitlesi var. Siteyi satın alırken bunları da alıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

Bloodless said:

gtalk'ta tutmadı sanırım =)

iş hayatında çok kullanılıyor. sade olduğu için. çoğu şirkette windows live messenger engelli gtalk açık oluyor. yani kitlesi biraz farklı ama kullanılıyor.

gmail doğrudan firmaların email'larını host etmeye başladığı için, yanında gtalk da yayılmaya başladı.

Google'ın yüzlerce yeni proje başlattığını düşünürsek, arada batırdıkları 3, 5 iş pek bir şey ifade etmiyor bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...