dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 waww güzel. KafePi'nin bileğini orda bükmek mümkün değil ancak eminim orda ki en güzel yerlerden biri olur. Bir sürü yer var adam gibi kafepi, otto ve parantez var.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 kafepi o isimle soğan olsa cücük veremez bence o ne olm pi ne ya Lise sonda matris konusu görüp oyunlarda nickini matrix yapmak gibi bişey.
zaidral Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 dusuncelihayvan said: waww güzel. KafePi'nin bileğini orda bükmek mümkün değil ancak eminim orda ki en güzel yerlerden biri olur. Bir sürü yer var adam gibi kafepi, otto ve parantez var. otto ve ozellikle paranteze bir sey demem de asmalimescitteki pi cuma cumartesi disinda ciddi bos. ust kat ozellikle.
gecko Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 dusuncelihayvan said: waww güzel. KafePi'nin bileğini orda bükmek mümkün değil ancak eminim orda ki en güzel yerlerden biri olur. Bir sürü yer var adam gibi kafepi, otto ve parantez var. arka planda neler dönüyor sadece çalışanlar ve bar sahibi bilebilir tabii ki şartlar dahil buna ama reklam + özverili çalışmadan sonra gerisi gelir benim merak ettiğim fistan ve ortaklarının bu topikten önce kafasında var mıydı istanbul bayiliği, bu çalma çırpma olayından sonra mı kesinleşti yani
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 benim ortagım yok Aplamların
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Bi süredir topice bakmıyodum yeni gördüm gelişmeleri, hayırlı olsun. eskişehirdeki mekanı falan pek bilmiyorum eskişehirle çok alakam yok da, herkes bayağı iyi olumlu konuşuyordu. burada da aynı şekilde devam eder umarım. yolumuz düşer elbet bi ara
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Fistan said: asmalımescit kesinleşti. challenge acepted hayırlı olsun
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ulan hani memlekette fakirlik dizboyuydu. nası doluyo lan bu kafeler
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 öğrenci kredisi buralara gidiyor abi işte bira+patates kızartması. :D
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 tayyibe söylüyüm de o kredileriniz bi kessin
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 İstanbula yolum düşerse gelirim ama Fistan tanırsa hesabı x2 geçirir bana bence, öyle bi tipim var adgsdfafda
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Fistan said: hayırlı olsun varuna gezgin istanbula geliyor. çok yakında :) istanbul olmadı ankara oldu. tunalı hilmi caddesinde gelecek ay varuna gezgin - cafe del mundo hizmetinizde. ankaralıları bekleriz :)
Killer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Loxias said: ÇALDIĞIMIZI ÇALMIŞLAR dfgszd
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Fistan said: Fistan said: hayırlı olsun varuna gezgin istanbula geliyor. çok yakında :) istanbul olmadı ankara oldu. tunalı hilmi caddesinde gelecek ay varuna gezgin - cafe del mundo hizmetinizde. ankaralıları bekleriz :) vay, çok iyi. hayırlı olsun tunalı hilmide nereye açılıcak
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 olm Zaugna lan ilk sayfalardaki mesajlarını okuyup UYUZ oldum sana hueuhe ama 1 yıl önce olmuş muhabbet, o yüzden hemen geçti!
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Archangel_ said: Fistan said: Fistan said: hayırlı olsun varuna gezgin istanbula geliyor. çok yakında :) istanbul olmadı ankara oldu. tunalı hilmi caddesinde gelecek ay varuna gezgin - cafe del mundo hizmetinizde. ankaralıları bekleriz :) vay, çok iyi. hayırlı olsun tunalı hilmide nereye açılıcak Alkolikler hemen de atlamış sdf
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 tunalıda nerde yaw? bos dukkan yokki, gerci su ayabakan balıkcısında tadilat var suan siz mi devraldınız len :D
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 geçen oben budak köşesinde baya övmüştü varunayı
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 tunalıda nerde açıyorsunuz, gelelim etüd edelim açılınca.
Killer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Soimyr said: paticikten gelenlere indirim var mı ESKİŞEHİRE GELCEM İNİDRİM PLSSSSSSSSSSS
Öne çıkan mesajlar