senko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 i'm senko and i'm a addict Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 süleymancıkım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 gecko said: görseller dahi birebir çalınmış yazmış fistan birileri ise siz ne boksunuz ki çalındığını iddaa edebiliyorsunuz diye imada bulunmuş siz kimsiniz peki? yiğitardatürkoğlu.com reklamcı şişman süper dahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Cons said: adam yigitardaturkoglu.com siz nesinizki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ZaugnaKhaldun said: adamlar kafe pi, siz nesiniz ki? /thread dip not olarakta. "Good artists copy, great artists steal" - Pabla Picasso diyerek noktalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 burda yapılan kopya olduğu için, good artist sınıfına giriyorlar. fistan'ın barı ise yurtdışında çalıp getirdiği için great artists. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Holy said: Hala anlamıyor insanlar, ilkokul terk misiniz lan? Görselleri falan çalmalarına laf edilmiş. İlk birayı biz yaptık demiyor adam. abi boşver :) anlasalar bile anlamamazlıktan geliyorlar gibime geliyor benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 gecko said: görseller dahi birebir çalınmış yazmış fistan birileri ise siz ne boksunuz ki çalındığını iddaa edebiliyorsunuz diye imada bulunmuş siz kimsiniz peki? sen kim boksun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Holy said: burda yapılan kopya olduğu için, good artist sınıfına giriyorlar. fistan'ın barı ise yurtdışında çalıp getirdiği için great artists. barın barmeni geldi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kermit said: gecko said: görseller dahi birebir çalınmış yazmış fistan birileri ise siz ne boksunuz ki çalındığını iddaa edebiliyorsunuz diye imada bulunmuş siz kimsiniz peki? sen kim boksun ? senden böyle bi cevap hiç beklemezdim sağlık olsun nası bi bok olarak görmek istiyosan öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Pasta said: gecko said: görseller dahi birebir çalınmış yazmış fistan birileri ise siz ne boksunuz ki çalındığını iddaa edebiliyorsunuz diye imada bulunmuş siz kimsiniz peki? yiğitardatürkoğlu.com reklamcı şişman süper dahi şu olmuş mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hayır yancılık yapacaksanızda adam gibi yancılık yapın varunaya gittinmi ? sanmıyorum piye gittinmi gitmişsindir. adamın dediği şeyi anlayabildinmi ? hayır anlayamamışsınki böyle bişi yazıyosun. adam biz ilkiz dememiş siz atlamışsınız çoğunluk olarak. yüzyıllardan beridir bu quiz olayı var demişsinizde fistan kendi tarzını yaratmış ve bu tarzı bizden özenip yaptılar demiş ve şu konuyu açarkende insan vücudunda 100 gram ciddiyet varsa 5 gramını falan kullanmıştır. ayrıca şöyle söyleyim aynı şehirde olsalar varuna cafe ve kafepi, galiba varuna ezerdi üzülerek söylüyorum. gereksizliğin lüzumu olmadığı gibi hayatınızda adam akıllı takıldığınız tek mekan kafepi ise bence boş konuşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ayrıca fazla kasmayın beleş bira vermezler kafepide reklamını yaparsanız belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ZaugnaKhaldun said: adamlar kafe pi, siz nesiniz ki? Esas bu ne lan? pi'yi neden sevmediğimi hatırlattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kermit çok karizmatiksin sevişelimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kermit said: hayır yancılık yapacaksanızda adam gibi yancılık yapın varunaya gittinmi ? sanmıyorum piye gittinmi gitmişsindir. adamın dediği şeyi anlayabildinmi ? hayır anlayamamışsınki böyle bişi yazıyosun. adam biz ilkiz dememiş siz atlamışsınız çoğunluk olarak. yüzyıllardan beridir bu quiz olayı var demişsinizde fistan kendi tarzını yaratmış ve bu tarzı bizden özenip yaptılar demiş ve şu konuyu açarkende insan vücudunda 100 gram ciddiyet varsa 5 gramını falan kullanmıştır. ayrıca şöyle söyleyim aynı şehirde olsalar varuna cafe ve kafepi, galiba varuna ezerdi üzülerek söylüyorum. gereksizliğin lüzumu olmadığı gibi hayatınızda adam akıllı takıldığınız tek mekan kafepi ise bence boş konuşmayın. ben başından beridir fistanı savunuyorum bi kere kafe pi nin yada varuna nın yada her ne boksa hangi kafenin daha iyi olduğu umrumda değil başlıkta yazıyor daha topiği okumanıza gerek yok, ÇALMIŞ yazıyor. kafe pi istediği kadar iyi olmuş olsun, varuna da isterse rezalet bir yer olsun, kalkıp ekranda gösterilen sunumlara kadar birebir aynı oluyorsa, bu adil bir olay değildir. kafe pi istediğ ikadar iyi olsun demin de dediğim gibi olay bu kadar ciddiyse eğer ve kafe pi de bu kadar insanın iyi diye bahsettiği kadar iyiyse neden hırsızlık yapıyor? ha yok biz hatalıyız, konuda 5 gram bile ciddiyet yoksa çalmışlar diye ağır bir itam da da bulunmasın o zaman kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Fikrin orijinal olmadığı çalmadıkları anlamına gelmiyor gençler. Kimse gidip SİBEMOLMAJÖRÜ bizden çaldınız demiyor ama aynı riffi alır çalarsan dalga geçerler adamla. Ki fistan ın sıkıntısı görsellerine kadar çalmış olmaları ama işte köylü kısmı hasbelkader ortasınıf bir mekana girince böyle yancı oluyor demek ki sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kermit said: ayrıca şöyle söyleyim aynı şehirde olsalar varuna cafe ve kafepi, galiba varuna ezerdi üzülerek söylüyorum.ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Ulan dusundum de bu pi nin sahibi ne para kiriyo arkadas. Sirf benden evi arabayi yenilemistir (oha) Garanti mafya falandir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kafepinin farkli bi olayi var mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ismindeki pi'yi bu bildiğimiz 3,14.. olan piden esinlenip koydularsa çok köyütmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 aquila said: kafepinin farkli bi olayi var mi ki? wannabe zengin mekanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bomonti var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 SeaGle said: ismindeki pi'yi bu bildiğimiz 3,14.. olan piden esinlenip koydularsa çok köyütmüş. sloganları : hayatı pi ye alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 pi'yi 3 aliyorum ben, hayati kac alicaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar