Lancelion Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 vurdum öldü adam, tokmaklayamadım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 aquila said: Sonra mezara kosup abi kaani oldurdum cesedden kurtulmamiz lazim diye panik yapmican. NE?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 cesedine tecavuz bile ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 allah rızası için 1000 gold. param çalındı. ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 calis kazan birader, biz de ne paralar caldirdik. kermit faydasizindan skill bile gelmiyor arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 5 dakikaya krallar belli olacak galiba. Yarına kermit exiled olmazsa ben de ne olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 oldu belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 aslanparçası öldü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 allah taksiratini arttirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 biri bandajlarimi araklamış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi gmler süper ya. Geçen gün unattended macrodan jail yedim. Page attım ya yemek yandı ona koştum falan diye. Affettiler =) Demin de 50 bs açmiştim 50 tailor yapabilir miyiz dedim? Elbette dedi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 moonsquad guardlari kaldirmis, ama alignment order asf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Xaenin said: 5 dakikaya krallar belli olacak galiba. Yarına kermit exiled olmazsa ben de ne olayım. beni exile edecek adam daha anasının karnından doğmadı Crematorium said: aslanparçası öldü :( 2 saat zor dayanmışsınız lan neyse 2 saat kasmışsınız hiç değilse ahksgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 abi dün gece kral geziyordu şehirde, bildiğin gökalp gezerken daha endamlı şehrin içinde. o yüzden bu exile işine katılamıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 1 dahaki seçimler 1 ay sonramı nedir ? ben aday olayım şimdiden stok yapayımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 her ay kral mı seçilir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ne biliyim lan 1 sene başımızdamı duracak bu götverenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 haha cidden nedir bunu süresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 şehir taşlarına tıklayınca gelecek seçime kalan gün sayısını yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 dün 22 gün yazıyordu sanıyorum taşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 peki kralın kazancı ne yada görevleri ne? player olm bu sonuçta havuz yapcak hali yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 kazanci vergiler en basta. britin krali tenebrion 180k gold cekti britain kasasindan atti cebine simdiden. neyseki her hafta 10% cekilebiliyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 tamam anlaşıldı iyi kazanıomuş. Peki bize katkısı ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 inscription dan hala para kazanamıyorum ne biçim gral bu? Bu arada sevabına recall scroll verebilecek var mı bi tanecik =) boks var mı yaa str kasıyım biraz :/ int'i 3 günde 51 e getirebildim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 arms lore ile strengh kasabilen var mı? Öyle bişey duydum da.. ona göre makroya bırakıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar