sesu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Myshkin said: eğer oralarda prezervatif kullanan varsa, eğer onu ince kullanan varsa onun bibisinin ucuna kurdele takarım taaammı you motherfucker you cant talk to me like to twatface and if you do again i would bang you up twatface i am livin in england cmon let talk to me again you basterds ima little gang sters u know you fucking twatfaces Bu ne be asdfsegrasdgf
xunn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Henüz prezoyla boşalabilmiş değilim. Allah sabır versin sevgilisi dogumkontrol kullanmayanlara. Yada eski usül ÇEK ÇIKAR YİGİT.
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 forgiver said: yarım saat önce yaşadığım diyalog hala şoktayım tüketici – merhabalaaar eczacı kız - merhaba. buyrun ne istemiştiniz ? tüketici – prezervatif alıcaktım ben. eczacı kızın babası – bırak kızım ben hallederim. ( hızlı hareketlerle kötü marka bir prezervatif kutusunu paket yapmaya girişir. kulaklar pembeleşir amcanın .) tüketici – amca ne yapıyosun ? naylon torba istemedim ben hahhahaha başka prezervatif yok mu ? durex felan ? çevreciyim ben. naylona karşıyım hahhaha eczacı kız – kikir kikir eczacı kızın babası – hıı? bana mı dedin çocuum ? tüketici- evet amca . durex felan yok mu ? eczacı kızın babası – var...( sinirli bir tonda söyler. ve hemen kaptığı gibi bir durex kutusunu paket yapmaya başlar.) tüketici – dur amca dur yaa... ver bakiim o hangisiymiş? geçende geciktiricili olanından almıştım, iflahım kesilmişti valla 3 saat. ver sen onu bakiim bana. eczacı kız – kikir kikir eczacı kızın babası – geciktiricili mi? tüketici – amca bunların tırtırlısı vardı yok mu sizde ondan? eczacı kızın babası – tırtıllı ? ( suratı kıpkırmızı olmuştur artık. sinirden eli ayağına dolaşmakta fakat birşey de diyememektedir. hızla durex kutularının üstünü okumaya, elinden düşürmeye falan başlar. ) tüketici – amca ver sen kutuları bana. ben bakarım. eczacı kızın babası – yok tırtıllı... tüketici – hahha yahu amca tırtıllı değil yahu tırtırlı. var bende tırtıl zaten hahahhaha eczacı kız- kikir kikir eczacı kızın babası – eeeeeeeeeeeeh !!! gülme kız sen de ! kıracam şimdi kemiklerini ! sen de git burdan . kapatıyoruz dükkanı. ben cumaya gidecem. git başka yerden al ne istiyorsan. tüketici – ahhaha ya amca dur sinirlenme ya. tamam bu işte bunu alıyorum. ne kadar ? eczacı kızın babası – hangisiydi o ? tüketici – tırtıllı puhahhaa eczacı kız – kikir kikir eczacı kızın babası – siktir git lan burdan pezevenk seni ! çat küt ( eline geçirdiği tüm ilaç kutularını fırlatmaya başlar amca ) gülme kız sen de elin herifine !!! eczacı kız – kik..... tüketici – hahhaha ahğğğ tamam be gidiyorum. hay allah ya ... tırtıllı dedi yaa hahahahhaa bugun gercekcisini yaptılar al http://www.youtube.com/watch?v=Nq3z_lfoJnA
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ne kullandınız lan bu topice girmeden once
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 çok ince görülmüş bir topicti bilen bilir
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 burda iki kiz bir erkek var sen kizin babasisi misin forgiver said: yarım saat önce yaşadığım diyalog hala şoktayım tüketici – merhabalaaar eczacı kız - merhaba. buyrun ne istemiştiniz ? tüketici – prezervatif alıcaktım ben. eczacı kızın babası – bırak kızım ben hallederim. ( hızlı hareketlerle kötü marka bir prezervatif kutusunu paket yapmaya girişir. kulaklar pembeleşir amcanın .) tüketici – amca ne yapıyosun ? naylon torba istemedim ben hahhahaha başka prezervatif yok mu ? durex felan ? çevreciyim ben. naylona karşıyım hahhaha eczacı kız – kikir kikir eczacı kızın babası – hıı? bana mı dedin çocuum ? tüketici- evet amca . durex felan yok mu ? eczacı kızın babası – var...( sinirli bir tonda söyler. ve hemen kaptığı gibi bir durex kutusunu paket yapmaya başlar.) tüketici – dur amca dur yaa... ver bakiim o hangisiymiş? geçende geciktiricili olanından almıştım, iflahım kesilmişti valla 3 saat. ver sen onu bakiim bana. eczacı kız – kikir kikir eczacı kızın babası – geciktiricili mi? tüketici – amca bunların tırtırlısı vardı yok mu sizde ondan? eczacı kızın babası – tırtıllı ? ( suratı kıpkırmızı olmuştur artık. sinirden eli ayağına dolaşmakta fakat birşey de diyememektedir. hızla durex kutularının üstünü okumaya, elinden düşürmeye falan başlar. ) tüketici – amca ver sen kutuları bana. ben bakarım. eczacı kızın babası – yok tırtıllı... tüketici – hahha yahu amca tırtıllı değil yahu tırtırlı. var bende tırtıl zaten hahahhaha eczacı kız- kikir kikir eczacı kızın babası – eeeeeeeeeeeeh !!! gülme kız sen de ! kıracam şimdi kemiklerini ! sen de git burdan . kapatıyoruz dükkanı. ben cumaya gidecem. git başka yerden al ne istiyorsan. tüketici – ahhaha ya amca dur sinirlenme ya. tamam bu işte bunu alıyorum. ne kadar ? eczacı kızın babası – hangisiydi o ? tüketici – tırtıllı puhahhaa eczacı kız – kikir kikir eczacı kızın babası – siktir git lan burdan pezevenk seni ! çat küt ( eline geçirdiği tüm ilaç kutularını fırlatmaya başlar amca ) gülme kız sen de elin herifine !!! eczacı kız – kik..... tüketici – hahhaha ahğğğ tamam be gidiyorum. hay allah ya ... tırtıllı dedi yaa hahahahhaa
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bu geciktiricililer bi işe yarıyomu ? neyi geciktiriyo ben çözemedim.
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 forgiver said: çok ince görülmüş bir topicti bilen bilir ehehe mayhem'in haberi yok heralde bundan hala
enes218 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 aquila said: takmayi geciktiriyo, takamiyosun.
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Nazca said: Allah belasını versin ya bu topiğin. @nazlısupelincan http://forum.paticik.com/read.php?2,4170963,5424339#msg-5424339 tamamen şurdaki konudan oluşturuluş bir topik
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 hiç sevmem ama her zaman yanımda bir tane sembolik olarak taşırım çünkü mutlaka bir yerlerde "aaa prezervatif olmadan olmaz" diyen biri çıkabiliyor ve işte o an tabikide var delimisin diye çıkarıp takarım.
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Prezervatif hayat kurtarir. Aptal olmayin kullanin gencler.
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 ne replikmiş lan o audshuahd sağlam güldüm sabah sabah
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 prezervatifden nefret ediyorum.. kokusu özellikle.ama kullanıyosun el mecbur..
Öne çıkan mesajlar