Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

prezervatif topiği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eğer babam prezervatif kullansaydı annemin babası asla evlenmelerine izin vermeyecekti ve bende evlilik dışı çocuk olucaktım. hayatta biraz kendiliğindenliğe izin verin.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

Noyzura said:

en güzel doğum kontrolü nefes kontrolüdür. nefsini kontrol edebilen erkek boşalmasınıda istediği an'a göre ayarlayabilir. tamam spiritüel konular çekmiyor olabilir bir çok kişiyi ama bu nefes ile ilgili söylediğim şeyi yabana atmayın.

abi cinsel sağlık ansiklopedisi falan okumanı tavsiye ederim ben ilk okuldayken okumuştum ama okumanın yaşı yok. asıl boşalmadan önce de sen fark etmeden ve tamamen refleksif olarak az miktarda boşalma oluyor (teknik adını bilmiyorum belki preejaculationdur ingilizcesi).

aman ondan bişey olmaz diyeceksin ama bu sebeple kürtaja giden çok. hayır çok seks yapan bi adama da benziyorsun hep hayatını böyle geçirdiysen baya şanslısın ama bir gün başına patlayabilir.

Ya simdi söyle bir olay var bu dediginin olma ihtimali milyonda bir falan aslinda ama istatistiklere böyle gecmiyor insanlar yalan söyledikleri icin.

Mesela prezervatif %100 korumuyor deniyor, yalan yani onun icinden cikip iste etken maddeden falan kurtulup yolculugu tamamlayip yumurtayi dölleyebiliyorsa spermin zaten o cocugu yapin adini da McGyver koyun.

Sarhos sex yapiliyor prezo falan hak getire kadin soruyor sabah kullandin mi diye evet evet diyor ama yalan, sonra yaz istatistige prezoya ragmen hamile kaldi.
Geri cekilme icin de gecerli, valla cektim ben yaaa diyor ama olan olmus coktan gecti mi bu da senin istatistiklere :)

Tek esliysen en dogru yöntem hap, cocuk yaptiktan sonra spiral veya vazektomi iste.
Mesaj tarihi:
Hayir geri cekilme dogum kontrol yöntemi degil zaten o ayri bi konu ama fizyolojik bir rahatsizlik yoksa bosalma öncesinde sperm cikisi yok yapisal olarak.
Yani geri cekilmenin aptalca olmasinin asil sebebi geri cekilemedigin zamanlar olmasi :)
Mesaj tarihi:
DeathLord said:

Hayir geri cekilme dogum kontrol yöntemi degil zaten o ayri bi konu ama fizyolojik bir rahatsizlik yoksa bosalma öncesinde sperm cikisi yok yapisal olarak.

var var. zevk suyu denen şey bir miktar sperm barındırabiliyor. ayrıca sperm çıkışını kolaylaştırmak için bu çıkış kanallarını hazırlamak maksadıyla bir miktar sıvı salgılanıyor. bu da sperm barındırıyor ve esasen ikisi de aynı şey. adli vakalarda kişi boşalmamış olsa bile arkasında bıraktığı sperm kalıntıları tespit edilebiliyor hatta.
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...