Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 amma kasmısınız ya haptır prezervatiftir falcon punch surprise abortion bu günler için var
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 eğer babam prezervatif kullansaydı annemin babası asla evlenmelerine izin vermeyecekti ve bende evlilik dışı çocuk olucaktım. hayatta biraz kendiliğindenliğe izin verin.
darkwingduck Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 topiği okuyan her üç kadından biri kürtaj oluyor, diğerleri de doğurganlıklarını kaybediyor gençler.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ne çok sağ/sol elden ileri gidememiş adam varmış lan paticikte yaşınız başınız kaç oldu yazık günah size.
Killer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 0ne haklı prezo sucks bikere deldim hoş olmadı alman malıydı hemde ed ede değecek doğru gg asad
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Adam ertesi gün hapını doğum kontrol hapı sanıyor, kim bilir prezervatif deyince neyi düşünüyordur.
chrome Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 acaba ertesi gün hapını doğum kontrol hapı gibi içse bir kadın 20. günde neye dönüşür acaba
chrome Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 acaba acaba acaba acaba acaba acaba acaba acaba
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 20. gün sonunda prezoyu takip sana müdahalede bulunur.
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 prezo da ne biçim isim ya. eczaneye gidiyosun. prizirvift aliciktim.
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 valla ben süpermarketlerden alıyorum bi sürü alışveriş yapıp arada kaynattırıyorum onu sadfas
Killer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 kapalı kadınların olduğu eczanelerde prezo alınca garip oluyo
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Ardeth said: Noyzura said: en güzel doğum kontrolü nefes kontrolüdür. nefsini kontrol edebilen erkek boşalmasınıda istediği an'a göre ayarlayabilir. tamam spiritüel konular çekmiyor olabilir bir çok kişiyi ama bu nefes ile ilgili söylediğim şeyi yabana atmayın. abi cinsel sağlık ansiklopedisi falan okumanı tavsiye ederim ben ilk okuldayken okumuştum ama okumanın yaşı yok. asıl boşalmadan önce de sen fark etmeden ve tamamen refleksif olarak az miktarda boşalma oluyor (teknik adını bilmiyorum belki preejaculationdur ingilizcesi). aman ondan bişey olmaz diyeceksin ama bu sebeple kürtaja giden çok. hayır çok seks yapan bi adama da benziyorsun hep hayatını böyle geçirdiysen baya şanslısın ama bir gün başına patlayabilir. Ya simdi söyle bir olay var bu dediginin olma ihtimali milyonda bir falan aslinda ama istatistiklere böyle gecmiyor insanlar yalan söyledikleri icin. Mesela prezervatif %100 korumuyor deniyor, yalan yani onun icinden cikip iste etken maddeden falan kurtulup yolculugu tamamlayip yumurtayi dölleyebiliyorsa spermin zaten o cocugu yapin adini da McGyver koyun. Sarhos sex yapiliyor prezo falan hak getire kadin soruyor sabah kullandin mi diye evet evet diyor ama yalan, sonra yaz istatistige prezoya ragmen hamile kaldi. Geri cekilme icin de gecerli, valla cektim ben yaaa diyor ama olan olmus coktan gecti mi bu da senin istatistiklere :) Tek esliysen en dogru yöntem hap, cocuk yaptiktan sonra spiral veya vazektomi iste.
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 geri çekilme yöntemindeki fail nedeni de ardeth'in bahsettiği şeyden kaynaklanıyor zaten.
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Hayir geri cekilme dogum kontrol yöntemi degil zaten o ayri bi konu ama fizyolojik bir rahatsizlik yoksa bosalma öncesinde sperm cikisi yok yapisal olarak. Yani geri cekilmenin aptalca olmasinin asil sebebi geri cekilemedigin zamanlar olmasi :)
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Yok öyle bir şey, fizyolojik bozukluk olmasına gerek yok. Sen fark etmesen bile boşalma öncesinde meni gelebilir.
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 DeathLord said: Hayir geri cekilme dogum kontrol yöntemi degil zaten o ayri bi konu ama fizyolojik bir rahatsizlik yoksa bosalma öncesinde sperm cikisi yok yapisal olarak. var var. zevk suyu denen şey bir miktar sperm barındırabiliyor. ayrıca sperm çıkışını kolaylaştırmak için bu çıkış kanallarını hazırlamak maksadıyla bir miktar sıvı salgılanıyor. bu da sperm barındırıyor ve esasen ikisi de aynı şey. adli vakalarda kişi boşalmamış olsa bile arkasında bıraktığı sperm kalıntıları tespit edilebiliyor hatta.
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 imam sen nerelerdesin? seni şapşal şey..
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 gelcem 1-2 güne. şehir dışındayım laptop eziyeti çekiyorum bi kaç gündür.
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 daha az latex kokanları var mı? denedim denedim bulamadım.
Sonofa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 bingildak said: daha az latex kokanları var mı? denedim denedim bulamadım. Oral ilişki sırasında çıkar prezervatifi, benim kız arkadaşım da şikayetçi.
synthesizer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 okey ve durex arasındaki 2mm çevre farkı deliler gibi fark eder mi ya, resmen 1 numara kucuk ayakkabı okey
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 http://images.wikia.com/wreckitralph/images/0/02/Say-what.gif
Öne çıkan mesajlar