goldbären Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 şöyle diyelim okul biter bitmez askere gidenlerden pişman olanlar yok denecek kadar az. ama askerliği habire geciktirip önüne atanların çoğu hemen gitmediğine pişman. biz yaptık sen yapma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 senko said: olm siz liseden fln muaf mi tutuldunuz? adam 19umda bitircektim diyor ya lisenin 3 sene oldugunu ve hazırlık okumadiginizi dusunelim 7-15 ilkogretim 15-18 lise uni de ortalama yapıp kredi sınırlamasi olmadan ders aldiginizi ve yazokulunda da ustten dersler aldiginizi kabul edelim minimum 3 sene de ordan NE CIKTI 40 saka lan 21 cikti iste yani mumkun teoride ama kimse lisansı 3 senede bitirmeyi dusunmez bizim bolumde bi ark vardi 3,5 senede bitirdi insan degildi ama o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 goldbären said: abi kesinlikle direk git. yoksa doktora-master kovalarken kesinlikle iş bulamıyosun part time neyim. ben öyle yapım pişmanım baya. bittikten sonra iyi ki aradan çıkarmışım diyeceksin. yoksa yapışıkça yapışıyor. koınu şurada bitmiş .. bende de aynı durum var hani bir yandan da başka etmenler de var 2016 ya kadar tecilliyim diyorum iş byulamıyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Yurtdışında çalışmayı filan düşünmüyorsan, Direk askere git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 yurtdışı yoksa git askere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Askerlik master iş bunlara birde evliliği eklemek lazım. Askerlik master iş halledilir bir şekilde size bağlı hepsi ama evlilik bence en bi zor olanı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 iyide o sart degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 e mastır da şart değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 e is de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 is olmadan para olmuyor master olmadan is olmuyor (en azindan bilgisayarcilar icin) evliligin bir zaruriyeti yok bu acidan bakinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 senko said: is olmadan para olmuyor master olmadan is olmuyor (en azindan bilgisayarcilar icin) evliligin bir zaruriyeti yok bu acidan bakinca. mastır olmadan iş bayağı oluyor, bilgisayar müh. tanıdık da çok var. Hatta bir tanesi mastır yapıcam diye işi bıraktı da hala bayağı pişman seçimine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 illa olur ama onlar parlak cocuklardir zekilerdir saglam cvleri vardir girmislerdir mastersiz beni birilerinin ise alacagini pek sanmiyorm ben. Cunku bilgidin hicbi konuda uzmanlasamadim, gecen donemden computer vision kasiyorum ins o konuda bi yerlere gelcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ben msater yapiyorum, hala bi konuya uzman olmus degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 beyler iş işte öğrenilir. adamlar tecrübe arıyo. girin bi sucuda çalışmaya başlayın son sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Şöyle birşey de yapabilirsin: Girersin Bankaların açtığı sınavlardan birine,uzman yardımcısı,müfettiş olursun. Otur ders çalış kas.. Baktın 2-3 kurumdan red aldın,mülakatta falan elendin o zaman gidersin askere. Eğer olaylar olumlu geliştiyse,çalışırsın 2 sene nasıl olsa hakkın var sonra istersen biraz ales kasıp,yoklama olmayan bir üniversitede yüksek lisans yaparsın, istersen doktora da kasarsın... Yada askere gidersin,istafanı basar alırsın tazminatı gelince tekrar devam gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Bende sorayım bari; Temmuza kadar kpssye hazırlansam sonra kpssde belli bir puanı elde etsem yerleşsem sonra hadi ben askere desem o yerleştiğim yer beni bekler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Başvuru şartlarında 2 sene tecil önce şart olduğu için, malaasef öyle şansın olmuyor ama sonra yapabilirsin ve devam edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar