Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lotoyu tuttursanız

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Bence modifiye turbo+şanzıman+rejim şeklinde olmalı.

1.Turboyu büyüteceksin ve hatta çift turbo uygulayacaksın.

2.Şanzıman oranları ile oynayacaksın ve mümkün mertebe kısaltacaksın.

3.Araçtaki fazlalıklardan ve lüks donanımdan sıyrılacaksın. İyice hafifletmek gerekli.

Sonra da güzel 0-100 ve ara hızlanma değerlerine sahip olacaksın. Bence 200km/h gayet yeterli bir üst sınır olur. Bakınız roadrunner bip bip :P Bence böyle bir araç için boru şase şart. Hele bir de alüminyum alaşım olursa tadından yenmez.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:

Selam,

Bence modifiye turbo+şanzıman+rejim şeklinde olmalı.

1.Turboyu büyüteceksin ve hatta çift turbo uygulayacaksın.

2.Şanzıman oranları ile oynayacaksın ve mümkün mertebe kısaltacaksın.

3.Araçtaki fazlalıklardan ve lüks donanımdan sıyrılacaksın. İyice hafifletmek gerekli.

Sonra da güzel 0-100 ve ara hızlanma değerlerine sahip olacaksın. Bence 200km/h gayet yeterli bir üst sınır olur. Bakınız roadrunner bip bip :P Bence böyle bir araç için boru şase şart. Hele bir de alüminyum alaşım olursa tadından yenmez.

Saygılar.

Yapılmışı var...
Sosyal ağlarda paylaş

fistan continental gt ezmez be abi adamlar aston martin dbs demiş =) niyeyse bana modern modellerde aston>bentley gibi geliyor.

hobi arabası olarak haftasonları kullanmak için 100k $ veririm bunu alırım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-ford-1968-mustang-fastback-31302977/detay

yanına da bir tane 3.0 tdi quattro a6 çaktım mı tamamdır. sonuçta loto dediğin olsa olsa 2 milyon.

haa ama süper lotodan 30 mil filan çıksa porsche gt3 yanına da dbs alırım.
geçen bindim gt3'e , arkadaşım daha yeni almıştı. şöyle bir tur atalım dedik , çok çok başarılı araba. o günden beri alınacaklar listemde (hayal) tabi o kadar başarılı olunca arkadaşımın kendisi de kullanamıyor babası hacıladığı için arabayı. =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...