Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lotoyu tuttursanız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben heralde bi volvo c70 alırım sonra da kendi arabamı yaparım hobi olaraktan. hayabusa (veya BMW'nin enduro motorlarındakilerden) motorlu smart coupe şasili falan bişeyler mesela :D
Mesaj tarihi:
Selam,

Bence modifiye turbo+şanzıman+rejim şeklinde olmalı.

1.Turboyu büyüteceksin ve hatta çift turbo uygulayacaksın.

2.Şanzıman oranları ile oynayacaksın ve mümkün mertebe kısaltacaksın.

3.Araçtaki fazlalıklardan ve lüks donanımdan sıyrılacaksın. İyice hafifletmek gerekli.

Sonra da güzel 0-100 ve ara hızlanma değerlerine sahip olacaksın. Bence 200km/h gayet yeterli bir üst sınır olur. Bakınız roadrunner bip bip :P Bence böyle bir araç için boru şase şart. Hele bir de alüminyum alaşım olursa tadından yenmez.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
smart şasisi güçlendirilerek yapılabilir bence ya. ortadan motora müsait, kompakt bi şasi. BMW'nin boxer motorlardan bi tane yerleştiricen böle. :D ağırlık merkezi de alçak kalıcak iyice.

bi de push-rod sistemli bi süspansiyon... ohş.
Mesaj tarihi:
paramecium said:

Selam,

Bence modifiye turbo+şanzıman+rejim şeklinde olmalı.

1.Turboyu büyüteceksin ve hatta çift turbo uygulayacaksın.

2.Şanzıman oranları ile oynayacaksın ve mümkün mertebe kısaltacaksın.

3.Araçtaki fazlalıklardan ve lüks donanımdan sıyrılacaksın. İyice hafifletmek gerekli.

Sonra da güzel 0-100 ve ara hızlanma değerlerine sahip olacaksın. Bence 200km/h gayet yeterli bir üst sınır olur. Bakınız roadrunner bip bip :P Bence böyle bir araç için boru şase şart. Hele bir de alüminyum alaşım olursa tadından yenmez.

Saygılar.

Yapılmışı var...
Mesaj tarihi:
fistan continental gt ezmez be abi adamlar aston martin dbs demiş =) niyeyse bana modern modellerde aston>bentley gibi geliyor.

hobi arabası olarak haftasonları kullanmak için 100k $ veririm bunu alırım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-ford-1968-mustang-fastback-31302977/detay

yanına da bir tane 3.0 tdi quattro a6 çaktım mı tamamdır. sonuçta loto dediğin olsa olsa 2 milyon.

haa ama süper lotodan 30 mil filan çıksa porsche gt3 yanına da dbs alırım.
geçen bindim gt3'e , arkadaşım daha yeni almıştı. şöyle bir tur atalım dedik , çok çok başarılı araba. o günden beri alınacaklar listemde (hayal) tabi o kadar başarılı olunca arkadaşımın kendisi de kullanamıyor babası hacıladığı için arabayı. =)
  • Yeni Oluştur...