lizardking Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 carpe diem[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 e o zaman Viva La Resistance[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Kapalı odalar arasında yaşamak... Geçmişi düşünmeyeceksin ve gelecek için endişelenmeyeceksin. geleceği düşün ama endişelenme çünkü gecelek senin önüne istediği gibi çıkıcaktır...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halueth-N Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa" ''Hic ölmeyecekmis gibi çalis,yarin ölecekmis gibi ibadet et '' hayat felsefem geyiq felsefem ''Çakır öldü yastayız'' [Bu mesaj Halueth-N tarafından 05 Eylül 2004 01:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ölümden öte köy yok[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 varsada ..... ..yim. (yeter lan yeter baydım cinnet geçiriyorum sıkıntıdan YETEEEER!!!)[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Hiçbişi kafaya takmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Sonsuzluğun da ötesine erişmek.Dünyaya neden geldiğimi hatırlamak..''Ben kimim?'' sorusuna bir gün cevap bulabilmek.Hayattaki bütün duyguları deneyimlemek..Ruhumu ulaşabileceği en yüksek boyutuna eriştirmek..İçimde Tanrı'dan bi parça bulmak..Kendi seçimlerim doğrultusunda yaşamak ve başkalarının seçimlerini yargılamamak..Bugün,özellikle bugün endişelenmemek! Zihin-beden-ruh ilişkisini kavrayabilmek..Zaman kavramını yakalayabilmek..Dünün ve yarının olmadığını,bütün zamanların ŞU AN olduğunu kavrayabilmek.. Hayatta gerisi boş... Daha sayacam da ellerim yoruldu:)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 -Angarya insanı yaşlandıran tek şeydir. -Sağlıklı olmak için çalışmak gerekir ama onu korumak için hiçbir şey yapmamak en iyisidir. -Minimum sorumluluk, maksimum huzur ve ruh sağlığı. -Hayallere kapıl, ama onları burada arama. Unutma ki hiçbir şey düşünce kadar saf değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ölmek için ya$a.. elinde sonunda ölmicek miyiz ztn?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Nerde beleş, oraya yerleş.. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 burok o zmn acc ın delete lendı ehah[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 kendisi imzamda yazmaktadır ultimatr forumları açıldığından beri...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 İ am the one hopeless there is no mind in my future felsefesi[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 belirgin ve kesin bir hayat felsefem yok. ama genel olarak keyif düşkünlüğü diyebilirim.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hayat felsefem anı yaşamak ve hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Her zaman şemsiyeleri örnek almışımdır. Bazı yerlere girip açılmayan şemsiyeler. Falan.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 -Abi şimdi farkettim hayat boşmuş. -Salla gitsin sen keyfine bak ne uğraşcan.:-P[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 format:c[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| ||||||||||||||||||||||| 01001010101011010010110 [spo1=rekksss]xharloan: yaw rexx ben qozluklerımı bulamııom nerede bunlar all allaa.. rexx: Olm senin zaten gözlüğün yoktuki xharloan: Hay allah esti işte :) [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 yaşıyormuyum, kalbim atıyormu ben ona bakarım[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ye , iç , sıç[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 şüphecilik yada hiç birşeyden emin olamayız[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 hayatta kimseye güvenip zayıf yönünü verme temkinli ol... Sırtını herzaman duvara daya... ayakkabını bağlamak için bile olsa sakın domalma[signature][hline]tuana... [Bu mesaj blackchaos tarafından 05 Eylül 2004 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 1- Carpe Diem 2- Hersey mumkundur, imkansizi basarmak biraz daha uzun surer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: kermit_frog, 05 Eylül 2004 12:13 tarihinde demiş ki: ye , iç , sıç ye , iç , sıç, s.. sonuncusunu yazamıyorum ayıp diye ama siz anladınız herhalde :D[signature][hline]Nefr, 02 Eylül 2004 18:41 tarihinde demiş ki: ben karimi ya da kocami aldattigim icin hapis yatmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar