LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 En ii savunma saldırıysa öl yada öldür .[hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 said: karakedi, 27 Ağustos 2002 00:59 tarihinde demiş ki: bi hayat felsefem bile yok be.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Hayat felsefesini bosferde artık su imzanı deiştir yaw . Bastiasumusda Bestiasumus baymadımı hala .[hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiLLyour-mAmA Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 anarşizm[hline]mr.mojo risin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 ya$am felsefem; *turn on the main screen. *somebody set us up the bomb. *all your base are belong to us. *gentelman make your time. karI$tI galiba ama olsun, neyse artik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 sen fizik öğretmenisin dimi :P[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche Bu bir proje değil artık [az kaldı] bir gerçek! DragonLance UO Serverı Pick Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Adam olup ciğer yemek(puohahaha :lol: )[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: [Bu mesaj nightstalker tarafından 28 Ağustos 2002 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 yedek felsefem de "to bring light to others lifes" Gerçi çoğu zaman tam tersini uyguluyorum.[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 said: dom, 28 Ağustos 2002 17:51 tarihinde demiş ki: ya$am felsefem; *turn on the main screen. *somebody set us up the bomb. *all your base are belong to us. *gentelman make your time. karI$tI galiba ama olsun, neyse artik.. Main screen turn on Hello gentleman All your base are belong to us YOu are on your way to destruction YOu have no chance to survive make your time ha ha ha ha bilmeden AYBABTU ya dokunmazlar mı :/ :P biraz bekleyin bi resim update etçem[hline]Evim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Fizban sen bir mol den ibaretsin :P[hline]Evim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 hayat felsefesi nedirki,hayat dediğiniz kavram,süreç,dönem,ne şekilde adlandırırsanız artık bir iki cümle ile amacı tarzı ve yönü açıklanabilirmi.O kadar sığ bir hayatım varki iki cümlede açıklarım gibi birşey oluyor bu.[hline]Ölüm kapımı çalmasada, Kalbim seni bekler gibi, Fırtına öncesi sessizliği biz; Aşkın esirleriyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 karamurat bu sözlerinle hepimizi derin bi sessizliğe gark ettin... hepimiz de ciddi ciddi hayat felsefemizi yazmıştık oysa :)[hline]özen gösteren anneler için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Yaşadığın yer sahte olanı, gerçeğine giderken Sen gidersin; hayatın değil. Zamanın varken iyilik yapta iyilik göresin. -hehe yemin ederim şu forum için kendim uydurdum[hline]P.Prensesler:Birimiz hepimiz, hepimiz o cüce için Somurtkan: Olmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 simdi buna ek olarak sev seni seveni seni seven de sevsin seni sevmezsen seni seveni seni seven de sevmez seni denebilir hatta ve hatta aslıyı sevdi kerem dagları deldi kerem aslı vermedi bi kerem ben boyle aslıyı ...... da bakırkoy tren istasyonu cevresinden anonim olarak eklenebilir[hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 abi kafam girsin felsefesi ne olacak?[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 o genel mesaj butun mesajlarımı topla o ortaya cıkar zaten.... evrensel formul yuce felsefe.. direkt yazınca anlasılmaz boyle parca parca anlatacaksın ki anlasılsın yoksa cok ulu mesaj cookkk[hline]Liberate Tutemet Ex Inferis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 said: fizban, 29 Ağustos 2002 02:30 tarihinde demiş ki: said: Ardeth, 28 Ağustos 2002 17:58 tarihinde demiş ki: sen fizik öğretmenisin dimi :P avagadro sayısı kimyada kullanılan bir terimdir :)[hline]Scientia non est potentia, quae prologum potentia solidum est. Eheh dersane kafamı bıraktı euhehu[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche Bu bir proje değil artık [az kaldı] bir gerçek! DragonLance UO Serverı Pick Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 marxizm[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 marx ya da genelde materyalistleri pek sewmem[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim [Bu mesaj DeamoN tarafından 05 Eylül 2004 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 belimden aşşa kasımpaşa felsefem budur![signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: DeamoN, 05 Eylül 2004 00:27 tarihinde demiş ki: marx ya da genelde materyalistleri pek sewmem beni seviomusun peki:-p [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 05 Eylül 2004 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 kal ye ıs sıc ıse uyu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 lol natural :)[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 "Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa" tek istediğim bu valla yapacam bundan sonra böyle yaşicam hayat felsefem bu lan artık![signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 said: Bonecrusher, 27 Ağustos 2002 10:44 tarihinde demiş ki: Champions don't use drugs. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 aha walla ben bişey -ist diilim herkesin kendi içinde düşünceleri vardır bunlar belli birşeye,kişiye bağlanamaz bence...[signature][hline]Thrash 'Till Revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar