senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 hos olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Topunuz ban yiyeceksiniz muhtemelen. Özellikle kendi wow account'larına subsc. alanlar bence karakterlerine son defa baksınlar sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 hayirlisi fake acc benim ban yesem mehh der gecerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Ben kullanmadıgım bir wow acctuma 6 ay aldım banlamazlarsa kasarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bende fake acc actım 1 tane sc2 aldim yeh yeh yeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Fake hesap olanlara tınlamaz zatende, halihazırda oynadığı hesabına 6 ay, 1 sene üyelik alanlar yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Migrate attım ben hatta beleşe aehadhjsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ahahaaha batirdiniz olm battle.net i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Oo bi char daha migrateliyim. Bide ben asıl acctları banlıycaklarını sanmıyorum kaç kişi yapmıştır bunu hepsini banlasalar bi sürü aylık alcakları paradan gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Please note that it may take up to 72 hours for your payment to process completely and for World of Warcraft restrictions to be removed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Off migrate'i aklıma getirdin, direk yapasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ya ulan ben de 6 tane cata aldım 1er yıllık, yanında sc2 diablo II falan dolu hepsinin. hesaplardan birine kendi adımı yazdım, bir avrupa birliği ülkesinde konaklamaktayım. bu olaydan dolayı yasal bir işlem yapabileceklerini zannetmiyorum zira kendi saçma aktivasyon hataları nedneiyle olmuş bir olay. account banleme de saçma olur, en fazla satıp parasını alamadıkları ürünü geri alırlar o kadar. ben nerden bileyim kardeşim, fraudla işim gücüm olmaz. yanlış yazmışım oraya parayı çekmediler ürünü vediler ben nabayım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Luriel said: Migrate attım ben hatta beleşe aehadhjsaf. oha yok artık ahahha. tüm hesabı migratelerim yemin ediyorum. onaylandı mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ahah süper oldu bu, sırf i*neliğine yeni hesap açtım, tüm oyunları aldım, wowdaki her peti aldım ve lv1 karakterler açıp isim falan değiştiriyorum. ya eve tişört falan da yiyor ama tırstım avukatlarla gelirler diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Valla char 2 serverdada var su anda. ama girmeyi denemedim dur deniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bi onay süreci var onu da geçtiysen 10 karakteri de hordedan allya geçirip migratelerim yeminle. 500 euro direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 abi bu tuzak olmasn :D bu ibreler almasin sonra soke soke tüm dünyayi trolluyor olabilrler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 abi cidden cok ciddiye aliyosunuz bole seleri adamlarin odeme metodu eft gibi bisi hesaptan cekilme suresi amaciyla belirli bi sure verilmis 3 gun icine odeme olmayinca aldiginiz hersey gidicek dogal olarak ortada salak kod yok ortada kredi kartsiz odeme icin cikarilmis havale benzeri bi metod war charge edemeyince acounting kapanicak hesaplar geri gotcek petler uzmeyin caninizi ama main acc ile yapanlarin accde banlanicak super fkir gercek acc ile yaptysaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bide bu oyun ici binekleri petleri fln.. fake acc'den kendi accimıza hediye diye göndersek nasl olur daha az riskli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ahah blizz store'dan trading card filan da alınıyor, yaa çok kararsız kaldım :D onu da geri alıcak halleri yok ya evden, ama yasal bişey yapabilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 applev0dka said: bide bu oyun ici binekleri petleri fln.. fake acc'den kendi accimıza hediye diye göndersek nasl olur daha az riskli :D en iyi ihtimalle petlerin gider kotu ihtimalle ban yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 iyide bonepart ben aldıgım oyunun cdkeyini görüyorum mesela onlarda geçersiz mi olacak acaba. Bide atılan migrate geri kendi serverına mı gidecek nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 arkadasm hediye yolladi diye ben niden ban yiyim die aglarm sonra adamlara :) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 trading card yollamazlar bu vakitten sonra heralde .yasal olmasını bosver etik degil bikere o yuzden gerek yok boyle seylere veririm 100 lira alırım oyunu param olmadıgı zamanda elimdeki oyunlar yeter gerek yok boyle seylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 jowu said: ahah blizz store'dan trading card filan da alınıyor, yaa çok kararsız kaldım :D onu da geri alıcak halleri yok ya evden, ama yasal bişey yapabilirler mi? yasal bisi yaabilir mi sorusu sole cevaplaabilir urun evine gelip imza karsiligi teslim edildiyse yada postaci teslim ettim dediyse evine ya faturasi gelir direk yada direk icra kagidi gelir odeme yapmadiginda blizzardin ne kadar ufak meblalar icin urasicagi ile alakali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar