Nessaftw Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Öyle birşey yapmazlar hukuki işlem olsa zaten gerekli bilgilerini pat diye alabilirler işleri güçleri bitti tuzak mı kuracaklar herkese tek tek :p Yalnız şu pet ekleyenleri çok merak ediyorum kartlarını kontrol etsinler doğruysa çekim yapılmışsa pek tuhaf olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 benim sc2 hala aktif gözüküyo anlamadım niye locklamadılar accountu alla alla, indirsemmi ki bişi olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 indirip indirmemnin accla pek ilgis yok zaten ona bakmazlar. sana sıra gelmemiştir muthemelen daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 oyuna girmeyi denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 yok hiç denemedim cünkü daha yeni indirmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=piVnArp9ZE0&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Nessaftw said: Trade chatte gördüğüm kadarıyla otomatik ödemesi olan birkaç kişiden aldıkları petler tahsil edilmiş :D Arkadaşım olmadıkları için sözlerine tam anlamıyla güvenmeden önce buradan sormak istedim ne oldu bizim dolandırıcılara sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Oyunlar kapatıldı orasını aktarmışsınız peki ya diğer aldıklarınız ? Aldılar mı parayı ? :D parami alsalar iyi, elimdeki wow kutularini da alip gittiler :/ yalniz arkadasin hala acik, muhtemelen ona sira gelmemistir denildigi gibi, ama kapatmayi unuturlarsa fln cok sukela olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakavt Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 arkadaşlar sc2 yi indirdim fakat Single player oynayabilmek için bi hesapla giriş yapmak gerekiyormuş benim hesap locked oldu. Eğer hala aktif sc2 hesabı olan birisi varsa 1 kere oyuna gir çık yapayım karşılığında hala çalışan 10adet pandaren monk pet kodu vereyim bide cata cd-key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 abi sc2 zaten torrentten bi şekilde oynanabiliyor diye biliyorum? razor, skidrow filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakavt Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 crackle falan uğraşmak istemiyorum bi kere Aktif bi hesapla oyuna girip çıktıktan sonra offline oynama açılıyormuş zaten dert yok tasa yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakavt Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Yokmu hiç sc2 hesap almış birisi 12saattir login ekranındayım bi login logout yapıcam üstünede 10tane in-game pet cata-cd key daha napayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 e alınıyo ama hala. ya da öyle bir salladım ki tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 alınıyor, 3 gün sonra ödeme gelmeyince geri alınıyor keyler. hesap da banlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Bizim guildden elmanın teki aldı hala oynuyor starcraftla ilginç bi şekilde banlanmadı daha acc si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 gerçek wowlu hesabına mı almış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Yok yahu fake account Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 benim arkadasta oynuyor catir catir, adam bizle beraber aldi kac gun gecti ustunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bakalım o fake patlayınca gerçek hesap da gidecek mi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ha yok gitmiyor ya, arkadas uyelik cart curt pet biton sey aldi, sadece aldiklari elinden gitti insafli davraniyor kottick sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 uçmuş benim açtım fake acc. bu iş buraya kadarmış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alesline Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Creus said: uçmuş benim açtım fake acc. bu iş buraya kadarmış :p ahaha fakire bak. bir de üzülmüş. canıms :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Blizzard'ın konuya çözüm bulmasıyla, bu konuyu da kilitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar