Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BLIZZORT LOLOLOLOL (neden serverlar down)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öyle birşey yapmazlar hukuki işlem olsa zaten gerekli bilgilerini pat diye alabilirler işleri güçleri bitti tuzak mı kuracaklar herkese tek tek :p

Yalnız şu pet ekleyenleri çok merak ediyorum kartlarını kontrol etsinler doğruysa çekim yapılmışsa pek tuhaf olacak.
Mesaj tarihi:
Nessaftw said:

Trade chatte gördüğüm kadarıyla otomatik ödemesi olan birkaç kişiden aldıkları petler tahsil edilmiş :D

Arkadaşım olmadıkları için sözlerine tam anlamıyla güvenmeden önce buradan sormak istedim ne oldu bizim dolandırıcılara sesiniz soluğunuz çıkmıyor. Oyunlar kapatıldı orasını aktarmışsınız peki ya diğer aldıklarınız ? Aldılar mı parayı ? :D

parami alsalar iyi, elimdeki wow kutularini da alip gittiler :/

yalniz arkadasin hala acik, muhtemelen ona sira gelmemistir denildigi gibi, ama kapatmayi unuturlarsa fln cok sukela olur.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar sc2 yi indirdim fakat Single player oynayabilmek için bi hesapla giriş yapmak gerekiyormuş benim hesap locked oldu. Eğer hala aktif sc2 hesabı olan birisi varsa 1 kere oyuna gir çık yapayım karşılığında hala çalışan 10adet pandaren monk pet kodu vereyim bide cata cd-key
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...