Moonchild Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 UO da tadına doyamadiklarım, - Koyun kırpıp para kazanmak. - Nightmare tamelemeye giderken ( kafecek ) gece gece " I LOVE YOU NIGHTMARE" nağraları atmak. - bu oyun yönetcilerinin toplandığı bi yer vardı. Stargate miydi neydi. oradaki havuzda balık tutmak. - Cq dan reskill yemek ve Reskill partileri =) - Eski pazar yerinde gezmek, ve bankadaki kasanı actiğinda bi kutunun içerisinde bir sürü ufak at görmek. ( Unicorn, Mustang, Nightmare ) - Explosion Combo vardı bi de. Rakibi paralyze edip explosion potion yardırıyordun adamın altına. o exp.leri saydırırken klavye catirdatmak ve sonraki patlama sahnesi :P ya bi de şu lafı unutmadim. Armağan söylerdi, Ollmm yetişin laa dragon kıtladı =)
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ben metalonda değildimde metalonun altında Tanga diye large marble ev vardı bizimkilerin forumda Baal var Sharof diye onlar kurmuştu. bloody falan. bu funky tayfası. metalona doğru yürüyüşe çıkar iyi eğlence çıkardı o zamanlar akshgdas
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 exp combo'dan daha guzeli, once potlari cantada tutup 1 tanesini yere atmak, 1 saniye kala cantaya geri koymak, oldukten sonra cesedinin basinda toplananlardan 1 tanesi cesedi kestiginde senligi izlemek. sonra arkadaslarinin seni reslemesi ve $$ fsdjlkfsdj.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 en güzeli brit bankta toplanan adamlara intihar saldırısı düzenlemekti. pack lamaya 50 tane explotion'u doldururdum. 10 20 kişinin artis gibi giyinip iç içe beklediği yere all go derdim. sonra çantamda 1 tane explotion bekletirdim. ona tıklayıp geri saymaya başladığında all drop der direk atardım. o sırada bi cümbüş çıkardı işte. 20 tane ölen adammı dersin, ölenleri lootlayanlara gelen guardlarmı dersin. cesede tıklıycam diye attack veren adamlarmı dersin baya eğlenceli oluyodu hahaha
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ahahahha cesede tiklamaya calisirken birbirine saldiran adamlar (y)(y) two thumbs up.
silencer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 O ara İstanbul'da olursam uğrarım. Non-Official Cover karakterlerimin çoğu guild üyesiydi, Sean Dillon gibi. Fakat ben Cihat Göktuğ Gürler değilim, karıştırmayın. Nebula'ya açılışından önce katıldığımda, Göktuğ (silencer) ile benim nickim aynı olduğu için, ben Radiant olarak katılmıştım ekibe. Ayrılmadan önce High Council (admin priv) üyesiydim. Laroux, Wendigo filan hatırlar zaten.
silencer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Bunu da yazmamın sebebi, 3 senedir giriş yapmadığım Paticik hesabımda, bu süre dahilinde bana gönderilmiş 'accountum hacklendi staff ilgilenmiyor kullanıcı detaylarım şöyle şöyle' şeklinde PM'lerin olması. Benzer mesajlar ekşi de de geliyordu.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 DiaBLeSSe said: Ya ne zaman nerde oynadiginiz ne fark eder... Amac beraberce bir cildiralim =oP Isteyen gelsin hehe blacksmith olurum
tunca Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?65,5425109 gelin buraya =D
Smanchi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 geldim ordayim char nick: SmanchiNorton :)
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 o kadar uzun sure skill kasmak baymaz mi ya? daha hizli cozum daha iyi olur sanki :D
sw0d Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 zegna rud ve eski tayfadan birkaç kişi daha +Seraphim (Griz'in kurduğu) World of Uo da aktif olarak oynamakta Sunucu 8.ayında ve çok stabil bir şekilde devam ediyor 250-300 arası online var herkesi bekleriz Eğer başlama niyetinde olan olursa Seraphim kaleye gelip yada burdan ö.m atarsa karakter kasması için gerekli olan yardımı yapabiliriz.
Smanchi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 World of Uo ya girdim nick : Smanchi train alanında vortexlerin ordayim :)
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 wou da benim 3-4x bi charım vardı silinmiş midir acaba :) aos baydıydı
sw0d Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 3x-4x yapman cok uzun sürmüyor ztn ama silinmemiştir muhtemelen Garanti gain sistemi diye bir sistemi var Wou said: Sunucumuzda yer alan sabit oranlı yetenek arttırımı sistemi (GGS) ile şans faktörü tamamen devredışı bırakılmış, bir kişi ne kadar emek vererek bir yetenek derecesine ulaştıysa bu diğerleri için de geçerli olması sağlanmıştır. Aşağıdaki tablo, hangi yetenekler arasında kaç defa yetenek kullanmanız gerektiğini göstermektedir. Örneğin yeteneğiniz 75.0 ise 7 kere yetenek kullandığınızda 0.1 yeteneğiniz artacak demektir. denmiş. yani olay 100 den sonra zorlaşıyor
Heaven Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Sphere derseniz revolution guzele benzior.. :)
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 su an Downloadlari yapiyorum =o) Wendigo su an Kongrede 2-3 gün den önce gelemez o.
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 diab nereye başlıosanız söyleyin arada girip bakim bende
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 World of UO mu ne girdim ben su an Skill kasma alanindayim
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 eh artık oraya gelince bi bağırırım :D haftasonları fln
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Ya su World Of UO da oynayan varsa yardim etsin bi hehehe Archer actim train edemiyorum sinir oldum =oP
Öne çıkan mesajlar