Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NFS: Shift 2 Unleashed

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

LathspeLL said:

Zaten sim üzerine gitmedikleri belli olmuyor mu? Arcade-sim arası bişey olacağı belli. Yani şu fizik motoru ve helmet-cam olayı ile bir underground 3 falan yapsalar yıkılır ortalık heralde.

abi ama hep vidyolarinda en gercekci true life'ye yakin deyip duruyorlar, bunlari diyorlarsa hedefleri similasyon olmasi yani...

bide yukardaki video'ya hitaben, shift2 daha cikmadi bilemeyiz tabi de bi gt5'le kapistirlacak bir oyun degil, hele lath'in dedigi gibi arcade'imsi olcaksa hic degil.
ama su kamera olayi guzel duruyor, begendim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Arcade'imsi olmayacak. Simulasyon kasıyor adamlar. Ama Helmet-Cam olayı sanki arcade'miş gibi gösteriyor. Tabi kariyer modu ne kadar zengin, ödül sistemi ne kadar tatmin edici falan bunlar belirleyecek. Ama işin sürüş fiziği olmuş gibi. Oyunu oynayanlar gayet olumlu yazı yazıyor, e grafikler zaten güzel. Bir tek artık çıkması kaldı şu oyunun. Of çok para gidiyor çoook. Move aldım daha demin.
Sosyal ağlarda paylaş

gt5 kadar gerçekçi simulasyon yapabileceklerine inanmasam da bu helmet cam güzelmiş. biraz da teknik konuda bir şeyler yapabilirlerse olur gibi.

araba yarışından anlamam da bir tane arkadaşım var , adam sabah akşam direksiyonla gt5 oynuyor. zaten pilot adam , iskandinavlar gibi çatır çatır kullanıyor. onun sayesinde de ev arkadaşları power grid filan yapabilmeye başladı. herneyse , onun dediğine göre gt5 çok ama çok başarılı bir simülasyon.
Sosyal ağlarda paylaş

GT5 çok çok başarılı bir simülasyon ve oyun lakin başlarda tam bir bebe oyunu,

arabanın hasar almaması, 95 yılından kalma çarpma efektleri falan

lakin level atladıkça oyunun özellikleri açılması oyunun gerçekten kusursuza yakın bir hal almasını sağlıyor. Ne bilim böyle birşeye gerek var mıydı bilmiyorum ama insanlar alışma süresinde ve level atlama süresince oyunu bırakıyor asdfsad

Dayanabilenler sonunda orgazmdan orgazma koşuyor ama ben dahil bir çok arkadaşım daha 20. levelde falan bıraktı oyunu dayanamayıp
Sosyal ağlarda paylaş

abi hasar almasın tamam da, odun parçası gibi de savrulmasın bir bütün olarak araç

ilk levellerde GT5, beş para etmez bir oyun gibi gözüküyor. Lakin özellikle 40 levelden sonra oyun efsanevi bir hal alıyor. Yani bariz bir şekilde gelmiş geçmiş en iyi araba yarışı simülasyonu oluyor oyun,

Hani araba hasarını geçtim, yanlış kullanmaya bağlı motor hasarı bile alabiliyor araç daha ne
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...