Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 hardcore= one shot one kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 eğlence = cod eğlence with high end rig = bf3 black ops ve waw seriileri sayılmazsa cod gerçekten iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 sniper kullanılıyor mu cod da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 malum yerlere düşmüş ilacıyla beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 competitive codda hardcore kullanilmiyor zaten, normal oynanisdan daha kolay cunku. cod icin skill gerksinimi de cod 1'den itibaren surekli dustu, cod 2 recoil kalmadi, cod 4 daha da kolaylasti ondan sonraki oyunlar icin adam gibi turnuva bile yok zaten pcde. su an son cod blackopsla bf3u karsilastirirsak bf3 cok daha fazla aim ve oyun zekasi gerektiriyor, bo'da claymore helikopter veya sansa kafana dusen napalm haric pubda olmuyorsun zaten decent oyuncuysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 videoyu bir daha mı koyayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 cod4(mw1) sonrasını hiçbir zaman sevemedim ben. ama mw1 inanılmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 istedigin videoyu koy, telefondayim izleyemem zaten heueh, ama cod serisinin geldigi hal boyle ne skilli ya guldurmeyin adami. Cod1de klan maci yapiyorduk, hakkaten skill istiyordu o zamanlar ama mw2, bo icin allasen skill deme bana ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 mw1 hala en iyisi. heli falan kapalı bi server var capture lı dominationlı karışık, ne zaman girip oynasam diğer oyunlar gereksiz geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 iyiki bi shotgun sniper videosu koydunuz he tertemiz oyun yapmıs işte adamlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Silphatos said: istedigin videoyu koy, telefondayim izleyemem zaten heueh, ama cod serisinin geldigi hal boyle ne skilli ya guldurmeyin adami. Cod1de klan maci yapiyorduk, hakkaten skill istiyordu o zamanlar ama mw2, bo icin allasen skill deme bana ya aynısını söylüyorum ki ben. hatta baya aynısını söylüyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Hayir bu son jenerasyon coda yetenek gerektirir demeleri qw, q2, q3, ql, warsow ve hatta cs 1.6 (30 kisi iceworldu kastetmiyorum tabii) gibi gercekten cabalaman gereken oyunlar icin yari tanri olman gerekir gibi bir seye getiriyor olayi, hakaret resmen bu tur oyunlara. Yoksa sevenleri sevsin abi bir sey demiyorum zevk meselesi ama bf3 casual noob oyunu, mw2 refleks, beyin, el goz koordinasyonu gibi seyler soylerseniz olmuyor yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mighty_THoR said: arkadaşlar haklı aslında mw3 bir savaş simülasyonu olmadığı için hiçbir zaman böyle bir şey olmuyor. Oysaki bir simülasyon olsa bizimde olurdu. simülasyon wiki said: Slugs are often used by police equipped with riot shotguns. The slugs will provide accuracy sufficient for antipersonnel use out to ranges about 100 yards (91 m). This allows the officer the ability to use the shotgun as a reasonable substitute for a rifle at medium ranges. wiki said: A modern slug shotgun, with rifled barrel and high performance saboted slugs, is the top choice for hunters who must hunt with a shotgun, as it provides rifle-like power and accuracy at ranges over 150 yards (140 m). http://en.wikipedia.org/wiki/Shotgun_slug http://www.youtube.com/watch?v=C9FKqgIdJsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ben yeni tüfek aldım geçen ay benim de garibime gitmedi 150metreden nokta atıs yaparsın zorlayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 önce videoyu seyret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ne de sevinmişti halbüki bok atacak bişey bulduğu için videoda 200 metre üstü atış yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Off Rev crit'lemiş. Mighty her dadandığı konuda crit yiyor sonra kayboluyor bir süre. Birde Maxi var kalfası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Silphatos said: Hayir bu son jenerasyon coda yetenek gerektirir demeleri qw, q2, q3, ql, warsow ve hatta cs 1.6 (30 kisi iceworldu kastetmiyorum tabii) gibi gercekten cabalaman gereken oyunlar icin yari tanri olman gerekir gibi bir seye getiriyor olayi, hakaret resmen bu tur oyunlara. Yoksa sevenleri sevsin abi bir sey demiyorum zevk meselesi ama bf3 casual noob oyunu, mw2 refleks, beyin, el goz koordinasyonu gibi seyler soylerseniz olmuyor yav. Senin söylemende aksini ispatlıyor ama. Ben kendim o kadar iyi değilim ama kimi oyuncularda inanılmaz refleks ve o komik bulduğun el göz koordinasyonu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 iyi oyuncular oynayabilir tabii oyunu kac milyon insan alip oynuyor arada cikar tek tuk ama ama o ilk saydigim oyunlari adam gibi oynaman icin o ozellikler gereksinim oluyor, bonus degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Revangelis said: Mighty_THoR said: arkadaşlar haklı aslında mw3 bir savaş simülasyonu olmadığı için hiçbir zaman böyle bir şey olmuyor. Oysaki bir simülasyon olsa bizimde olurdu. simülasyon wiki said: Slugs are often used by police equipped with riot shotguns. The slugs will provide accuracy sufficient for antipersonnel use out to ranges about 100 yards (91 m). This allows the officer the ability to use the shotgun as a reasonable substitute for a rifle at medium ranges. wiki said: A modern slug shotgun, with rifled barrel and high performance saboted slugs, is the top choice for hunters who must hunt with a shotgun, as it provides rifle-like power and accuracy at ranges over 150 yards (140 m). http://en.wikipedia.org/wiki/Shotgun_slug http://www.youtube.com/watch?v=C9FKqgIdJsg Oyunda bu wiki deki slug ve attachmentlar var mı? Varsa adamlar gerçekçi yapmış demektir. Yoksa da bi coder scope dan bakarken yapılan atışta eksik hesaplama yapmış demektir ve fikslenmesi gerekir dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 tr saatiyle kaçta açılıyor steamden oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Silphatos said: iyi oyuncular oynayabilir tabii oyunu kac milyon insan alip oynuyor arada cikar tek tuk ama ama o ilk saydigim oyunlari adam gibi oynaman icin o ozellikler gereksinim oluyor, bonus degil. Oynadgm ilk fps senelerce q2 oldu ki onda gereken refleksle mw2 deki aynı bence. Hardcore için konuşuyorum tabii. Ha bu da benim fikrim. Otorite miyim tabii ki değil. Ama kim ne derse desin onca hileciye rağmen fecii zevkli mw2 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Undisclosed said: tr saatiyle kaçta açılıyor steamden oyun ? 9 saat geri sayım. Sabah 9 a dogru yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Silphatos said: ama o ilk saydigim oyunlari adam gibi oynaman icin o ozellikler gereksinim oluyor, bonus degil. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Dworgian said: Revangelis said: Mighty_THoR said: arkadaşlar haklı aslında mw3 bir savaş simülasyonu olmadığı için hiçbir zaman böyle bir şey olmuyor. Oysaki bir simülasyon olsa bizimde olurdu. simülasyon wiki said: Slugs are often used by police equipped with riot shotguns. The slugs will provide accuracy sufficient for antipersonnel use out to ranges about 100 yards (91 m). This allows the officer the ability to use the shotgun as a reasonable substitute for a rifle at medium ranges. wiki said: A modern slug shotgun, with rifled barrel and high performance saboted slugs, is the top choice for hunters who must hunt with a shotgun, as it provides rifle-like power and accuracy at ranges over 150 yards (140 m). http://en.wikipedia.org/wiki/Shotgun_slug http://www.youtube.com/watch?v=C9FKqgIdJsg Oyunda bu wiki deki slug ve attachmentlar var mı? Varsa adamlar gerçekçi yapmış demektir. Yoksa da bi coder scope dan bakarken yapılan atışta eksik hesaplama yapmış demektir ve fikslenmesi gerekir dimi? evet aynen var said: Sights/optics (such as the red dot sight, and rifle scope) and ammo (12G slug , 12G Frag , and 12G Flechette ) http://battlefield.wikia.com/wiki/870_Combat her silah için ayrı açılanlar, direk ammo types diye bulamadım ama siteden diğer silahların da ammo typelarına bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar