Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Old Class Grumpies (Pati Guild) (Sagespire - EN PvP)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
de betada oynadım oyunu 42 yaptım sevd,m eq dan gusel swg de takılıodum su sıralar cok keyifli idi ama bizim daoc cularla baslialım dedik ama sencer i duyunca pre order ı cancel ettim her ne kadar farklı serverlar dada olsak korktum

mertoşum napıo bu arada
Mesaj tarihi:
sen nasil oldu da izin alcan esinden oyun oynuycan bakim, yillarca ses seda ciakrtma pat karsimiza gel :D aksama ariycam seni bakalim ne alemlerdesin.

mert bizi satali cok oldu, takilmiyor artik mmo alemine, buyumus yakisikli olmus :D
Mesaj tarihi:
olm nihan hamile kalıcak yatıcak :D

bu arada akşam ara bekliorum başımıza köt şeyler geldi ilk bebeği kaybettik neyse tedavisini oldu yoksa amca oluodun :(

neyse şimsi sağlık keyif iyi 1 ay ,çinde ilaçları bitince yeni düşünüoruz

mert de yakşıklı oldu aktı di mi istanbul alemine hemen onu kapatmamız lazım hehe
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

SeLDoM said:

mertoşum napıo bu arada

Mertosun elini eteğini çekti mmo isinden Umut. 100 kilo verdi adam.

devrim cim elini eteini çekti de hiç konuşmuomusunuz yau :(
Mesaj tarihi:
her ne kadar defiant olacaksak da guardian oynayan dostlarımızla aynı serverda olmak isterim. muhtemelen diğer arkadaşlar da isteyecektir bunu. guild liderleri aralarında konuşup ortak bir karar verirlerse güzel olur kanısındayım.
Mesaj tarihi:
KingV said:

her ne kadar defiant olacaksak da guardian oynayan dostlarımızla aynı serverda olmak isterim. muhtemelen diğer arkadaşlar da isteyecektir bunu. guild liderleri aralarında konuşup ortak bir karar verirlerse güzel olur kanısındayım.

Öncelikle Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar. :) Valla biz sagespire'da karar kılmıştık lakin o server kapandığından mütevellit ortada kaldık.

herkes okları whitefall'a yöneltmiş durumda. bu da beni hem populasyon hemde biz small scale olacağımız için devamlı büyük guildlerle karşı karşıya kalma gibi konularda düşündürmekte.

Diğer bir seçenek ise Firesand ama bu serverda PvP-RP. ne farkı var bilmiyorum ama değerlendirmeye alınabilir bir server sonuç olarak PvP ve orası da full olacak gibi.

Tartışmak yorumlarını almak memnun edici olur :)
Mesaj tarihi:
Şu an pek alternatifimiz yok aslında. Cloudeborne u ruslardan dolayı eledik. Bir de Blightweald var PvP serverı ama durumunu bilemiyorum. Şu an için whitefall diyelim biz.
Mesaj tarihi:
Bir diğer başlıktan bakmıştım:

European Severs

* Blightweald - EN PvP
* Cloudeborne - EN PvP

* Steampike - EN PvE
* Icewatch - EN PvE
* Argent - EN RP
* Firesand - EN PvP RP
* Whitefall - EN PvP
* Brutwacht - DE PvP
* Trübkopf - DE PvP