DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Sencer guildimizin demirbaşı. Ondan vazgeçemeyiz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 de betada oynadım oyunu 42 yaptım sevd,m eq dan gusel swg de takılıodum su sıralar cok keyifli idi ama bizim daoc cularla baslialım dedik ama sencer i duyunca pre order ı cancel ettim her ne kadar farklı serverlar dada olsak korktum mertoşum napıo bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Bu arada, hemen 100g yapmamız lazım ki kuralım guild i. Pamuk eller cebe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ha bu arada demişbaş ı demişssin bırakır gider başsız demir bırakır o adam insanı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Benim tercihim whitefalldan yana. Ruslarla uğraşılmaz Valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 konu dışı olcak ama gelsenize lan ankaraya özledim :D görşelim olmadı vent ment bişiler varsa yolla konuşalım dedi ediim bizim squuad leader ı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 sen nasil oldu da izin alcan esinden oyun oynuycan bakim, yillarca ses seda ciakrtma pat karsimiza gel :D aksama ariycam seni bakalim ne alemlerdesin. mert bizi satali cok oldu, takilmiyor artik mmo alemine, buyumus yakisikli olmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 anlamadım ben :) ruslardan neden kaçınılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 SeLDoM said: mertoşum napıo bu arada Mertosun elini eteğini çekti mmo isinden Umut. 100 kilo verdi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 KingV said: anlamadım ben :) ruslardan neden kaçınılıyor? hayattan sogutuyo rus mafyasi hem mmo da hem real life da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 olm nihan hamile kalıcak yatıcak :D bu arada akşam ara bekliorum başımıza köt şeyler geldi ilk bebeği kaybettik neyse tedavisini oldu yoksa amca oluodun :( neyse şimsi sağlık keyif iyi 1 ay ,çinde ilaçları bitince yeni düşünüoruz mert de yakşıklı oldu aktı di mi istanbul alemine hemen onu kapatmamız lazım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Rus larla herhangi bir şey yapmadınız mı hiç şimdiye kadar? Bizden uzak olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 DA2019 said: SeLDoM said: mertoşum napıo bu arada Mertosun elini eteğini çekti mmo isinden Umut. 100 kilo verdi adam. devrim cim elini eteini çekti de hiç konuşmuomusunuz yau :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Arkadaşlar msn, öm, skype, icq, facebook, twit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ermm telefonlaşıcaz akşam da ofiste benim msn fln yok ssdece çizim için bilgisayar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 öm it is. ruslar nayt onlayn türkü gibi muhtemelen, çekilicek dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 whitefall mantıklı, head start ta yakın farklı duyum alırsak değişebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 her ne kadar defiant olacaksak da guardian oynayan dostlarımızla aynı serverda olmak isterim. muhtemelen diğer arkadaşlar da isteyecektir bunu. guild liderleri aralarında konuşup ortak bir karar verirlerse güzel olur kanısındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciSerdar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 KingV said: her ne kadar defiant olacaksak da guardian oynayan dostlarımızla aynı serverda olmak isterim. muhtemelen diğer arkadaşlar da isteyecektir bunu. guild liderleri aralarında konuşup ortak bir karar verirlerse güzel olur kanısındayım. Öncelikle Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar. :) Valla biz sagespire'da karar kılmıştık lakin o server kapandığından mütevellit ortada kaldık. herkes okları whitefall'a yöneltmiş durumda. bu da beni hem populasyon hemde biz small scale olacağımız için devamlı büyük guildlerle karşı karşıya kalma gibi konularda düşündürmekte. Diğer bir seçenek ise Firesand ama bu serverda PvP-RP. ne farkı var bilmiyorum ama değerlendirmeye alınabilir bir server sonuç olarak PvP ve orası da full olacak gibi. Tartışmak yorumlarını almak memnun edici olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 old school grumpies degilmiydi yahu ? alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Şu an pek alternatifimiz yok aslında. Cloudeborne u ruslardan dolayı eledik. Bir de Blightweald var PvP serverı ama durumunu bilemiyorum. Şu an için whitefall diyelim biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 blightweald pve serveri diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Kanuni said: old school grumpies degilmiydi yahu ? alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Bir diğer başlıktan bakmıştım: European Severs * Blightweald - EN PvP * Cloudeborne - EN PvP * Steampike - EN PvE * Icewatch - EN PvE * Argent - EN RP * Firesand - EN PvP RP * Whitefall - EN PvP * Brutwacht - DE PvP * Trübkopf - DE PvP * Akala - DE RP * Brisesol - FR PvE * Rubicon - FR PvP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 evette orda yanlıs yazılmıs offical server list Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar