hunty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Bir karara varilmasi guzel olmus. Umarim soyle en az 50 kisi toplanabiliriz baslangicta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 evet vent olsaydı iyi olurdu.50 kişi olmaz ya max 20 olur diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 http://forums.riftgame.com/showthread.php?30152-World-PVP-Guilds-Unite-EU-version. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Event iyiymiş. Vent yok ama skypedan ayarlayabiliriz dilerseniz. Şuan online ım, golright ID. Ekleyin ne varsa aklınızada paylaşalım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 http://forums.riftgame.com/showthread.php?73509-Rift-Public-Ventrilo-100-Man-Server Name: Rift Public Ventrilo Hostname: wash2.ventriloservers.biz Port: 3787 100 Slot Server Şunu buldum forumda. İşe yararsa tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 yarısında daldım vente ne tartışıyor bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ben şimdi başka bi server vericem arkadaşlar, pingi daha iyi olan, oraya geçelim. biraz bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Elemanlar pvp tartışması yapıyolar. Pvp nası olacak diye. 50ye ulaşan invis gezip adam avlayacaksa olmasın diyolar. Güzel tartışmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 bende geliyim bakiyim bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ama işte o adam 50 lvlda düşük lvl karakterleri gankleyecekse bişi alamayacak. ama sen 6 kişi toplanıp kendinden epey yüksek levellı adamı öldürdğünde loot düşmesinden bahsediliyor. warhammerdaki gibi chicken muhabbeti olmayacak. ama loot... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Evet, ben girdim ya araya işte. Ben verdim guildwars 2 örneğini. Ona istinaden konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Adam süründürüyor konuşurken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 hımm sen miydin abi o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 cümle kuramıycak diye kendi kendime sıkıntı yapıorum şu an feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 bulamadım başka adres lol. Hostname: wash2.ventriloservers.biz Port: 3787 buradan Chilling Channel 1'e girin konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 yav ben yatıyorum, yatmadan sorayım hemen, sabaha cevap gelir belki, bir arkadaşımla katılacaz, bi kriter falan yok değil mi pati guildine katılmak için? aynen casual, semi-hardcore oynamayı planlıyorum zaten, muhabbet olunca oyun tadından yenmez. ama normalde pve açacaktık, bu guild olursa, güle oynaya geliriz. edit: biliyorum konuşma var şu an ama ventrillio yüklü değil, yatacam + ömrü hayatımda da hiç kullanmadım vent. o yüzden affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Şimdilik kriter belirtmediler ya. Yarın akşama release etceklermiş zaten downloadı http://forums.riftgame.com/showthread.php?78953-Downloading-the-Rift-Game-Client according to this. Ventte yarın buluşcaz gene 6 7 gibi en geç. DL ederken muhabbet döner elde popcornlar. Gelirsiniz o zamana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 live patcherı update etmişler bu arada.yenisini yükleyin. http://www.riftgame.com/en/headstart/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 official eu server listte sagespire yok. European Severs * Blightweald - EN PvP * Cloudeborne - EN PvP * Steampike - EN PvE * Icewatch - EN PvE * Argent - EN RP * Firesand - EN PvP RP * Whitefall - EN PvP * Brutwacht - DE PvP * Trübkopf - DE PvP * Akala - DE RP * Brisesol - FR PvE * Rubicon - FR PvP Betada whitefall da oynamıştık burda napalım. Yarın bunu konuşalım bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Ben Cloudeborne - EN PvP diye düşündüm ama, burada grd takılanların karşısına geçecek şekilde de değiştirebiliriz. Kriter içinde: said: Guild imiz casual bir guild olacak, saatlerce oynamanızı beklememekle birlikte, guild a karşı sorumluluklarınızdan haberdar olmanızı bekliyoruz. Nedir? Birbirinize ve diğer oyunculara karşı saygılı olun, mümkün olduğu kadar küfür etmemeye çalışın gc de, rahat olun, sinir yapmayın, item`ın değil, muhabbetin önemli olduğunu bilin. Budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 felfecir said: yav ben yatıyorum, yatmadan sorayım hemen, sabaha cevap gelir belki, bir arkadaşımla katılacaz, bi kriter falan yok değil mi pati guildine katılmak için? aynen casual, semi-hardcore oynamayı planlıyorum zaten, muhabbet olunca oyun tadından yenmez. ama normalde pve açacaktık, bu guild olursa, güle oynaya geliriz. edit: biliyorum konuşma var şu an ama ventrillio yüklü değil, yatacam + ömrü hayatımda da hiç kullanmadım vent. o yüzden affola. Kriter şu: Casual-semi HC takılırız ama muhabbetin seviyesini yüksek tutmamız lazım. Ventrilo şart ama. Ventrilo oldukça, konuştukça, samimiyet de artar. :) interperez said: official eu server listte sagespire yok. European Severs Betada whitefall da oynamıştık burda napalım. Yarın bunu konuşalım bir. Diğer 2 guardian guildi hangi serverda ise, o serverda oluruz biz de. Onlardan uzak olmayalım. :) dreagloth said: Ben Cloudeborne - EN PvP diye düşündüm ama, burada grd takılanların karşısına geçecek şekilde de değiştirebiliriz. Cloudeborne da olur. 3 guild birarada hemen karar vermek lazım. Server lokasyonlarını bilen var mı? dreagloth said: Kriter içinde: said: Guild imiz casual bir guild olacak, saatlerce oynamanızı beklememekle birlikte, guild a karşı sorumluluklarınızdan haberdar olmanızı bekliyoruz. Nedir? Birbirinize ve diğer oyunculara karşı saygılı olun, mümkün olduğu kadar küfür etmemeye çalışın gc de, rahat olun, sinir yapmayın, item`ın değil, muhabbetin önemli olduğunu bilin. Budur. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Websitesi hazır, biraz allayıp pullayacağım. Ventrilo detayları da birazdan gelecek. :) http://oldclassgrumpies.guildlaunch.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Defiant guildimize katılacak arkadaşlar, websitesinde sol tarafta bulunan apply to guild linkine tıklayıp guilde başvurabilir mi? Böylelikle toplam sayımızı da görmüş oluruz. Hemen altındaki top guild contest için de her gün oylamayı unutmayın. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 basvurdum ama foruma otomatik basvurduguma dair bir ibare post edilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar