Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Old Class Grumpies (Pati Guild) (Sagespire - EN PvP)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://forums.riftgame.com/showthread.php?73509-Rift-Public-Ventrilo-100-Man-Server

Name: Rift Public Ventrilo
Hostname: wash2.ventriloservers.biz
Port: 3787

100 Slot Server

Şunu buldum forumda. İşe yararsa tabii.
Mesaj tarihi:
ama işte o adam 50 lvlda düşük lvl karakterleri gankleyecekse bişi alamayacak. ama sen 6 kişi toplanıp kendinden epey yüksek levellı adamı öldürdğünde loot düşmesinden bahsediliyor. warhammerdaki gibi chicken muhabbeti olmayacak. ama loot...
Mesaj tarihi:
yav ben yatıyorum, yatmadan sorayım hemen, sabaha cevap gelir belki, bir arkadaşımla katılacaz, bi kriter falan yok değil mi pati guildine katılmak için?

aynen casual, semi-hardcore oynamayı planlıyorum zaten, muhabbet olunca oyun tadından yenmez. ama normalde pve açacaktık, bu guild olursa, güle oynaya geliriz.

edit: biliyorum konuşma var şu an ama ventrillio yüklü değil, yatacam + ömrü hayatımda da hiç kullanmadım vent. o yüzden affola.
Mesaj tarihi:
Şimdilik kriter belirtmediler ya.
Yarın akşama release etceklermiş zaten downloadı
http://forums.riftgame.com/showthread.php?78953-Downloading-the-Rift-Game-Client

according to this.
Ventte yarın buluşcaz gene 6 7 gibi en geç. DL ederken muhabbet döner elde popcornlar.
Gelirsiniz o zamana.
Mesaj tarihi:
official eu server listte sagespire yok.

European Severs

* Blightweald - EN PvP
* Cloudeborne - EN PvP
* Steampike - EN PvE
* Icewatch - EN PvE
* Argent - EN RP
* Firesand - EN PvP RP
* Whitefall - EN PvP
* Brutwacht - DE PvP
* Trübkopf - DE PvP
* Akala - DE RP
* Brisesol - FR PvE
* Rubicon - FR PvP

Betada whitefall da oynamıştık burda napalım. Yarın bunu konuşalım bir.
Mesaj tarihi:
Ben Cloudeborne - EN PvP diye düşündüm ama, burada grd takılanların karşısına geçecek şekilde de değiştirebiliriz.

Kriter içinde:
said:
Guild imiz casual bir guild olacak, saatlerce oynamanızı beklememekle birlikte, guild a karşı sorumluluklarınızdan haberdar olmanızı bekliyoruz. Nedir? Birbirinize ve diğer oyunculara karşı saygılı olun, mümkün olduğu kadar küfür etmemeye çalışın gc de, rahat olun, sinir yapmayın, item`ın değil, muhabbetin önemli olduğunu bilin. Budur.
Mesaj tarihi:
felfecir said:

yav ben yatıyorum, yatmadan sorayım hemen, sabaha cevap gelir belki, bir arkadaşımla katılacaz, bi kriter falan yok değil mi pati guildine katılmak için?

aynen casual, semi-hardcore oynamayı planlıyorum zaten, muhabbet olunca oyun tadından yenmez. ama normalde pve açacaktık, bu guild olursa, güle oynaya geliriz.

edit: biliyorum konuşma var şu an ama ventrillio yüklü değil, yatacam + ömrü hayatımda da hiç kullanmadım vent. o yüzden affola.

Kriter şu: Casual-semi HC takılırız ama muhabbetin seviyesini yüksek tutmamız lazım. Ventrilo şart ama. Ventrilo oldukça, konuştukça, samimiyet de artar. :)

interperez said:

official eu server listte sagespire yok.

European Severs

Betada whitefall da oynamıştık burda napalım. Yarın bunu konuşalım bir.

Diğer 2 guardian guildi hangi serverda ise, o serverda oluruz biz de. Onlardan uzak olmayalım. :)

dreagloth said:

Ben Cloudeborne - EN PvP diye düşündüm ama, burada grd takılanların karşısına geçecek şekilde de değiştirebiliriz.

Cloudeborne da olur. 3 guild birarada hemen karar vermek lazım. Server lokasyonlarını bilen var mı?

dreagloth said:

Kriter içinde:
said:
Guild imiz casual bir guild olacak, saatlerce oynamanızı beklememekle birlikte, guild a karşı sorumluluklarınızdan haberdar olmanızı bekliyoruz. Nedir? Birbirinize ve diğer oyunculara karşı saygılı olun, mümkün olduğu kadar küfür etmemeye çalışın gc de, rahat olun, sinir yapmayın, item`ın değil, muhabbetin önemli olduğunu bilin. Budur.

+1
Mesaj tarihi:
Defiant guildimize katılacak arkadaşlar, websitesinde sol tarafta bulunan apply to guild linkine tıklayıp guilde başvurabilir mi? Böylelikle toplam sayımızı da görmüş oluruz.

Hemen altındaki top guild contest için de her gün oylamayı unutmayın. :P
  • Yeni Oluştur...