lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Gunde 4 saat zorunludur yoksa atarız denmiyor arkadaşlar... Gunde 4 saat "Progres" yani PvE-Raid kovalayan oyuncular için, yani ben günde 2 saat oynarım, social player takılırım diyen arkadaşlara kimse olmaz demiyor Sonuçta mmo oyunlarda tarz bellidir, her oyuncu emeğinin karşılığını alır... Emeği kadar alır (mesela ben PvP oyuncusuyum saat zorunluluğum yada uymam gereken bir raid takvimi söz konusu değil, dilediğim gibi takılırım. Sadece uymam gerekenler guildin genel kuralları ki o da gayet normal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 abi, adamlarla konuştuğum kadarıyla öyle kesin "en az 4 saat online olucaksınız, olmayanı atıyoruz" gibi bi durum yok. olursanız hem kendiniz için hem de guild için faydalı olursunuz, yani olursanız iyi olur manasına geliyor kanımca o. ayrıca vent serverlarına girip kafanıza takılanları sorun. ben girdim, konuştum, bana uygun geldi. zh.guildvent.net 8430 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TM Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 vent.zerghostile.com dan bağlanabilirsiniz vent'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 vay be pati guildi de kalmadı oyun başlamadan(:P).Başarılar size zh da:) ama şeyi anlamadım ben gene. Şurda casual/muhabbet takılmak isteyen fazla arkadaş yok. Onlarıda Zerg Hostile'a çekmenin mantığını çözemedim.Zh ın nüfusu fazla zaten( zh ın ihtiyacı da yok fazla playera) takılcaktık kendi aramızda biz. Neyse warhammerdan geçen yabancı guild bakınıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Ben mod nerdeyse ordayım. İsteyen serbest türk guildinde item için yalvarmaya. Kimse bunun aksini iddia edemez. Adamlar karar alırız, üyeler nope bile diyor. Kanka/item davasına dönmecek bi süre sonra. Bunu herkes iyi biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 daoctan beri hiç mmo oynamadım.da pc alınca bi tanesine başlarım öyle takılmalık patiyle oynarım.direk nub olcam ztn rift oynayabilirim yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Valla ben donem donem hardcore, arada direk casual takılan bi adamım, benim icin onemli olan belli bir cizgiyi tutturan, keyif almayı bilen, en onemlisi de birbirine saygısı olan insanlarla bir araya gelmek, level kasarken muhabbetimi yapmak vs vs. Gordugum kadarıyla ZH bu istegi karsiliyor, umarim aynı mentalitede herkes bir araya gelir bi sekilde. (Haha daha ZH'ye basvurmadim ama yakındır, ciksin da su release hele bi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Hayır herkesin bir arada olması sart degil tabii ki ama kafa dengi kalabalıkca bi ortam olsa da gun gelse PvE'den sıkılanlar gidip kamp bassa, actiona girse, sayıyı tutturabilsek super olur. Eseriz server'da ayrıca :) Neyse hayırlısı, benim icin def guard farketmiyor aslında, iki tarafı da denedim gayet oynanabilir konseptleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 birkaç sorum olucak cavepları için sayflar dolusu kasamadım bisürü konu açılmış şimdi oyunu kaça satın alıyoruz nerden satın alıyoruz aylık ödemesi nekadar saolun varolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 eee sonuc guard zh guildimi ? ben aldim ce mi bekliyorum uslu uslu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 49$ normal digital 59$ Collectors edition aylık 14.99$ trionun kendisinden,steamden,d2d dan alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 amma reklam yaptiniz birader, pati guildi diyoruz, 3 mesajda bir gelip zerg hede hodo diyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 abi pati guildimi kaldı allasen hepsi zh dio adamların asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 diyenler gitsin abi, burda demeyenler konusuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 zh gitsin başka konu açsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 aaa kikikikii. harbi ya gidin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 interperez said: vay be pati guildi de kalmadı oyun başlamadan(:P).Başarılar size zh da:) ama şeyi anlamadım ben gene. Şurda casual/muhabbet takılmak isteyen fazla arkadaş yok. Onlarıda Zerg Hostile'a çekmenin mantığını çözemedim.Zh ın nüfusu fazla zaten( zh ın ihtiyacı da yok fazla playera) takılcaktık kendi aramızda biz. Neyse warhammerdan geçen yabancı guild bakınıyım ben. zerg hostile'da hardcore takılmak isteyen oyuncu için de gayet hardcore bir ortam var, casual+muhabbet+geyik takılmak isteyen oyuncu için de gayet öyle bir ortam var, en azından benim ilk izlenimim buydu. o yüzden kasmadan, muhabbet ede ede, sıkılmadan, bir arada oynamak istediğim için Zerg Hostile'da toplanalım diyorum. ayrıca guildin karar alma konusundaki demokrasiye olan karşıtlığını item drop paylaşımına yormak yanlış olur. yani guild raid yapıcak, bossu kesicek, sonra liderler dropu kime vereceğine karar vericek durumu değil buradaki. örnek veriyorum guild içinde birisinin guild huzurunu bozduğunu düşünüyorsa liderler, bununla ilgili hükmü guilde sormadan yapacaklar. sanırım anlatmak istedikleri bu. bana uyar açıkçası, sorun çıkarma potansiyeli olan adam olmasın zaten, hatta bu konuda demokrasiye ben de karşıyım diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Neyse. Bu yazdıklarına karşı birkaç düşüncem vardı ancak söylememek en iyisi zira pati guild başlığı evet. Kendi başlığı var adı geçen guildin. Orda tartışılsın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 http://3.bp.blogspot.com/_U4vjFlnCv78/S7KfbULRc2I/AAAAAAAAAOs/TR8jxGSQ5N4/s320/rageOMeter.gif gibi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 evet çoğunluk defiant istediğine göre :) sagespire eu pvp serverında açacağımız defiant guildının adı ne olacak? paticik mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Pati galiba? Öyle mi draeg? Application nası yapıcaz? Hazırlasak şimdiden kendimizi iyi olur zira aldık oyunu hazırda bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Ben kankamı aramaya korkuyorum :) Hardcore oynıyacam bu oyunu kanka anla beni kızma bana .. oyunda gece yalnız kamak istemiyorum :( sakin olduğunda beni bi ara .. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 sakin beyler, ortami germeyelim, sanirim herkes gereken mesaji aldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Pati olmayacak ya, "old class grumpies" nasıl DA2019`nın fikri? @reyna ne kızıcam olm nasıl istiyorsan öyle oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar