KingV Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 fede said: paladin - warlord - paragon seçtim ama bildiğimden değil, tank için öneri varsa onu yaparım ingilizce varsa bir oku derim: http://forums.riftgame.com/showthread.php?68602-Warrior-Tank-Specs-Compilation-Discussion ben paladin-warlord-reaver açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Biz 3-5 arkadaş aldık oyunu başlıcaz bizide kabul ederseniz bizde katılalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 http://oldclassgrumpies.guildlaunch.com şöyle alalım sizi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Arkadaslar basvurun guilde, kabul edilirsiniz niye olmasin, sadece guildin kurallarini okuyun size uyuyosa bekleriz aramiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 KingV said: @khiran nasıl bir karakter düşünüyorsun? 2 elinde de silah mı olsun yoksa tek bir silahı mı taşısın 2 eliyle? İki elde de silah olsun. Yani ağır değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 rift blade- paragorn- champion işini görür dediğim gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Ben champion oynıcam diger 2 arkadaşımın 1i healer digeride ranger ya da pyromancer düşünüyor gerisini bilmiyorum. Siteye mi kayıt olmamız lazım simdi ingame whisperı kime atıcaz falan. Sitede cevaplarım varsa kusura bakmayın su anda pek okuyacak zamanım yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ben de şimdi başvurdum. -Aeropostale- nickim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oozana Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 oyuna başlamadan vente girin, ordan organize oluruz. guild kurulana kadar, etrafta "I'm an old class grumpy" diye bağırın ki herkes alsın friend liste birbirini ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Luriel said: Ben champion oynıcam diger 2 arkadaşımın 1i healer digeride ranger ya da pyromancer düşünüyor gerisini bilmiyorum. Siteye mi kayıt olmamız lazım simdi ingame whisperı kime atıcaz falan. Sitede cevaplarım varsa kusura bakmayın su anda pek okuyacak zamanım yok :P http://oldclassgrumpies.guildlaunch.com/index.php?gid=199330&t=6478819 guild sitesine kaydolursanız iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Kaydoluruzda ben şu anda bi dersin projesi üstünde ugraşıyorum bitince işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Luriel unavailable dio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 şu an guild officerları oyunda değil bu yüzden sayfaya kaydınız kabul olmamış olabilir. oyuna girdiğinizde dreagloth veya ephesus a mesaj atarsanız, sizinle ilgilenmeye çalışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Luriel; Eger siteye üyelik alınırken diyorsa . falan koy nickin sonuna. Bende de kabul etmemişti sade olarak. Edit: Yarım saat kaldı. Şimdi nasıl buluşulacak oyunda? Vent, ts falan vardır herhalde? Varsa gerekli bilgileri alabilir miyim?(Her ne kadar mic. olmasa da chat bölümünden anlaşırız şimdilik :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 guild sitesinde vent detayları var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Hepinizi kollarımı açarak kabul ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Vente misafir kabul ediyonuzmu gencolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Birazdan büyük bir transferi açıklayacağım, hype hype hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oozana Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 hadi herkes vente, organize olmaya başlayalım yavaştan. özellikle clericlerle bizzat konuşmamız lazım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 kuzen beni kesin keser artık... yani mecazi olarak da değil oyunda kesin keser ama yapacak bişe yok soft core bi insanım ikna oldum kısa sürede... hoşbulduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 kumadam kaldi geriye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Açıklanmış oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ahah 2 gundur goruyorum zaten steamde, blackrose is playing rift diye cikiyo alttan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Siteden aldıgımız rifti steame ekleme olanagımız yok di mi keşke steamden alsaydım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 acildi serverler 4400 kisi sira var ama lol 7 saat bekleme diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar