Norak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 iron man ve wolverineden sonra nisan 1 de x-men'inde animesi geliyor: http://www.youtube.com/watch?v=T-VrfU3t4VQ&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 iyi bakalım.gelsin izleriz biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 iyi duruyo. woruverinu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 beast güzel duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 http://www.animax.co.jp/marvelanime/x-men/chara.html The X-Men are reunited following the death of a teammate [Jean Grey according to Animax], and are summoned by Charles Xavier to Japan following the abduction of Hisako Ichiki (Armor). There, they confront the U-Men, a lunatic cult that steals and transplants mutant organs to further strengthen their own army, and the battle for justice is on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Ohaaa, magneto, apocalyps, phoenix'i hayal edemedim bi an!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 omega red ve sabretooth istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 opening i çıkmış, normalde 3 nisanda başlaması gerekiyordu ama çıkar bugün/yarın herhal. http://www.youtube.com/watch?v=uXCE3_RgoIk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 naysuru Wolverine Badassness saklops hiyari olmasaymis keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 storm nasıl moe olmuş hngh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bokum gibi olmus anime wolverine'nin ki de epic faildi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Bütün animeler bokum gibi zaten. En azindan x-men sayesinde bi anime izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 storm çok fena da gerisi iyiydi bence. wolverine'de bi değişik ama izlenir gibi görünüyo şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Ben sevdim. Müzikler ve animasyon çok iyi. Öykü standart X-Men öyküsü olacak gibi. Çizgiroman tarzı ile anime arasında iyi bir karışım yapmışlar. İzleyin derim ben. Müzikler çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 fena değildi, karakterlerin mimikleri ve hareketleri biraz abartı olmuş gibi ama izlenir rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 İkinci bölüm de güzeldi. Storm'un OOC'liği dışında herşey olması gerektiği gibi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2011 saykulopsooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Norak said: http://www.animax.co.jp/marvelanime/x-men/chara.html The X-Men are reunited following the death of a teammate [Jean Grey according to Animax], and are summoned by Charles Xavier to Japan following the abduction of Hisako Ichiki (Armor). There, they confront the U-Men, a lunatic cult that steals and transplants mutant organs to further strengthen their own army, and the battle for justice is on. Jean Grey ölü? Bırak allasen, 3 episode sonra reslenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Anaa bu neymiş la merak ettim, evde çekiyim hemen. Yalnız liseli Japon kızını da anında çakmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 O liseli japon kızı Hisako en sevdiğim X-Men benim yeniler arasından. Çok iyi karakter, Joss Whedon yaratmıştı zaten kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 onu bilmiyorum da anidb.net ten 7 mi ne almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 animeyi seyrettim bok gibi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 çizimler animasyon bi tuhaftı sanki 4. bölümde, bazı acayip sahnelerde görüntü donmuş gibi uzun uzun duruldu, ağlama zırlama sevinme gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Xmen favorimdir, animede severim ama bu iron man, wolverine simdi de Xmen animesini sevemedim. Scottoooooooooooooooooooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 japonlar mumkun oldugunca uzak dursunlar marvelden lutfen o wolverine'nin cyclopsun stormun hali ne lan acidim yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar