Delicatessen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Hiç durmak bilmem. Siz de bilmeyin sevgili paticik forumseverler. Bilmek ayıp değil öğrenmemek ayıp zaten. Sesimiz var ses tellerimiz de var sanal aleme yansatacak parmaklarımız da var. Öyleyse yazıp duralım. Mesela bu hafta özellikle değinmek istediğim bir şey var ki nesneleri kavramları hatta daha da ileri gidip hisleri bile kişiselleştirebilme yeteneği. -Evet evet var. Ben de var üst komşumda da var. -Hayır hayır apartmanca delirmiş değiliz elbette. Nedir bu, nasıl bir beyin oyunudur yahu? Nasıl bir hayal dünyasıdır, nasıl bir ruh halidir? Zevklidir ama yapın siz de. Her birine can veriyorsunuz fabl türü eserler çıkarıyorsunuz ortaya sanki. İyi bir antidepresan olabildiği kadar iyi bir delirten tehlikeli madde de olabilir ama. Şimdilik diyeceklerim bu kadar günbegün gelişmeleri aktarmaya çalışacağım. Yazıma konuyla ilişkin bir kaç dize ile veda edeceğim. Bir nesneye, Bir kavrama, Hatta daha da aşıp hislerime, Ruh biçiyorum artık. Onları bazen bir ajan, Bazense bir işsiz adam yapıyorum. O, en dahisine yaklaşıyorum Onu arıyorum aslında ben Evet evet onu. -si yu leytır- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 bence seviyosan git yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 aciktim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 karalama defteri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 aquila said: aciktim ya sucuklu yumurta yap ye. bana teşekkür ediceksin mutluluk geğirtileri çıkarttığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 konuyla alakalı da yazayim. ben hiç yazamiyorum ya. utaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 aquila said: aciktim ya cok güzel yemek yaparim söyledim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 şizofreni karizmatik bişey değildir. -eugen bleuler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 escape said: karalama defteri? Öyle yazmak değil be escape kardeşim. Paylaşmak sadece. Yer yer forumcak değinmek. Bazı arkadaşlarımızınsa feysbuktur mesenedir haybeştir gibi yerlerde çevrimiçi kişi sayıları 0 olduğu için forumda yazmalarından da farklı ama tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 meme yahut terket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 moncici said: şizofreni karizmatik bişey değildir. -eugen bleuler -kesinlikle doğru söylemiş. (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 hipomani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 barbu said: konuyla alakalı da yazayim. ben hiç yazamiyorum ya. utaniyorum. utanma azizim. Senin de yazacağın konular boy gösterir elbet. Şov bile yaparsın belkim. Cevherlerinin ışığı gözümüzü alır. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Keşke hipomani olsa değil mi? O herkesin bilinçaltında yer edip ulaşmak istediğidir bence. O pek çok zirveye zirvedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 freestayla mı bu kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 konu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Orta oyunu varmış izlemeye geldim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 arkadaş malı arap faikten almış ama , limanda bi sorun çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Arap satmıştır kesin dedim Bulgar Cevdetten alsın diye ama dinletemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 evet ve hayırları neden ikişer kez kullanıyosun? evet evet senden bahsediyorum hayır hayır troll değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 off kıskandım lan! bende de bi kıpırtı olmadı değil hani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 adamınbiri said: evet ve hayırları neden ikişer kez kullanıyosun? evet evet senden bahsediyorum hayır hayır troll değil öyle seviyorum. evet evet kesinlikle bu yüzden. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ne kafası bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Duyguların patlaması sadece. Kıskançlık da var utanç da. Benimkisi ise sadece eğlenmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar