Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baydım Horde Olmaktan

souldarkorn

Öne çıkan mesajlar

Valla oyuna betada basladım askerlik arasını saymazsak epeydir oynuyorum allyda oynadım horde da heryerde mal çok spesifik bir durum yok yani ha serverdan servera farkeder ona birşey diyemem ama şöle bir durumda var TBC ile birlikte horde pop cidden arttı ama bu durum şuan için geçerli değil goblin horde tarafına + birşey getirmedi pop açısından çünkü worgen de çok çekici bir ırk ama gerçek olan birşey şuan horde>ally pop açısından bunu beklediğiniz bg sıralarından hatta lfg sırasından bile anlayabılıyorsunuz kısaca eğer pvp yapan bir insansan ve de lfg sırasında 5 dk nın hesabını yapıyorsan ally oyna derim ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla dayak yemekten bıkıp bir karakterimi horde yaptım. Ally charlarla girip dayak yiyince horde charla giriyorum, ama onunla girdiğim bg lerdede ally kazanıyor.. İntiharın eşiğine geldim kaç defa..
Lakin hakikaten horde tarafında sıra beklemek öldürüyor insanı. Ally de random bg ye dokunup elinizi çekemeden sıra geldiği sıktır...
Sosyal ağlarda paylaş

abi elayların tek sorunu dengesiz olmaları. eotsta BEYLER BAYRAĞA GİDEN TOPTUR. zihniyetiyle dr-mt dalıyolar. horde flag ile çatır çatır açıyo arayı. sonra jeton düşüyo. OLM BAYRAK ÜZERİNDEN OYNAMAYALIM AMA, BAYRAĞI DA IGNORE ETMEYELİM AKE. oluyorlar. hurraa 15 kişi flaga. okayiyamaşita kombamba.

av ayrı fail zaten. TANK VAR MI? VAR. GOŞUN BLITZ. horde balinda'yı direkt geçip towerlara akarken, bizimkiler GALV İYİ REP VERİYO BÜLAER. 2 kişi çıkıyo zaten rahat; DONT ATTACK IBGY NOOBS OMG.

wsg'de tüm horde geliyor bayrağı alıyor. yolda da kendi bayraklarını geri alıyor. = profit. bilemedim ne yapsam deyu. berserker buff alıp rogue filan kovalıyordum ehehe.

gilneas'ta gg. SU İŞLERİ Mİ, O DA NESİ?

sota'da ALL GREEN. diyen bi adama, right or left? which one? diyen bi adam vardı. THE RED ONE IS GREEN. dediler. bu da böyle bir anımdır. elaylarda casterlar demo sürer. melee pvp filan.

arathi'de ise TAMAM NINJALADIK KAÇALIM. ONLAR MESAJI ALDI. SAVUNMAMIZA GEREK YOK. şeklinde bir zihniyet mevcut. LM'yi ninjalayıp, paraşütle bs'ye atlarım. ov ye men.

yani; olma elay filan. hort iyidir. candır.
Sosyal ağlarda paylaş

TheRiverBelow said:

abi elayların tek sorunu dengesiz olmaları. eotsta BEYLER BAYRAĞA GİDEN TOPTUR. zihniyetiyle dr-mt dalıyolar. horde flag ile çatır çatır açıyo arayı. sonra jeton düşüyo. OLM BAYRAK ÜZERİNDEN OYNAMAYALIM AMA, BAYRAĞI DA IGNORE ETMEYELİM AKE. oluyorlar. hurraa 15 kişi flaga. okayiyamaşita kombamba.

av ayrı fail zaten. TANK VAR MI? VAR. GOŞUN BLITZ. horde balinda'yı direkt geçip towerlara akarken, bizimkiler GALV İYİ REP VERİYO BÜLAER. 2 kişi çıkıyo zaten rahat; DONT ATTACK IBGY NOOBS OMG.

wsg'de tüm horde geliyor bayrağı alıyor. yolda da kendi bayraklarını geri alıyor. = profit. bilemedim ne yapsam deyu. berserker buff alıp rogue filan kovalıyordum ehehe.

gilneas'ta gg. SU İŞLERİ Mİ, O DA NESİ?

sota'da ALL GREEN. diyen bi adama, right or left? which one? diyen bi adam vardı. THE RED ONE IS GREEN. dediler. bu da böyle bir anımdır. elaylarda casterlar demo sürer. melee pvp filan.

arathi'de ise TAMAM NINJALADIK KAÇALIM. ONLAR MESAJI ALDI. SAVUNMAMIZA GEREK YOK. şeklinde bir zihniyet mevcut. LM'yi ninjalayıp, paraşütle bs'ye atlarım. ov ye men.

yani; olma elay filan. hort iyidir. candır.

dediklerinin bire bir aynısı hordeda da var. özellikle storm av ve sota için. 850 saat ilk bossu kesmekle uğraşıp ,towerlara defansa 0 adam bırakmak gibi
Sosyal ağlarda paylaş

allyi batiran bariz wow oyuncusunun sig kafaligidir, apple fag ler gibi HORDE OLAN IYI OYUNCUDUR, EN IYI GULTLER HORDE, EN KARIZMA HORDA DARKNESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS zihniyeti

vanillada tam tersiydi, allydan bol bisey yoktu, wsg girerdim benle beraber 6 night elf hunter oldugu olurdu, sonra hakaretler faillar ALL ATTACK ALL DEFEND ler, exclusive classimiz paladindi shamanlar frist shock ezip gecerken bizdeki paladinler PARILDAK ATIM VAR, ISIGIN SAVASCISIYIM modunda sam style takilirdi, abi sen support classin adam kesemeye verdigin eforla takimini desteklesen cok daha fazla faydan olcak ama yalan tabi

allyin bu uzun BG siralari, legolass, legolozzz, leglasss mod nifght elf hunterlari, gaz paladinleri filan derken kabustu ally olmak

sonra blizz horde lore pompaladi, ally olarak outlande cikiyorsun, drenay var yaninda, alliance expendition gecmis, turalyon, alleria, danath, kudran ve khadgar filan

khadgar neutral 7-24 alarin muzigi dinlio
kudran dut yemis bulbul gibi keepinde oturuyor
danat 2-3 quest evrsede yalan
alleria ile turalyon kayip, alakasiz ogullari dolasiyor zerre is yok ama

questler desen komple kopuk, drenaylar lore dan komple kopuk

bide horde a bakiyoruz

thrallmar dan maghara uzanan chain, thrallin outland egelip buyukannesi ile bulusmasi, garrosh denen zibidinin emolugunu fixlememiz, naaru larin oldukten sonra void a dondugu ve death-rebirth cycle izledigi, oshugun daki loregazm filan

obur taraftan bakiyoruz blood elf ic savasi var direk ki koskoca TBC tamamen blood elfler uzerine insaa edilmis bile diyebiliriz, heryerden kael ve fedaileri cikiyor, expansionin bas aktoru illidan bile kael kadar etkili degil hikayede

obur yandan lambur lumbur kitaplar geliyor, neredeyse tamami horde ustune, hayvan gibi lore pompaliyor blizz

wrath da bosuna varian efendiyi getirmediler, ally cok amacsiz ve basibos kalmisti ki hala cok amacsiz ve basibos, koskoca malfurion gelmis herif yani hyjali burning legiondan korumus, butun irklarin ittifakinin komutanligini yapmis, 3 yerde cikio neutral oda, gidip ragnarosa moonfire spamlio sonra

night elf lore cok saglam, ama israrla kullanmiyor blizz veya beceremiyor, yada night elflerin humanalrdan ustun bir irk oldugunu orcs vs humans temeli oyununa yediremiyor bi turlu, humanlar bombos ve hicbirseyleri yok varian ile orcsever jaina haric, adamlar 10k yil yasamis tyrandeyi bile su 6 senede figurandan oteye tasimadilar, warcraft 3 den beri tyrande ile ilgili tek gelisme malfurion ile evlenmesi oldu 10.000 sene gec kalsada, back to the kitchen moon temple bitch direk
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Horde olmaktan baymak, heteroseksüellikten baymak gibi birşey.

Hayatı gözden geçir.

/kelime

ayrıca
http://media.mmo-champion.com/images/news/2011/february/bgwinslastyear.png
http://media.mmo-champion.com/images/news/2011/february/bgwinsalltime.png
hep en iyi
tabi alterac valley de alliance ın 6 senedir en avantajlı olmasını saymazsak
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Horde olmaktan baymak, heteroseksüellikten baymak gibi birşey.

Hayatı gözden geçir.

Asıl gay ler horde tarafında. (Malumunuz Belfler)
Ben işi gücü bg olan bir insanım.. Hatta wg de 5x horde la ezik ally lerle uğraşmaktan bıkıp 7 tane karakteri parayla migrate ettiren birisiyim.. Ama horde olmak ? Zannetmiyorum.. Neden gay yada öküz olmak istiyeyim ki !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...