nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Korax said: sevgili kiz meselesi vol. 34141231; kizlara "kalbini kirmayim" diyerekten iyi kalpli ve merhametli davraninca daha da bi cirkef olup agzina sicmaya calisiyoalar, acimak yok, yola devam. haklısın panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 erkek arkadaşı olmayan bir kız ilk seferde senle ilgilenmediyse muhtemelen fiziksel olarak seni çekici bulmamıştır çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 dasaaa said: bu arada "hayır sana düşmanlık yapmıyorum" dememesi gerçeği gözler önüne seriyor a dostlar.. tabi ki yapmıyorum sana düşmanlık. düşmanlık yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 faceden ekle kabul ederse senindir bu kadar az veriye dayanarak sen hayallere kapılmışsın diyemem ama bu kadar kafayı takcağına git tekrar sor bakış açın değişti mi diye başkasına şunu yapmasını, iletmesini söylemesi senle iletişim kurmak için çok alakasız bir yöntem belki o kişiyle arası kötüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 said: faceden ekle kabul ederse senindir abi msn'ini alırsan değil miydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Ardeth said: erkek arkadaşı olmayan bir kız ilk seferde senle ilgilenmediyse muhtemelen fiziksel olarak seni çekici bulmamıştır çok ya sanırım one buna durakta sormuş. öyle algıladım ben. o durumda kız "aman böbrek" diye düşünmüş de olabilir. baya değişir yani duruma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 mesele msnini almak deil, vermesni sağlamak Dynun said: ben iskenderde kaldım ya kanka iskender ısmarlamak kabaymış gibi geliyor. kahve iyi. kahve. aynen beraber bir hamburger yiyelim gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 dasaaa said: said: faceden ekle kabul ederse senindir abi msn'ini alırsan değil miydi o? burası çok kasıyo msn versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 forgiver said: faceden ekle kabul ederse senindir bu kadar az veriye dayanarak sen hayallere kapılmışsın diyemem ama bu kadar kafayı takcağına git tekrar sor bakış açın değişti mi diye başkasına şunu yapmasını, iletmesini söylemesi senle iletişim kurmak için çok alakasız bir yöntem belki o kişiyle arası kötüdür Kızlar o konuda biraz salak oluyorlar abi şey diye düşünmüşte olabilir. Bu çocuk iyi birine benziyordu konuştum vazgeçti artık biraz daha samimi olabilirim gibi. Kendilerini iyi hissettiren erkekleri arkadaş olarak isterler ama kalbini kırıcak insanları çekici bulurlar falan öyle saçma salak bişiler bişiler işte O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Red said: dasaaa said: said: faceden ekle kabul ederse senindir abi msn'ini alırsan değil miydi o? burası çok kasıyo msn versene mahmut_sevimlü@hotmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bi kez sormuşun işte, yüzsüzlük yap bi daha sor öğren bence. ne değişir? ha 1'i ha 5'i.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 sorma kız biraz yüz verince hemen yelkenleri indiren yavşak genç modeline girme , ilişkini kes aklından çıkar o kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kızın tepkisine bağlı aslında. bazen ısrar işe yarayabiliyor. bazen ama, her zaman değil. tepki önemli, tepki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 @One Tekrar sor ve cevabını al. Ama cevabı değişmez büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 yahu bariz kız kullanıyor işte. ne cevabı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Kız arzuluyor, bu çok açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kız seni kullanıyor kanka iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 5 sayfayı okudum ve size laflar hazırladım. @Llama Fotolar içerik olarak gayet normal. @Kullanıyo diyen sayın userlar Kullanıyo diyosunuz da, 2 resim kurtarmak kullanılmak olsa ohooo. Benim demek istediğim şey, kız "ben bi kere bunu reddettim, gidip teklif etmek olmaz" gibi bi düşüncedeyse ve inceden mesaj vermeye çalışıyosa diye düşündüydüm biraz, biraz ama. Bide kimse TL;DR dememiş, hayret. Gece boyu burdayım, sorun ne sorcaksanız anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kız resmen seni kucaga almış kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kız seni istiyosa.onun olursun.hiç öyle teklif ettiydim bi daha etmiyim mesaj veriyim diye kasmıcaktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 rakı ic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 meraba meraba diyorum abi, ne kucağı, gören de kızın bi dediğini iki etmiyorum sanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 kızın gazozuna ilaç at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 valla içinde "acaba" diye şüphe kalacağına git bir daha sor. ama alacağın yanıy büyük ihtimal aynı. garip bir durum olacak filan. ama şüphe kalması daha kötüdür. öyle düşünce filan kalmasın içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar