toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 http://cdn.galatasaray.org/images/giris/3472__galatasaray-bucaspor.jpg fotografı cok begendigim icin actım konuyu yoksa isim olmaz. bari kendi sahamızda kazanma serimizi surdurelim. buca da kolay rakip sayılır her ne kadar gs'nin su ligde kolay rakibi kalmasa da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 2-1 ya da 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Buca ya puan lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 1-0 penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 buca alabilir maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 yine zaa yine zaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 buca tarlada oynamaya alışık düz sağada oynayamaz bence.. bkz. ilk yarıda ki maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Bucanın eksiği çok gs yenebilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 scorch said: buca tarlada oynamaya alışık düz sağada oynayamaz bence.. bkz. ilk yarıda ki maç buca yeni stadında oynamaya başladı ve o stad güzel bir stad alışmışlardır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Arena'da kaybetmeyiz kolay kolay...Fener'e yeniliriz bir tek, o da pek şaşırtmaz zaten kimseyi... Hani 0-0, 1-1 'e kitleyebilirler mi bilmiyorum ama deplasmanlar ne kadar zor oluyorsa, iç saha maçları o kadar kolay olacak gibi geliyor bana.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 culionun golü var kanser eder takım 2-1 alırız yada 1-1 diyorum maça gitmedim zevkimi kaçırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 tv'den nasıl izleniyo merak ediyorum ben de, gorucez bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 antep kupa maçı bide fener maçına giderim bu sezon dahada gidilmez.nasılsa stad yapıldı artık.hem iyice düzenlemeler yapılmıs olur.hemde seneye daha iyi bi takım izleriz belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Hagi'nin istifa maçı.. Fotograf'daki tripte sanki Şampiyonlar Ligi çeyrek finali oynuyosun falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Pryda said: Hagi'nin istifa maçı.. şakacı çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 dünde açıkladıalr seneyede devam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Llama said: dünde açıkladıalr seneyede devam diye yazik oldu gs'ye.. 1 sene daha taraftar isyanlarda olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 hagi bu takımla onumuzdeki seneyi göremez bence antep kupadan elerse.bide fiksturumuz zor. illa puan kayıpları baya olucaktır.bence gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pryda Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 21.00 istifa diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ilk iki maç tribün açısından iyiydi şimdi maks 20 küsür bin vardır maça 20dk var.kale arkaları bile boş. vipler genelde maç başlarken doluyor ztn ama diğer yerler dolu oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 lanet olsun ki rahat kazanıcaz. yanlız hagi geldiğinden beri 17 puan toplamışız.reykard döneminde 8 haftada 12 toplamıştık zaten safda.bide utanmadan bu takımı ben kurmadım benim suçum yok diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 onun istatistiğini yazmıstım bi yere reykard 8 maç 4 galibiyet 4 maglubiyet hagi 13 maç 2 beraberaberlik 5 galibiyet 6 maglubiyetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Esnaf said: lanet olsun ki rahat kazanıcaz. yanlız hagi geldiğinden beri 17 puan toplamışız.reykard döneminde 8 haftada 12 toplamıştık zaten safda.bide utanmadan bu takımı ben kurmadım benim suçum yok diyor o zaman ikinci devre başından bakın istatistliklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 cana gene defansta neill ve sabri gene orta sahada kazım gene sahada :D.baros var en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Pryda said: Fotograf'daki tripte sanki Şampiyonlar Ligi çeyrek finali oynuyosun falan.. hangi fotograf, ne tribi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar