duende Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ya ben bi kiss fanı olarak hepiizin favori kiss sarkılarını ogrenmek istedim hem kiss dinlememiş insanlar varsa onlarda kissi ogrenmiş olur benimkiler do you love me god of thunder i was made for lovin you[signature][hline]this isn't music, and we're not a band we're five middle fingers on a motherfucking hand haters call me bitch call me faggot call me whiney i am something you can never be marilyn manson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ben nedense god gave rock'n roll u seviyorum.. hatta http://lyricz.paticik.com/?cmd=song&songid=40735[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 04 Eylül 2004 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 04 Eylül 2004 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 bir tek i was made for lovin' you dinledim. bir tek onu sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 ikiside deli sarkıalrdır zaten su 3 sarkıyı yazana kadar oldum bişey yazıyorum yok olmaz diyip degiştiriyorum şimdi bu 3 sarkıyı yazdıktan sonrada acaba şunudamı yazsam diye kafama takıldı[signature][hline]this isn't music, and we're not a band we're five middle fingers on a motherfucking hand haters call me bitch call me faggot call me whiney i am something you can never be marilyn manson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 kiss bilgim sınırlı ama saygım sonsuz amcalara sevdiğim şarkıalr ise psycho circus god of thudner rock and roll all night[signature][hline]Aket Atum "so hoder, why don't they let you shoot at your brother? here, take this arrow, i'll help you aim..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 mother[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 deuce de süperdir. [signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 04 Eylül 2004 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 deuce zaten konserlerde giriş şarkısı olarak kullanılıyo o yuzden o sarkıda performanta cok yuksek oluyo deuce live indirmeye calısın bide grubu sevmek istiyosanız albumden once konser ini dinlemeye yada izlemeye calısın performansları kimsede yok valla[signature][hline]this isn't music, and we're not a band we're five middle fingers on a motherfucking hand haters call me bitch call me faggot call me whiney i am something you can never be marilyn manson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 kimse crazy nite dememiş? öhüüüüü yok crazy nite gibi şarkı (not şarkı crazy night diyede geçer)[signature][hline]sevdiğin birine seni seviyorum demek ne kadar zormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 I was made for lovin' you kesinlkle :)[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] [Bu mesaj BiTcH_oFBaT tarafından 04 Eylül 2004 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar