Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uncontacted Amazon Tribe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
New footage of one of the world’s last uncontacted tribes living in the Brazilian rainforest.
http://vimeo.com/19712297

ulan ne ilginç ya, 2011 yılındayız hala ilk defa karşılaşılan kabileler bulunuyor. uçağa falan nasıl bakıyorlar. bu aklıma bizim de ufolara bakışımızı getiriyor. ya biz de uzaydaki uncontacted insan soyuysak? ha, ha?
Mesaj tarihi:
eğer doğruysa hükümetin kabul etmediği filan, çok acı birşey. adamın da dediği gibi dış dünya ile iletişime geçip geçmeme seçimini vermek lazım bir adamlara. direk yok bunlar demek berbat bir kişilik
Mesaj tarihi:
düşün..

adamlar bi ayfon olmadan, temiz sıcak su olmadan, duj kaç kuruş bilmeden yaşıyorlar..

bi de legal de değil bunlar.
hep gecekondu, hep vergisiz...

toki ev yapsın da kurtulsunlar bak..
ayfon da kullanabilsinler.
şeker de yiyebilsinler
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
barbu said:

eğer doğruysa hükümetin kabul etmediği filan, çok acı birşey. adamın da dediği gibi dış dünya ile iletişime geçip geçmeme seçimini vermek lazım bir adamlara. direk yok bunlar demek berbat bir kişilik

Bu doğru değil. Brezilya hükümetinin bir kurumu bile var ilişki kurulmamış kabilelerden ve güvenliklerinden sorumlu. Belki bu kabilenin dünyadan bir haber olduğunu ellerindeki aletlere bakarak kabul etmiyorlardır olsa olsa.
Mesaj tarihi:
hayat bunların hayatı

yüksek lisans yok
askerlik yok
vize yok
final yok
fatura yok
kredi kartı borcu yok
ev kirası yok
eski sevgiliyle gidilen cafede karşılaşmak yok

ağaçtan meyve topla ye, avladığın hayvanı ateşte çevir ohhhh...
Mesaj tarihi:
Sanki bu olayın hikaye olduğuna dair bir yazı okumuştum yani sonuçta amazon'da bir kabilede yaşıyorsanız hali ile üstünüzden 40 yılın başı geçer uçak,bu durumda da ilgi ile bakmanız çok olağan bir durum yani bu temas kurmamış bir kabile anlamına gelmiyor.

Ancak ciddi anlamda günümüz dünyası ile bir bağ kurmadılarsa ve bu bir gerçekse muazzam bir olay diyebilirim ki bu durum için çok güzel bir ekip hazırlanabilir yani böyle bir fırsat kaçmaz bilim dünyasının önde gelen antropologları,sosyologları,psikologları,filologları vs toplanıp ciddi bir araştırma yapabilirler.
Mesaj tarihi:
evet ben de bi yazı okumustum bu sekilde dolandırıcılık yapıldıgını. belgesel icin birileri ile bile anlasmıslar hatta falan da sonradan cıkmıs foyaları ortaya.

buna da inanmadım acıkcası. olamaz yani oyle bisey, pek mumkun gelmiyor bana.
  • Yeni Oluştur...