GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Evet arkadaşlar Holmes Geri döndü diye biliriz.Eğer Adventure seviyorsanız alıp denemenizi tavsiye ederim oyun hakkında bilgiler , puanlamar , sitem gereksimi ve Resimler için TIKLA[signature][hline]
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 oo süper abi[signature][hline]Konya Rock Platformu
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 demosunu indiriyim gayet güzele benziyo[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 hmm neymiş ne değilmiş bir bakınayım ilk fırsatta..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. OneWayStreet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 süper düper ehoca84 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 walla ben azcik oynadim bugün grafikler filan baya baya saglam ve yani sorusturma olayi güzel tabii zor geldi e olacak o kadar:) eldar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 daha çıkmadı di mi ben de bekliyorum bir süredir, senaryosu sağlam olucak gibi ki en önemli unsur senaryo bence WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 konusu ne?[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: eldar, 04 Eylül 2004 00:49 tarihinde demiş ki: daha çıkmadı di mi ben de bekliyorum bir süredir, senaryosu sağlam olucak gibi ki en önemli unsur senaryo bence Hayırcıktı bile çıkalı 1 hafta oluyordur heralde[signature][hline] eldar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 harbi çıkmış ingiltere'de, ben amerika çıkış tarihine baktığım için yanılmışım nerden aldın oyunu sen arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 prerendered hoş bişiydir, güzele benziyor oyun.almalı valla.[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki: Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı Yapacak birşey de.. Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 full sürüm şu anda piyasada mı:o sadece demo çıktı die biliodum alan arkadaş nerden aldığını söliebilir mi MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 umarım düzgündür umarım düzgündür umarım düzgündür *! düzgün adventure a hasret kalmıştır*[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 HisarOyun = Hisarbilgisayar Kocaeli / İzmit Şen İş Merkezi buradan aldim full vers. çıktı diyos :D [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 04 Eylül 2004 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] Eternal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Arkadaşlar oyunun demosunu oynadım.Pazartesi günü bende alıcam.. Gayet güzel demosunu indiricem diyosanız burdan indirebilirsiniz.. Kahvenizi , colanızı alır film izler gibi dialog secerek oynanıcak cok güzel bir adventure oyunu..Dikkatli olmanız gereken yerlerde oluyo tabiki..Ama hakketen özlemişim ben bu tarz bir adventure'ı çok iyi oldu..[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Paylaş https://forum.paticik.com/topic/541067-adventures-of-sherlock-holmes-the-silver-earring/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Adventures of Sherlock Holmes: The Silver Earring × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
ehoca84 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 walla ben azcik oynadim bugün grafikler filan baya baya saglam ve yani sorusturma olayi güzel tabii zor geldi e olacak o kadar:)
eldar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 daha çıkmadı di mi ben de bekliyorum bir süredir, senaryosu sağlam olucak gibi ki en önemli unsur senaryo bence
WinterWolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 konusu ne?[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 said: eldar, 04 Eylül 2004 00:49 tarihinde demiş ki: daha çıkmadı di mi ben de bekliyorum bir süredir, senaryosu sağlam olucak gibi ki en önemli unsur senaryo bence Hayırcıktı bile çıkalı 1 hafta oluyordur heralde[signature][hline]
eldar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 harbi çıkmış ingiltere'de, ben amerika çıkış tarihine baktığım için yanılmışım nerden aldın oyunu sen
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 prerendered hoş bişiydir, güzele benziyor oyun.almalı valla.[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki: Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı Yapacak birşey de.. Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 full sürüm şu anda piyasada mı:o sadece demo çıktı die biliodum alan arkadaş nerden aldığını söliebilir mi
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 umarım düzgündür umarım düzgündür umarım düzgündür *! düzgün adventure a hasret kalmıştır*[signature][hline]Guarir non è possibile la malattia di vivere sapessi com´è vera questa cosa qui
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 HisarOyun = Hisarbilgisayar Kocaeli / İzmit Şen İş Merkezi buradan aldim full vers. çıktı diyos :D [Bu mesaj GM-Newbie tarafından 04 Eylül 2004 19:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Arkadaşlar oyunun demosunu oynadım.Pazartesi günü bende alıcam.. Gayet güzel demosunu indiricem diyosanız burdan indirebilirsiniz.. Kahvenizi , colanızı alır film izler gibi dialog secerek oynanıcak cok güzel bir adventure oyunu..Dikkatli olmanız gereken yerlerde oluyo tabiki..Ama hakketen özlemişim ben bu tarz bir adventure'ı çok iyi oldu..[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds
Öne çıkan mesajlar