Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 YOU WA SHOCK! shoutcast çalışsa çok pis karaokesini yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kuso var bi de hatta mendo kuso böyle yazılmıyodur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 arigato kazioku nani watashi wa ezel. suki desu sukke aniki ni-chan baka ohayo aklıma gelenler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=b5rmXIp4-KE&feature=related translators note: oppai means meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 haydi benden de bir candy gelsin. Sobakasu nante, ki ni shinai wa HANA-PECHA datte datte datte, oki ni iri OTENBA itazura daisuki, kakekko SUKIPPU daisuki watashi wa watashi wa, watashi wa CANDY hitoribocchi de iru to, choppiri samishii sonna toki kou iu no, kagami wo mitsumete * waratte waratte, waratte CANDY nakibesou nante SAYONARA ne, CANDY CANDY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Sam said: YOU WA SHOCK! shoutcast çalışsa çok pis karaokesini yapardım. http://www.youtube.com/watch?v=t7bgTc94kQE&feature=related yapilmisi var eheueheueheueheu yahu bagimli oldum su sarkiya, ole gazki moral pompaliyor bole, vayak in resmi marsi oldu direk bi yolunu bulup radyoyu ele geciricem, 32432 farkli evrsiyonunu broadcast edicem butun gun bu arada kim hatirlamiom sey dedi gecen hafta "abi bu sarki japonlarin akdeniz aksamlarimi, amma cok versiyonu var lan" sahane benzetme eheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 IIIIKKUUUUUZOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAA HAAAVVIIRRRRRUU ZAAAAAAAAABIMARUUUUAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 DAYCOBUDESKA = nen var, iyi misin ? ( daycobu olarak da kullanılıyor) yura yura to, yuganda sora e, kimi no moto e tonde yuke. komu nani wo, chikatzu ni kanjiteru, futatsu no omoi = japonca ezbere bildiğim en uzun cümle. naruto'nun ilk sezonunun son fillerında opening şarkısıydı zaaa nani, nande = neden ? ikkuzooooo = hadi gidelim falan filan hep yarım yamalak şeyler biliyorum ama japon biriyle karşılaştığımda diksiyonun çok iyi yorumlarını alacak kadar öğrenmişim animelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 benim gittiğim dil okulunda bolca japon insanı var ve bu animelerden öğrediğim tek tük japoncayla kızlara bi yavşıyorum. of of, how do you know that ? How can you wat wut ? dedim ata sporu japonca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 yare yare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 hele şunu söylüyorum aklı gidiyor kızların http://www.youtube.com/watch?v=qvxIEQ6lrNs ilk okulda söylüyorlarmış ahah and gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ŞİKAŞİ - netekim MATTE - bekle KANBENŞİTE KÜREEE - bi rahat ver HONTONİ - harbici OMAYE WA MO OVARİDA - çoktan bittin olum ŞİNEEE - geberrrrr KİSAMAAA - pis herif KUKUKUKU SORE DE - kehkehkeh yaaani? ŞİNCİTEMAS - inanıyom yalnız şöyle 100 kelimeyle filan anlaşılıyor sub gruplarının hangileri saçmalıyor hangileri özen gösteriyor. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 guru gu mawaro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 iikagen ni shiro! - yeter artık şahıs zamirlerini yaziim Kibar japonca/ hanımefendiler watashi ben anata - sen daha çocukca boku - ben samimi olduğun insana kimi - sen prenses - watakushi - ben delikanlı shounen! ore - ben omae - sen temee - sen (kaba) kisama - sen (kaba) bunların çoğullarını sonuna RA veya TACHI ekleyip yapabilirsin watashitachi - biz bokura- biz omaera - siz temeera- siz kare - o (erkek) karera- onlar bi de samuraysan edo çağından kaldıysan, cumleleri desu, da yerine DE GOZARU die bitirmeye dikkat edin DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 almansanızda das diye bitirebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 almansaniz der diye de bider des diye de dem diye de, bitmeyebilirde onyuzbin tanecik kural oldugu icin nasi bitcegi supheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 yanlış, das diye biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 http://ladylibertyslamp.files.wordpress.com/2010/09/needs_moar_desu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 animelerdeki japonca tarzı bir ders almıştım japonyada, orda böle her türlü anime karakterinin nasıl konuştuğu ile ilgili hitaplarından,günaydın demelerine kadar. o kağıdı ariorum deminden beri bulamadım orda yaziodu hepsi çok kraldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Bunların sokakta kullanıldığını düşünmeyin yalnız, japonlar böyle konuşmuyor, ama bunları bilen adam, bir japon konuşurken aradan baya kelime seçebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 anime japoncasindan devam kliselerle kono ********* en buyuk klisedir, hafife aldigi adam birden berserk acip/ gaza gelip/ inner strenght basinca filan KONO CHIKARA (guc demek) KONO REIATSU, KONO CHACKRA, KONO TOUKI, KONO MARYOKU (engrish magic) seklinde kullanilir [hr] Sekai wo ********* Sekai dunya demek, sonsur turetirsinizm SEKAI WO MAMORU (dunyayi korumak), SEKAI WO KOWASHI (dunyayi yoktemek), SEKAI WO TSUKURU (dunyayi yeniden yapmak), SEKAI WO TSUKUTTE (dunyayi kurtarmak) fala nfilan binbir farkli versiyonu var, kullanirsiniz [hr] kami - allah/tanri hede hodo demek, cumle icinde kullanirsak Kono sekai ni kami wa inai (bu dunyada allah yok) seklinde [hr] kintama - testis demek, "kintama wa mamotte" (protect my balls) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 dreagloth said: Bunların sokakta kullanıldığını düşünmeyin yalnız, japonlar böyle konuşmuyor, ama bunları bilen adam, bir japon konuşurken aradan baya kelime seçebiliyor. araya sürekli dattebayo sokuyormuş diye duydum japonların... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bakaero var çok duydugum onu atlamışınız :D bide ahu var o da komik baka bakaaaaaaaaaaaaaaaaaæ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 dattebayo biliyorlar ama açıklayamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar