Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mahkemeye Çıkacağım, Sonuç Ne Olur?

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Leadman said:

Cidden kendini bu kadar tekrar eden bir forum, ve bu kadar büyük bir hazla tekrar eden bir forum görmedim. Nasıl örgütlendiğinizi de kavrayamıyorum şu an. Kafalar o kadar denk ki. :D

Haklı bu arada. Aramızdaki arkadaşların çoğunun zeka seviyesi iki ayak üstüne durmaya anca yettiği için genel bir kendini komik olmayan bir şekilde tekrarlama durumu söz konusu, üzücü geliyor bana da.

Özellikle Ege tarafından katılanlarda var bu durum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bisey dicem, abicim dusmusun motordan, arkadaşın hastaneye goturmus.. Deseydin ya sarhostum arkadaşın motorunun arkasında bı an basım dondu dustum falan dıye.. Saf gibi gidip, kaza yaptım demişsin lol.. ne ceze ne bişey atlatırdın..

Hayır aynısının küçük çaplısı başıma gelmişti, yokuş aşağı inerken maloz gibi ön freni sıkıp yere kapaklanmam bir oldu.
alkol okuz gibi vardı, sol kol kırıldı motor ustunden atınca o ivmeyle.. Gittik sağlık ocağına, doktor sorunca ben konuşmadım bile hiç, arkadaşlar sarhosken merdivenden uctu tarzı bişey dediler, ne ehliyet ne ceza lol..
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

niye saçma olsun abi mesela alkollü araç kullandın birini yaraladın ama yaralandığın adam seni dava etmese bile savcı sırf trafik kurallarını ihlal ettin insanların can güvenliğini tehdit ettin şunu yaptın bunu yaptın diyerek kamu davası açar. bu hep böyledir.

adam alkollu araba kullanır gider bir aileyi tatil dönüşü yok eder, sonuç 4 ölü, o hafta sınavları oldugu için gelemeyen abi bu durumu telefonla öğrenir ailesi artık yoktur

sonuç: bu alkollu sürücünün iyi avukatları sayesinde para cezası ile kurtulma

hell yheaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

bi yere çarpıyorsun sonuçta, bariyer olur yamulur, kaldırım taşı yerinden çıkar, ağaç devrilir vs. vs. bunlar da para ve zaman.

bariyere çarpsan üstüne belediyeye ceza ödersin de bunları yapmasına bile gerek yok yani alkollü araç kullanırken yakalanmak bile yeterli kamu davası için.
Sosyal ağlarda paylaş

bokunu çıkarmışsınız yalnız.

@leadman,

geçmiş olsun. içeri tıkacak değiller. ifadeni de bize anlattığın gibi anlat gayet pişman olduğun belli. takım elbise ile git. bişey olmaz.

alkollü kullanmana çok sövecektim ama sanırım cezanı bulmuşsun halihazırda. bişey demiyorum o yüzden
Sosyal ağlarda paylaş

Undisclosed said:

Bisey dicem, abicim dusmusun motordan, arkadaşın hastaneye goturmus.. Deseydin ya sarhostum arkadaşın motorunun arkasında bı an basım dondu dustum falan dıye.. Saf gibi gidip, kaza yaptım demişsin lol.. ne ceze ne bişey atlatırdın..

Hayır aynısının küçük çaplısı başıma gelmişti, yokuş aşağı inerken maloz gibi ön freni sıkıp yere kapaklanmam bir oldu.
alkol okuz gibi vardı, sol kol kırıldı motor ustunden atınca o ivmeyle.. Gittik sağlık ocağına, doktor sorunca ben konuşmadım bile hiç, arkadaşlar sarhosken merdivenden uctu tarzı bişey dediler, ne ehliyet ne ceza lol..
Evet, o söylediğin şeyi yapmak hastaneden çıktıktan sonra aklıma geldi, henüz ifademi vermemiştim ancak bizim diğer arkadaşın telefonu olay yerinde kalmış; telefonu almak için emniyete gidip her boku ifadesinde anlattığı için ben de her boku anlatmak durumunda kaldım.

Devletin hiçbir malına zarar vermişliğim yok, eğer yerdeki taş yığınlarından bahsedilmiyorsa tabii. Sanırım yasalar "alkollü araç kullanmak yasaktır" dediği için diğer bir kaç arkadaşın da söz ettiği gibi açılması gereken bir dava olduğu için açılmış. Göstermelik açılan dava gibi geliyor bana.

---

Bu arada motosiklet forumu diye bir forum var. Orada benzer bir topic açtığımda 10-15 tane üye keşke ölseydin tarzı laflar etmişti. Alkollü olduğum için ölmemin daha yerinde bir olay olacağını, başkalarının canını riske attığım için bedelinin direkt kendi canım olması gerektiğinden falan bahsetmişlerdi. Çok ilginçti. O geldi şimdi niyeyse aklıma.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...