Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Fener ferrari atılmasa 2. yarıda 3. yü rahat yerdi. Kırmızı direk bitirdi bizi. Düpedüz ihanet etti takıma, direk kadro dışı bıraksınlar mümkünse futbol hayatınada A2'de devam etsin zaten bir halta yaramadı bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 yahu ferrari atılmasa fenerin sahasında geçicekti maç yine :D fener şampiyon olur diyodum ama rakip 10kişi kalmazsa imkansız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Llama said: aldığımız maçı verdik eze eze alıcağımız maçı ferrari sayesinde verdik neyse sağlık olsun sorma yerden kalkamadık ezilmekten zaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Bobo olsa o Almeida'nın atamadığını 100 kere atardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 toggie said: mactan once sivok niye kadroda yok diye sordugumda bana schuster'i savunup bu mac ferrari'nin macı diyip sistemi savunmustu. tebrik ediyorum o arkadası ısrarlarından oturu. al sana ferrari. bjk ikinci yarı fark atacak kadar iyi top oynuyodu, bu adam yuzunden ezildi. ayrıca kırmızı karttan sonra yerine adam koyamadı schuster efendi. aurelio'yu falan gecirdi defansa gorduk nasıl rezil oldugunu besiktas'ın. simdi gelsin konussun o arkadas. nickini hatırlamıyorum 4 falan vardı icinde. su arkada kalmasın ya kimdi bu. not alıcam nickleri bundan sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 DeBuffAndHeal said: maçın özeti http://www.youtube.com/watch?v=lQlIhraqL7o HAHAHAHAAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mac bi fenerde bi bjk deydi.. Dua etsin fenerliler ferrariye,bi adam para alsa filan mukavele imzalasa anca bu kadar satabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 DoubleW said: 11-11 fenerden cacık olmaz, 11-10 fener ezip geçti:) maçın özeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 ferrarinin suçu yok tahrik etti lugano, ferraride kesti biletini öyle ufak tefek adamlara artizlik yapmaya benzemez:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Kesti kesti bi bilet var orda da büyük ihtimal ferrarinin italyaya uçak bileti glskangmaö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 goldbären said: DoubleW said: 11-11 fenerden cacık olmaz, 11-10 fener ezip geçti:) maçın özeti sizinle seviyeli bir tartışma yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 merak ettiğim kalede rüştü değilde hakan ya da cenk olsaydı ne olurdu maç? :D:D:D:D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Emreyi de takdir ettim, bukadar mülayim olmasını beklemiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 lugano ölseydi de bi işe yarasaydı bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 shapshal said: goldbären said: DoubleW said: 11-11 fenerden cacık olmaz, 11-10 fener ezip geçti:) maçın özeti sizinle seviyeli bir tartışma yapmak istiyorum Yapalım başlat tartışmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 lugano ak kaşık senelerdir hep hırpalarlar çocuğu hiç verilmeyen kartı penaltısı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Ahmet Çakar giydiriyor Ferrari'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Lugano inanılmaz bir oyuncu ama iğrenç bir insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 hakkaten. rüştü en az 4-5 tane kurtardı sanırım. gene rüştüye dua etsinler. yoksa bildiğin rezillik çıkacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 chok datlu amha yhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 çok net bi cevap oldu gözümü korkuttun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Bu kez lugano ak kaşıktı cidden:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Aurelio yerine Fernandes'i sokamaz mıydı kural olarak? Sonuçta atılan adam yabancı? Ayrıca Ferrari'ye çok sağlam bi ceza gelmesi lazım. Para cezasının yanında süresiz kadro dışı kalmalı. Maçın tansiyonu yüksek değil, gerilimli değil. Öndesin, devamlı pozisyon buluyosun, rakibin gol atma umudu bile yok nerdeyse, nasıl bir aptallık bu yapılan? Biri Ferrari şike yaptığı diye iddia etse, adam aksini kanıtlayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 o diilde semih ısınıodu bi ara kenarda hatta şortu mortuyla gördüm sanki ben onu bi ara kimin yerine alıcaktı da vazgeçti acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar