iblameadmins Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Önümüzdeki günlerde merakla beklediğim maçlardan biri gelicek. Yıldızlarıyla göze hoş gelen futbol oynamaya çalışan Beşiktaş ve son haftalardaki yükselen performansıyla göz dolduran Fenerbahçe. İstedim ki bu derbide konuyu açan tarafsız birisi olsun =)) Her ne kadar ligde pek bir iddiası kalmasa da Beşiktaş'ın derbiye gereken önemi göstericeklerdir diye düşünüyorum. Hakemliğini Cüneyt Çakır'ın yapıcağı mücadelede iki tarafa da başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 bir kişi olarak beraberlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 kimse bu fake konu bile açmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Eser dokunma çocuğa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Galatasaray kazanır kardeşim sonuç olarak, we love u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 geçen sene fenere oynadım 3-0 kaybetti. bu sene de fenere atayım bi 5tl de yenilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 fener bu beşiktaşı yargılar.maç sonundada kesin hakem hakem diye ağlayan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Fener yargılar gibi duruyor,çünkü iyi defans yapan takıma Beşiktaş pozisyon üretemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 0-3 biter. ilk defa skor yazdım sanırsam bir konu altına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Esnaf said: fener bu beşiktaşı yargılar.maç sonundada kesin hakem hakem diye ağlayan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Dün biz yenilince fenerin oyları artmış =P sizi gidi skor yorumcuları sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 abi dün öyle böyle yenilmedi ki beşiktaş, hani güzel oynayarak başladığı maçta yaptığı aptal hatalardan 3-1 geriye düştü, 4-1 yenik bitirdi. Hani benim gözümde Fener, şuan Kiev'den daha güçlü takım, Kiev'e bu kadar rezil oynayan takım Fener'e karşı hiçbir şekilde daha rahat oynayamaz. Ha çıkıp alırsa Beşiktaş, bu Beşiktaş'ın başarısı değil Fenerbahçe'nin rezaleti olur. Bir Beşiktaş'lı olarak bunu da rahat söylerim. Bu hafta olası bir Beşiktaş galibiyeti demek, Fenerbahçe'lilerin, hani böyle 2-3 ay sussunlar RERÖRE yapmasınlar yani, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 pazar günü simao oynayacak, böyle bir avantajı var beşiktaş'ın. fakat eğer fb trabzon ve kayseri maçlarındaki gibi fırtına gibi başlarsa, ilk 30 dk'da gelecek bir gol katagogogo'ları kesip yönetim istifaya döndürür. sonra burada da "ooo demirörenbaşgan"cılar da maç sonu "of adam gitmiyo :(" ya döner falan. fener erken gol bulamazsa ama iş değişir ama. kasımpaşa'nın da beşiktaş'tan galibiyet aldığını düşünecek olursak o zaman beşiktaş kasımpaşa'dan daha kötü, kasımpaşa küme düşsün reröre. hatta barcelona gijon'u yenemedi reröre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Yok yahu berabere kaldık kasımpaşa ile =P ucu ucuna, 90. dakikada direkten dönmüştü topları sanırım hehe. Birde biz penaltı kaçırmıştık tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kermit said: 1-1 şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 3 sonuclu bir mac -omer urundur- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Kalede Hakan, forvet hattında Nobre olursa; banko Fenerbahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 nobre orta sahada olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Doğru gerçi, forvet arkası oynuyor. Hey allahım ya. Aklına üfüreyim Schuster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 besiktas yener bizi, yenmekten baska ihtimalleri yok cunku, bu kadar ust uste kotu gidemezler... ne yapacaklar edecekler yenecekler herhalde bizi. boyle bir his var icimde. keske yenilseler tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 deli nin ahı tuttu resmen daha da iflah olmaz takım yonetim yedigi boku temizlemedigi surece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 totem sezdim asdsgse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 fizban said: pazar günü simao oynayacak, böyle bir avantajı var beşiktaş'ın. fakat eğer fb trabzon ve kayseri maçlarındaki gibi fırtına gibi başlarsa, ilk 30 dk'da gelecek bir gol katagogogo'ları kesip yönetim istifaya döndürür. sonra burada da "ooo demirörenbaşgan"cılar da maç sonu "of adam gitmiyo :(" ya döner falan. fener erken gol bulamazsa ama iş değişir ama. kasımpaşa'nın da beşiktaş'tan galibiyet aldığını düşünecek olursak o zaman beşiktaş kasımpaşa'dan daha kötü, kasımpaşa küme düşsün reröre. hatta barcelona gijon'u yenemedi reröre. Fark da yesek yönetim istifa demez kimse. Diyen çıkabilir tabi de kendini bilen çoğunluk demez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 fizban said: kasımpaşa'nın da beşiktaş'tan galibiyet aldığını düşünecek olursak o zaman beşiktaş kasımpaşa'dan daha kötü, kasımpaşa küme düşsün reröre. hatta barcelona gijon'u yenemedi reröre. bu sene kasımpaşaya yenilmedik, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar