Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL:Beşiktaş JK- Fenerbahçe SK 20.02.2011 -- 19.00

iblameadmins

Öne çıkan mesajlar

Önümüzdeki günlerde merakla beklediğim maçlardan biri gelicek. Yıldızlarıyla göze hoş gelen futbol oynamaya çalışan Beşiktaş ve son haftalardaki yükselen performansıyla göz dolduran Fenerbahçe.
İstedim ki bu derbide konuyu açan tarafsız birisi olsun =))

Her ne kadar ligde pek bir iddiası kalmasa da Beşiktaş'ın derbiye gereken önemi göstericeklerdir diye düşünüyorum.

Hakemliğini Cüneyt Çakır'ın yapıcağı mücadelede iki tarafa da başarılar dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi dün öyle böyle yenilmedi ki beşiktaş, hani güzel oynayarak başladığı maçta yaptığı aptal hatalardan 3-1 geriye düştü, 4-1 yenik bitirdi.

Hani benim gözümde Fener, şuan Kiev'den daha güçlü takım, Kiev'e bu kadar rezil oynayan takım Fener'e karşı hiçbir şekilde daha rahat oynayamaz.

Ha çıkıp alırsa Beşiktaş, bu Beşiktaş'ın başarısı değil Fenerbahçe'nin rezaleti olur. Bir Beşiktaş'lı olarak bunu da rahat söylerim. Bu hafta olası bir Beşiktaş galibiyeti demek, Fenerbahçe'lilerin, hani böyle 2-3 ay sussunlar RERÖRE yapmasınlar yani,
Sosyal ağlarda paylaş

pazar günü simao oynayacak, böyle bir avantajı var beşiktaş'ın. fakat eğer fb trabzon ve kayseri maçlarındaki gibi fırtına gibi başlarsa, ilk 30 dk'da gelecek bir gol katagogogo'ları kesip yönetim istifaya döndürür. sonra burada da "ooo demirörenbaşgan"cılar da maç sonu "of adam gitmiyo :(" ya döner falan.

fener erken gol bulamazsa ama iş değişir ama.

kasımpaşa'nın da beşiktaş'tan galibiyet aldığını düşünecek olursak o zaman beşiktaş kasımpaşa'dan daha kötü, kasımpaşa küme düşsün reröre. hatta barcelona gijon'u yenemedi reröre.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

pazar günü simao oynayacak, böyle bir avantajı var beşiktaş'ın. fakat eğer fb trabzon ve kayseri maçlarındaki gibi fırtına gibi başlarsa, ilk 30 dk'da gelecek bir gol katagogogo'ları kesip yönetim istifaya döndürür. sonra burada da "ooo demirörenbaşgan"cılar da maç sonu "of adam gitmiyo :(" ya döner falan.

fener erken gol bulamazsa ama iş değişir ama.

kasımpaşa'nın da beşiktaş'tan galibiyet aldığını düşünecek olursak o zaman beşiktaş kasımpaşa'dan daha kötü, kasımpaşa küme düşsün reröre. hatta barcelona gijon'u yenemedi reröre.

Fark da yesek yönetim istifa demez kimse. Diyen çıkabilir tabi de kendini bilen çoğunluk demez.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...