Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 hamsilipilav said: ne var ki o kadar komik anlamadım tamam malca bi iş yapmışlarda yani önemli olan telefonlarının dinlenmesi değil mi? yoksa merdivene gülmek daha mı eğlenceli bilemedim açarsın telefonların dinlenmesiyle ilgili topic konu dışına, orda tartışılır o. bura eğlence, burda gülüyoruz şu yaptıklarına. o inmeye çabalamalarına rağmen yerlerinde saymalarına vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 hala bir numara budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 son foto do not want olmuş direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 df said: "sağdan ininiz, sağdan çıkınız..." acaba sadece bizim ilkokul'un merdivenlerde mi yazardı bu yazı. eğer öyle ise her okula yazmaları için milli eğitim bakanlığından bi kontra bekliyorum:D Adam solcu, sağa karşı ciddi muhalefet yapmış adam içinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Oluyor öyle ya eheh. Ben ilkokula giderken tren istasyonunda yürüyen merdivenlerden çıkıyorduk. Uzaktan bir yerden "ÇALIŞTIRIYORUUEEMM" diye bir ses geldi. HOÇAN efektiyle çalıştı alet. Tam ortasında fırlayıp gidiyordum az kala eheh. Ama doğru yöne binmiştim en azından :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Ben şu yürüyen merdivenlerin çıkışından korkardım küçükken ya. Artık kim keklediyse, çıkışta ayakkabi bağcığını kaptırıp girişten tekrar kıyma olarak çıkan çocuklar olduğunu zannedip 5 basamak önceden zıplıyordum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Grup konuşmalarında bir projeksiyon cihazı getirir, her konuşma sırasında bunu loopa alırdım... Nasıl bir rezillik bu ya? Bu adam mı yönetiyor CHP'yi ve yönetecek Türkiye'yi şimdi birinci parti çıkarsa? Bu adamdan iki kat daha nefret ediyorum artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 SeaGle said: Ben şu yürüyen merdivenlerin çıkışından korkardım küçükken ya. Artık kim keklediyse, çıkışta ayakkabi bağcığını kaptırıp girişten tekrar kıyma olarak çıkan çocuklar olduğunu zannedip 5 basamak önceden zıplıyordum sdfg yalnız 3 sene evvel bir avmde ayakkanın bağcıgı gitti oraya ayakkabıyı sıkı baglamıstım ayagımı çekiyodu içeri son anda bütün gücümle ayagımı çektim ayakkabıyı yuttu makine durdu sonra yarısı içerde kaldı ayakkabının acayip güçlü bişiy hakkaten ayagı almasada içeri kırar yane bilegini rahatt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Oha lan boşuna korkmamışım allahtan ahahahaha Of devam edeyim ben 5 basamak önce zıplamaya korktum şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bide ben dilenciyken böle dükkanlara gidip para isterdik patron yok derlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Sparkcaster said: bu olaydan sonra kılıçdaroğluna oy vermem imkansız gibi gözüküyor, beni bekle akp ben geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Bone said: Sparkcaster said: bu olaydan sonra kılıçdaroğluna oy vermem imkansız gibi gözüküyor, beni bekle akp ben geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 "roket adam" said: Ulan bu adam ülkeyi yönetmeye talipti be. Vallahi üzüldüm, yeminle üzüldüm adamın adına. vaperon said: Nasıl bir rezillik bu ya? Bu adam mı yönetiyor CHP'yi ve yönetecek Türkiye'yi şimdi birinci parti çıkarsa? Bu adamdan iki kat daha nefret ediyorum artık... şu adam yönetsin bak hey SULTANLAR SULTANI! http://www.youtube.com/watch?v=dWd3rz6yOdc http://www.youtube.com/watch?v=6t7upTSZ1lY http://www.youtube.com/watch?v=5FiYmRkgr90 http://www.youtube.com/watch?v=sslSafzQOJQ http://www.youtube.com/watch?v=fo3GEjWqW_s ol de oluyum senin ugruna oluyum bee bu adam olmasa ulkemiz elden gidecek adam gibi adam kocum benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 valla tayyip faillikte kılıçdaroğlunu geçemez sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Al birini vur ötekine. Benim demek istediğim bu adam CHP başkanlığına 200 numara küçük... Recep Tayyip'i savunduğum yok, yanlış anlamayın beni ama at canlı hayvan, ne yapacağı belli olmaz ama yürüyen merdiven sağ iniş sol yukarı çıkıştır. Bir de hadi ilk adımı attın anla be birader. Yandaki insanların bakışları zaten anlatıyor herşeyi. Sen daha koy Recep'in videolarını. Koyduğun video sayısı Kılıçdaroğlu'nun yaptığı rezilliği örtmeye yetmeyecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 rezillik derken? birisinin anasına felan mı küfretmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 abi topik nerden nereye geldi ya , şimdi tayyiple kılıçdaroğlunu mu karşılaştırıcaz hangisi daha rezil diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Bir parti liderinden bahsediyoruz Bone. Bu adam Biz AKPliler gibi söylediklerimizin arkasında duran kişiler değiliz dedi. Bu adam parti lideri, oy kullanamadı. Ne olursa olsun bunun bir özrü yok. Bu adam yürüyen merdiven bile kullanmayı bilmiyor, köyden yarın gelecek daha. Bu ne abi? Bu adam bir parti lideri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Tayyip ile kılıçdaroğlu arasındaki farklardan biri, ki böyle durumlarda da en öne çıkanı bu oluyor, etrafındaki adamların kalitesi. Tayyip danışmanlarına danışmadan konuşma yaptığında bazen yanlış yerlere girebiliyor. Kılıçdaroğlu danışmanları ve etrafındakilere güvenince her türlü fail oluyor. Biri çevresindekiler olmadan tam özellik gösteremiyor. Diğeri çevresindekileri seçmeyi bile beceremiyor. Erdoğanın etrafındaki görevliler bariz çok iyi, kılıçdaroğlunun etrafındakiler inanılmaz kötü. Bİri etrafındakiler yokken sapıtıyor biri varken ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 vaperon said: Bir parti liderinden bahsediyoruz Bone. Bu adam Biz AKPliler gibi söylediklerimizin arkasında duran kişiler değiliz dedi. Bu adam parti lideri, oy kullanamadı. Ne olursa olsun bunun bir özrü yok. Bu adam yürüyen merdiven bile kullanmayı bilmiyor, köyden yarın gelecek daha. Bu ne abi? Bu adam bir parti lideri... bir önceki lider baya iyiydi ama sevmediler gönderdiler. bunu da sevmediler bir ton laf söylüyorlar. hayır kılıçdaroğlu umrumda bile değil de, akp'nin başbakanı ve bakanları bu kadar absürt işler yaparken onları hiç umursamayıp sonra gelip "aman kılıçdaroğlu neler yapıyor öyle, krokunç!" diye yaygara koparmak bana aptalca ya da ikiyüzlüce geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Kılıçdaroğlu'ndansa Tayyip i tercih ederim. adam çok boş muhalefet ediyor. baykal bile daha iyiydi be=) bu seçim zaten Tayyip yine gelir de umarım sonraki seçime adam gibi bir rakip lider gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 vaperon said: Al birini vur ötekine. Benim demek istediğim bu adam CHP başkanlığına 200 numara küçük... Recep Tayyip'i savunduğum yok, yanlış anlamayın beni ama at canlı hayvan, ne yapacağı belli olmaz ama yürüyen merdiven sağ iniş sol yukarı çıkıştır. Bir de hadi ilk adımı attın anla be birader. Yandaki insanların bakışları zaten anlatıyor herşeyi. Sen daha koy Recep'in videolarını. Koyduğun video sayısı Kılıçdaroğlu'nun yaptığı rezilliği örtmeye yetmeyecek... Abi üstlerine gelen merdivene doğru gitmemiş adamlar. Çalışmayan merdivene binmişler tee ortasına gelmişler ve merdiven aşağıdaki sensöre adam girdiği için çalışmaya başlamış. Canlı hayvana güven olmazsa içinde elektronik olan bişeye de hiç güven olmaz diye muhalefet edebilirim ayrıca sdff Ama hakkaten izler izlemez "puaa adam ters merdivene binmiş" tepkisi vermek için baya bir öngörüsüz olmak lazım. Ben nasıl olmuş lan bu allala dedim ilk başta mesela. Ha gülüyodum da bir yandan. Öyle sevip saydığı adamı kötü durumda görmeye dayanamayıp bahane üretme durumu da yok hani. Şahsım adına en azından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 df said: Kılıçdaroğlu'ndansa Tayyip i tercih ederim. adam çok boş muhalefet ediyor. baykal bile daha iyiydi be=) bu seçim zaten Tayyip yine gelir de umarım sonraki seçime adam gibi bir rakip lider gelir. bu nası bi mantıktır yav aklıma direkt şu geldi valla http://2.bp.blogspot.com/_wrUYMB1755k/S1A-WDhD8PI/AAAAAAAAAVY/OgVMTZyeAMY/s400/penguen_kapak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ulan güvenlik önden yol gösterirken yanlış merdivene bindirmiş, bilmiyorum oradaki kalabalığı kargaşayı gördünüz mü? güvenliğin salaklığı, hemen KILIÇDAROĞLU YÜRÜYEN MERDİVEN BİLMİOY RERÖRE yapmayın, bi bakın önce. yargısız infazda üstünüze yok maşallah inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yav said: df said: Kılıçdaroğlu'ndansa Tayyip i tercih ederim. adam çok boş muhalefet ediyor. baykal bile daha iyiydi be=) bu seçim zaten Tayyip yine gelir de umarım sonraki seçime adam gibi bir rakip lider gelir. bu nası bi mantıktır yav aklıma direkt şu geldi valla http://2.bp.blogspot.com/_wrUYMB1755k/S1A-WDhD8PI/AAAAAAAAAVY/OgVMTZyeAMY/s400/penguen_kapak.jpg burada Tayyip i öven değil Kılıçdaroğlunu yeren bir yazı yazdım. iyi oku bence. ayrıca sadece aklına geldiyse sorun yok. başına gelmesin mazallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar