kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 çalıştığım işyerinin avukatı bu gün bi mail attı. daha önce buna gönderdiğim bir liste vardı ve 57 kişiye ihtarname gönderilecekti. adam bana her bir ihtarname için 200 TL + KDV istedi ayrıca masrafları noterden öğrenip bildireceğim dedi (hadi bu mafrafları geçtim 35 lira tutar kişi başı). anlamadığım olay 1 ihtarname için 200 TL + KDV nedir yani ? napıyo bu adam bu kadar para istiyo. varmı avukat aranızda "adam haklı normalde böyle yapılır, bu kadar istenir" diyebilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 avukatların şeysi vardı ney kaç paraya diye. baro sitesinde vardır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 13452 TL para istiyo lan benden adam iyide. başlatmasın barosuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 abi adam olaydan once fiyat falan bişi solemedi mi? 13k lira nedir lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Surda asgari ücretler var. Ihtarname icin falan da 175 TL yaziyor. "4. Her türlü dilekçe yazılması, ihbarname, ihtarname, protesto düzenlenmesinde 175.00 TL" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 olaydan önce bu zaten daha parayı vermedim, ihtarname falanda gönderilmedi kimseye. bana yazı göndermiş her 1 kişi için şu kadar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ha oke ozmn. bende olay oldu bitti şimdi parasını istio gibi anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yok mu abi çalıştığınız bi avukatlık bürosu. bu seni çarpmaya karar vermiş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bunla çalışıyoz zaten ama saat ücreti çalışıyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 +kdv niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Bana o paranın yarısını ver hepsine gider ihtar çekerim gökalpciğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 harbi + KDV ne ya, müşteriyi yavaştan zıplatmaya çalışan teknoloji mağzaları gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 zengin avukatla iş yapıyosunuzdur adamın nasıl zengin olduğu belli :) soruşturuyum bi fiyat fln merak ettim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 şunu anlamamışımdır. x firması benden 10 tl haksız kazanç sağladı diyelim. hakkını aramak için 1-2 milyarı gözden çıkartmak zorundayım. bu yüzden kitleye hitap eden şirketler herkezden kazara*? 3-5 lira tırtıklıyor. kimsede gidip hakkını arayamıyor.3-5 lira için hakkını arasan 1-2 milyar ve belkide daha fazla edecek zamanını harcayacan. tam bi bullshit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 o masrafı haksız olan tarafa kitliyolar mahkemede ama. bi derece yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 bu şekilde hukuki hizmet almak karlı değil. bir avukatlık bürosu ile oturup konuşun, pazarlık yapın. 2-3 senelik kontrat yapıyorlar, her ay sabit bir para ödüyorsun adamlara, işin düştüğünde de hallediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ihtarnameler alacak-verecekle mi alakalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 ya bizimkilerin salaklığı o daha önce bi avukat vardı. aylık bi ücret karşılığı anlaşılmıştı. adama aylık maaş + noter şu bu masrafları varsa ödeniyordu. gerzek bi yönetcinin teki çok biliyo sanki böyle bi yol izledi. şimdi adım gibi eminim akşam eski avukata dönme kararı alacaklar. eski avukatta adım gibi eminim önceki paradan kat kat fazlasını isteyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 dasaaa said: ihtarnameler alacak-verecekle mi alakalı? alacakla direk alıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 gökalp'in mesleği emekli albaylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yaklaştın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yönetimde tuğgeneral olunca adam asker sonuçta bu kadar parayı duyunca "babayı alsın pezevenk" diye bi tepki gösterip diğer avukatla görüşmelere geçildi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 yalnız var hakkaten o kadar ücreti ihtarnamelerin. 1.5 sene önce 180 e çekiyodu noterler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 avukatlik ucreti genelde, yapilan isin avukatlik asgari ucret tarifesi uzerinden ucretlendirilmis fiyati + avukatin belirledigi kendi ucreti + masraflar olarak belirlenir, eger kurumsal bir alacak davasi vb icra yoluyla borcun tazmini olacaksa, bunun icine tazmin edilen meblag uzerinden % bir ucrette girer. Fakat anladigim kadariyla bu kadar detayli ve bireysel bir hukuki danismanlik ve avukatlik hizmetine ihtiyaciniz yok, sonucta ihtarname cekilecek. Asgari ucreti zaten odemek zorundasin yasal olarak. Yani fiyatlandirma o kadarda ucuk degil, normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar