kinetix Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 mani said: bizim evde yangın çıktığında biz itfaiye çağırmıyoruz abi. kendi olanaklarımızla söndürüyoruz. cinsel yönden güçlü itfaiyeciler gelip karımıza kızımıza yan bakmasın diye. sonra su falan fışkırtırlar üzerlerine kıyafetleri yapışır tenlerine bacılarımızın oraları buraları gözükür. muslukcu da var abi adam borularını alıp gelecek düşünsene. elinde borusuyla muslukcu ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kinetik'in banlanması bazılarımız daha eşit uygulaması olmuş, üzüldüm. kinetik'in mantıklı cevaplara karşılık vermeyip troll&dalga geçen cevaplara karşılık vermesi zayıf savunma olmuş, farkettim. daha fazla caps olsa 1000'i bulur post sayısı. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 adam gayet sakin şekilde anlattı bide bunu aslında kızında hoşuna gitti ama çocuk polisi çağırmış falan dedi böyle suçu kızın sevgilisine attı vay *küfür* dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 adamınbiri said: "e kız orda kalınca bizde doğal olarak gittik tecavüz ettik" diyebilcek bi kafadaydı adam huahahahaha çok iyiymiş yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetix Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Raze said: kinetik'in banlanması bazılarımız daha eşit uygulaması olmuş, üzüldüm. kinetik'in mantıklı cevaplara karşılık vermeyip troll&dalga geçen cevaplara karşılık vermesi zayıf savunma olmuş, farkettim. daha fazla caps olsa 1000'i bulur post sayısı. lütfen. +1 acemiliğime verin. raze güzel yakalamışsın. ben ciddi cevap verenlere cevap vereceğime gidip te cinsel yönden sağlam ne la diyen elemanlara cevap verdim hep bundan sonra vereceğim cevap sadece "ahahahah" olacak hatta madalya bilem verirler bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Balona ban caiz midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Beyler pazartesi otobüs yolculuğum var önüm arkam bayan cinsel yöndende sağlamım bakalım neler olacak sabırsızlanıyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetix Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Boci said: Balona ban caiz midir? ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 adamınbiri said: adam gayet sakin şekilde anlattı bide bunu aslında kızında hoşuna gitti ama çocuk polisi çağırmış falan dedi böyle suçu kızın sevgilisine attı vay *küfür* dedim nasıl bi ortammış orası böyle bi herifle muhabbet kurdun onu anlamadım. ben olsam hızlı adımlarla uzarım ortamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetix Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 NolaxThensbane said: Beyler pazartesi otobüs yolculuğum var önüm arkam bayan cinsel yöndende sağlamım bakalım neler olacak sabırsızlanıyorum ^^ (td) abi kaçırmışsın biz şimdi cinsel yönden sağlam itfaiye ye geldik. hatta ben muslukcu dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 harbi lan.. allahın manyağı ile aynı ortamda bulunmak bile istemem. bırak konuşmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 arkadaşın iş yerine gitmiştim lojistik şirketinde çalışıyo öğle yemeği sırasında bu elemanda oturuyodu işte masada orda çalışan biriymiş sonrasında masadan kovdu zaten elemanı benim arkadaş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 mani said: ben olsam hızlı adımlarla uzarım ortamdan. korktuğunu belli edersen hoşlanacağın fikrine kapılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 4 erkek bir kız,sevgili var ama uzakta...bana biraz fatmagülü hatırlattı.yoksa fatmagülün senaryosu senin arkadşlara mı dayanıyor adambiri:) mani said: adamınbiri said: adam gayet sakin şekilde anlattı bide bunu aslında kızında hoşuna gitti ama çocuk polisi çağırmış falan dedi böyle suçu kızın sevgilisine attı vay *küfür* dedim nasıl bi ortammış orası böyle bi herifle muhabbet kurdun onu anlamadım. ben olsam hızlı adımlarla uzarım ortamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 yaniniza kinetix otursun ister misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 abi AHAHAHAHAAHHAHHAHSDHAHDSAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 puahahahahha abi cisel yönden sağlam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kırk sayfa olduğuna göre kesin birileri orhan'a hak vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 abi bi önceki sf'ye bakın allaşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 hahahha demeye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 GEd said: hahahha demeye geldim.aynen bende o yüzden geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 yazik ya cocuga, o kadar gerilmis anasinin bacisinin yanina erkekler oturacak diye bi de dalga konusu olmus ahasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 hahahahhahaha title (tu) foto falan koy da otobüs gibi kapalı yerlerde yanımıza falan oturursan kaçarak uzaklaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ohahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar