Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

'Dekolte giyene tecavüz ederler'

mokoko

Öne çıkan mesajlar

"nutella yerim" said:

ben istemezdim şayet ölsünler daha iyi

öleydi..
sen güncellenmemiş bir bilgisayarsın nutella!!!

gerçek haber!!

Suudi Arabistan Eğitim Bakanlığı bundan böyle kız çocuklarının da okullarda meydana gelen yangınlar sırasında itfaiye erlerince kurtarılmasına izin verdi.

Suudi Arabistan’da kız çocuklarının yangın esnasında itfaiye ekipleri tarafından kurtarılabilmesinin önü açıldı.

Suudi Arabistan din polisi, Mekke'de 2002 yılında bir okulda çıkan yangından kaçmaya çalışan 15 kız çocuğunun dinî kurallara uygun giyinmedikleri için dışarı çıkmalarına izin vermemiş, bu yüzden de kız çocukları yanarak can vermişti. Böyle trajedilere son verecek uygulama ise ancak sekiz yıl sonra hayat geçti.

Suudi Gazete'nin haberine göre eğitim bakanlığı, okullara bir genelge yollayarak, kız çocuklarının da acil durumlarda kurtarılabilmesi için, itfaiye ekiplerine yardımcı olunmasını istedi.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, 2002'de Mekke'deki kız okulunda meydana gelen yangında din polisleri binadan çıkmayı başaran kız çocuklarını, dinî kurallara uygun kıyafet giymedikleri için döverek yanan binaya geri göndermişti. Öğrencileri kurtarmaya çalışan itfaiyecilere de, kızlara dokunmalarının günah olduğu gerekçesiyle okula girmelerine izin verilmemişti.

Olay, ölen kızların aileleri ve Suudi basın yayın organlarınca sert şekilde eleştirilmişti.

Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

"nutella yerim" said:

öleydi..

gerçek haber!!

Suudi Arabistan Eğitim Bakanlığı bundan böyle kız çocuklarının da okullarda meydana gelen yangınlar sırasında itfaiye erlerince kurtarılmasına izin verdi.

Suudi Arabistan’da kız çocuklarının yangın esnasında itfaiye ekipleri tarafından kurtarılabilmesinin önü açıldı.

Suudi Arabistan din polisi, Mekke'de 2002 yılında bir okulda çıkan yangından kaçmaya çalışan 15 kız çocuğunun dinî kurallara uygun giyinmedikleri için dışarı çıkmalarına izin vermemiş, bu yüzden de kız çocukları yanarak can vermişti. Böyle trajedilere son verecek uygulama ise ancak sekiz yıl sonra hayat geçti.

Suudi Gazete'nin haberine göre eğitim bakanlığı, okullara bir genelge yollayarak, kız çocuklarının da acil durumlarda kurtarılabilmesi için, itfaiye ekiplerine yardımcı olunmasını istedi.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, 2002'de Mekke'deki kız okulunda meydana gelen yangında din polisleri binadan çıkmayı başaran kız çocuklarını, dinî kurallara uygun kıyafet giymedikleri için döverek yanan binaya geri göndermişti. Öğrencileri kurtarmaya çalışan itfaiyecilere de, kızlara dokunmalarının günah olduğu gerekçesiyle okula girmelerine izin verilmemişti.

Olay, ölen kızların aileleri ve Suudi basın yayın organlarınca sert şekilde eleştirilmişti.

ulan böyle bi dünyada yaşıyoruz iyi mi
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

"nutella yerim" said:

öleydi..

gerçek haber!!

bunlar türkiyede değil. 10 tane denyonun haberini genelleyemezsiniz dasa. bir de tarihi eskidir onun. sen kaçıncı yüzyılda yaşıyorsun

bunlar kermit abinin lafı. gelir hakaret eder gider. yanında da pasta destek verir bak. bella da sana sorunu tekrar sorar. forumun geneli de açığını arar
Sosyal ağlarda paylaş

kinetix said:

dasa merak ettiğim için soruyorum kaç tane mesajın "ahahahahah" yazarak kazandın o madalyalar da . bu sorum bütün madalyalılara geçerli

abi say bi zahmet o kadar merak ettiysen yaw
http://forum.paticik.com/search.php?13,author=243469,match_type=USER_ID,match_dates=0,match_threads=0
sdfsdfsd

hmm bi de sfsdfsfsdf lar ile muahauhuaha ları da sayar mısın. istatistik olsun elimizde

hadi junior.. bekleme yapma.. chop chop
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

kinetix said:

dasa merak ettiğim için soruyorum kaç tane mesajın "ahahahahah" yazarak kazandın o madalyalar da . bu sorum bütün madalyalılara geçerli

abi say bi zahmet o kadar merak ettiysen yaw
http://forum.paticik.com/search.php?13,author=243469,match_type=USER_ID,match_dates=0,match_threads=0
sdfsdfsd

hmm bi de sfsdfsfsdf lar ile muahauhuaha ları da sayar mısın. istatistik olsun elimizde

hadi junior.. bekleme yapma.. chop chop

abi adam cidden link vermiş ya. dünden bu yana yırttım bi tarafımı bu kadar ciddiye alınmamıştım :)

ahahahaahh

hatta muhahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

bizim evde yangın çıktığında biz itfaiye çağırmıyoruz abi. kendi olanaklarımızla söndürüyoruz. cinsel yönden güçlü itfaiyeciler gelip karımıza kızımıza yan bakmasın diye. sonra su falan fışkırtırlar üzerlerine kıyafetleri yapışır tenlerine bacılarımızın oraları buraları gözükür.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:

bikere nasıl denk geldiyse tecavüzden içerde yatmış biriyle konuşmuştum
abi nasıl oldu anlatsana bi dedim

konunun özeti şu
4 arkadaş ormana pikniğe gidiyolar
bi çift var
erkek olan bi yere kadar gidiyo

"e kız orda kalınca bizde doğal olarak gittik tecavüz ettik"
diyebilcek bi kafadaydı adam

abi yukarda uyardım bu haberler eski. olsa bile 5-10 dallamaya bakıp ta genelleme yapma valla bak kermit abi gelir fatihtemi oturyorsun der hakaret eder gider. sonra pasta da destek verir. zincirleme gider olay
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:

bikere nasıl denk geldiyse tecavüzden içerde yatmış biriyle konuşmuştum
abi nasıl oldu anlatsana bi dedim

konunun özeti şu
4 arkadaş ormana pikniğe gidiyolar
bi çift var
erkek olan bi yere kadar gidiyo

"e kız orda kalınca bizde doğal olarak gittik tecavüz ettik"
diyebilcek bi kafadaydı adam

ahahha çok net bir hikaye
Sosyal ağlarda paylaş