Boci Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Buranın kilit zamanı gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 "nutella yerim" said: ben istemezdim şayet ölsünler daha iyi öleydi.. sen güncellenmemiş bir bilgisayarsın nutella!!! gerçek haber!! Suudi Arabistan Eğitim Bakanlığı bundan böyle kız çocuklarının da okullarda meydana gelen yangınlar sırasında itfaiye erlerince kurtarılmasına izin verdi. Suudi Arabistan’da kız çocuklarının yangın esnasında itfaiye ekipleri tarafından kurtarılabilmesinin önü açıldı. Suudi Arabistan din polisi, Mekke'de 2002 yılında bir okulda çıkan yangından kaçmaya çalışan 15 kız çocuğunun dinî kurallara uygun giyinmedikleri için dışarı çıkmalarına izin vermemiş, bu yüzden de kız çocukları yanarak can vermişti. Böyle trajedilere son verecek uygulama ise ancak sekiz yıl sonra hayat geçti. Suudi Gazete'nin haberine göre eğitim bakanlığı, okullara bir genelge yollayarak, kız çocuklarının da acil durumlarda kurtarılabilmesi için, itfaiye ekiplerine yardımcı olunmasını istedi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, 2002'de Mekke'deki kız okulunda meydana gelen yangında din polisleri binadan çıkmayı başaran kız çocuklarını, dinî kurallara uygun kıyafet giymedikleri için döverek yanan binaya geri göndermişti. Öğrencileri kurtarmaya çalışan itfaiyecilere de, kızlara dokunmalarının günah olduğu gerekçesiyle okula girmelerine izin verilmemişti. Olay, ölen kızların aileleri ve Suudi basın yayın organlarınca sert şekilde eleştirilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetix Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 zeper said: ehehe:) buralar da genel de ahahahah şeklinde gülünür kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 cinsel yönden saglam olamadım ya ona yanarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 dasaaa said: "nutella yerim" said: ben istemezdim şayet ölsünler daha iyi öleydi.. sen güncellenmemiş bir bilgisayarsın nutella!!! gerçek haber!! Suudi Arabistan Eğitim Bakanlığı bundan böyle kız çocuklarının da okullarda meydana gelen yangınlar sırasında itfaiye erlerince kurtarılmasına izin verdi. Suudi Arabistan’da kız çocuklarının yangın esnasında itfaiye ekipleri tarafından kurtarılabilmesinin önü açıldı. Suudi Arabistan din polisi, Mekke'de 2002 yılında bir okulda çıkan yangından kaçmaya çalışan 15 kız çocuğunun dinî kurallara uygun giyinmedikleri için dışarı çıkmalarına izin vermemiş, bu yüzden de kız çocukları yanarak can vermişti. Böyle trajedilere son verecek uygulama ise ancak sekiz yıl sonra hayat geçti. Suudi Gazete'nin haberine göre eğitim bakanlığı, okullara bir genelge yollayarak, kız çocuklarının da acil durumlarda kurtarılabilmesi için, itfaiye ekiplerine yardımcı olunmasını istedi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, 2002'de Mekke'deki kız okulunda meydana gelen yangında din polisleri binadan çıkmayı başaran kız çocuklarını, dinî kurallara uygun kıyafet giymedikleri için döverek yanan binaya geri göndermişti. Öğrencileri kurtarmaya çalışan itfaiyecilere de, kızlara dokunmalarının günah olduğu gerekçesiyle okula girmelerine izin verilmemişti. Olay, ölen kızların aileleri ve Suudi basın yayın organlarınca sert şekilde eleştirilmişti. ulan böyle bi dünyada yaşıyoruz iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 niye öyle diyorsun ki! ya o itfayeciler hortumları ile sulasalardı!!! ananız bacınıza hortumla su tutulsun ister misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetix Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 dasa merak ettiğim için soruyorum kaç tane mesajın "ahahahahah" yazarak kazandın o madalyalar da . bu sorum bütün madalyalılara geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 ben 156 kere sadece ahahahha diye mesaj attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetix Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 dasaaa said: "nutella yerim" said: ben istemezdim şayet ölsünler daha iyi öleydi.. sen güncellenmemiş bir bilgisayarsın nutella!!! gerçek haber!! Suudi Arabistan Eğitim Bakanlığı bundan böyle kız çocuklarının da okullarda meydana gelen yangınlar sırasında itfaiye erlerince kurtarılmasına izin verdi. Suudi Arabistan’da kız çocuklarının yangın esnasında itfaiye ekipleri tarafından kurtarılabilmesinin önü açıldı. Suudi Arabistan din polisi, Mekke'de 2002 yılında bir okulda çıkan yangından kaçmaya çalışan 15 kız çocuğunun dinî kurallara uygun giyinmedikleri için dışarı çıkmalarına izin vermemiş, bu yüzden de kız çocukları yanarak can vermişti. Böyle trajedilere son verecek uygulama ise ancak sekiz yıl sonra hayat geçti. Suudi Gazete'nin haberine göre eğitim bakanlığı, okullara bir genelge yollayarak, kız çocuklarının da acil durumlarda kurtarılabilmesi için, itfaiye ekiplerine yardımcı olunmasını istedi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, 2002'de Mekke'deki kız okulunda meydana gelen yangında din polisleri binadan çıkmayı başaran kız çocuklarını, dinî kurallara uygun kıyafet giymedikleri için döverek yanan binaya geri göndermişti. Öğrencileri kurtarmaya çalışan itfaiyecilere de, kızlara dokunmalarının günah olduğu gerekçesiyle okula girmelerine izin verilmemişti. Olay, ölen kızların aileleri ve Suudi basın yayın organlarınca sert şekilde eleştirilmişti. bunlar türkiyede değil. 10 tane denyonun haberini genelleyemezsiniz dasa. bir de tarihi eskidir onun. sen kaçıncı yüzyılda yaşıyorsun bunlar kermit abinin lafı. gelir hakaret eder gider. yanında da pasta destek verir bak. bella da sana sorunu tekrar sorar. forumun geneli de açığını arar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 beyler dasaa nın madalyaları alsınlar geri ahahahha madalyası var adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 dasa o madalyaları haketti bir kere,kolay iş deil ahaha yazmak.;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kinetix said: dasa merak ettiğim için soruyorum kaç tane mesajın "ahahahahah" yazarak kazandın o madalyalar da . bu sorum bütün madalyalılara geçerli abi say bi zahmet o kadar merak ettiysen yaw http://forum.paticik.com/search.php?13,author=243469,match_type=USER_ID,match_dates=0,match_threads=0 sdfsdfsd hmm bi de sfsdfsfsdf lar ile muahauhuaha ları da sayar mısın. istatistik olsun elimizde hadi junior.. bekleme yapma.. chop chop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kinetix said: dasa merak ettiğim için soruyorum kaç tane mesajın "ahahahahah" yazarak kazandın o madalyalar da . bu sorum bütün madalyalılara geçerli 999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetix Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 dasaaa said: kinetix said: dasa merak ettiğim için soruyorum kaç tane mesajın "ahahahahah" yazarak kazandın o madalyalar da . bu sorum bütün madalyalılara geçerli abi say bi zahmet o kadar merak ettiysen yaw http://forum.paticik.com/search.php?13,author=243469,match_type=USER_ID,match_dates=0,match_threads=0 sdfsdfsd hmm bi de sfsdfsfsdf lar ile muahauhuaha ları da sayar mısın. istatistik olsun elimizde hadi junior.. bekleme yapma.. chop chop abi adam cidden link vermiş ya. dünden bu yana yırttım bi tarafımı bu kadar ciddiye alınmamıştım :) ahahahaahh hatta muhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 say be junior.. valla bak seni buradan uzak tutar en azından 2-3saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Saçmaladığını kabul etmeyip hala suçu başkasında araman priceless. Sen saçma sapan konuşuyorsun biz de dalga geçiyoruz senle, hala ciddiye alınmayı mı bekliyosun nedir sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Abi galiba şimdi de ben trollüyodum zaten ciddi değildim ayağına yatıcak eyvah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 dasaaa said: say be junior.. valla bak seni buradan uzak tutar en azından 2-3saat bak buna ihtiyacımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetix Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Pasta said: Saçmaladığını kabul etmeyip hala suçu başkasında araman priceless. Sen saçma sapan konuşuyorsun biz de dalga geçiyoruz senle, hala ciddiye alınmayı mı bekliyosun nedir sdfs. hakaret göremeyince merak ettim neyin var ki hasta falan değilsin değil mi abicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 kamışa su yürüdü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bikere nasıl denk geldiyse tecavüzden içerde yatmış biriyle konuşmuştum abi nasıl oldu anlatsana bi dedim konunun özeti şu 4 arkadaş ormana pikniğe gidiyolar bi çift var erkek olan bi yere kadar gidiyo "e kız orda kalınca bizde doğal olarak gittik tecavüz ettik" diyebilcek bi kafadaydı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 bizim evde yangın çıktığında biz itfaiye çağırmıyoruz abi. kendi olanaklarımızla söndürüyoruz. cinsel yönden güçlü itfaiyeciler gelip karımıza kızımıza yan bakmasın diye. sonra su falan fışkırtırlar üzerlerine kıyafetleri yapışır tenlerine bacılarımızın oraları buraları gözükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 olm yazık lan kinetix e forever alone title ı istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetix Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 adamınbiri said: bikere nasıl denk geldiyse tecavüzden içerde yatmış biriyle konuşmuştum abi nasıl oldu anlatsana bi dedim konunun özeti şu 4 arkadaş ormana pikniğe gidiyolar bi çift var erkek olan bi yere kadar gidiyo "e kız orda kalınca bizde doğal olarak gittik tecavüz ettik" diyebilcek bi kafadaydı adam abi yukarda uyardım bu haberler eski. olsa bile 5-10 dallamaya bakıp ta genelleme yapma valla bak kermit abi gelir fatihtemi oturyorsun der hakaret eder gider. sonra pasta da destek verir. zincirleme gider olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 adamınbiri said: bikere nasıl denk geldiyse tecavüzden içerde yatmış biriyle konuşmuştum abi nasıl oldu anlatsana bi dedim konunun özeti şu 4 arkadaş ormana pikniğe gidiyolar bi çift var erkek olan bi yere kadar gidiyo "e kız orda kalınca bizde doğal olarak gittik tecavüz ettik" diyebilcek bi kafadaydı adam ahahha çok net bir hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar