Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WORLD WAR Z Film oluyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Myshkin said:

film bok gibi abi.

aman deyim sinemada falan izlemeye kalkmayın, gerçekten çok kötü.

abi film max 6 puan. o da iyi hal arttırımı :P

Dün gece izledim, bi de ulan kim dublajlı izlemek isteyip talep ediyo da dublajlı satın aldırıyosa bu sinema işletmecilerine, dublajlı izledim akü. Fak. Altta "Jerusalem, Israel" yazıyo orda "Ortadoğu" diye okuyo falan. Fecaat.

"Ortadoğu'da neden duvarlar ördüler sanıyosun?" Pilota dönüp; "Ortadoğuya gidiyoruz!" falan gibi cümleler sarfedildi. Sonra İsrail olduğunu gördük... Abv.
Mesaj tarihi:
ben de beğendim filmi fena değildi ama kitabın yanına bile yaklaşamaz atmosfer olarak. keşke sonu o şekilde olmasaymış ta bir kaç film daha çekselermiş mesela o sondaki sahneleri işleyen filmler fln olsa süper olurdu.
Mesaj tarihi:
7'de benden çalışır. Atmosfer çok iyiydi, sinematografi çok iyiydi. Onun dışında kitabını okumadım ama sanki çok detayı es geçmişler, bayağı hızlandırmışlar gibi hisse kapıldım. Kafadan oradan da puan kırdım :)

7/10 işte, parana acımazsın.
Mesaj tarihi:
aynen öyle biraz değişik anlatılıyor kitaptan olaylar var da. dediğim gibi keşke 3 leme fln olsa. kitap son kısmı çok farklı çünkü :D mutlaka okuyun kitabı tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bu filmin kitabı günümüzün tüketim kültürüne kocaman kocaman taşlar atan ,baya idelojik bir kitap

zombiler 2. planda bence kitapta , asıl tema 21.yy insanının sürdürülemez aç gözlülüğü ve geleceğine-geçmişine ,yaşadığı gezegene ve komşularına karşı muazzam duyarsızlıgı

filmi izlemedim , ama hayal kırıklıgını yaşayacağımı düşündüğümden izlemek için acelemde yok , piratebay akar diye düşnüyorum

eğer film en küçük ilginizi cektiyse ,kitabı edinin ,pdf'sini alın hiç olmadı akıllı telefonlarınıza tabletlerinze , cok sağlamdır.
Mesaj tarihi:
Filmin adi world war z ve zombi filmi oldugu icin sikildim diyor adam lan. Bi garip.

edit : film baya hizli baslayip baya durgun bitiyor bu arada. yine klasik, izleyiciyi bayacak zilyon tane sey vardi.
Mesaj tarihi:
di said:

Filmin adi world war z ve zombi filmi oldugu icin sikildim diyor adam lan. Bi garip.

edit : film baya hizli baslayip baya durgun bitiyor bu arada. yine klasik, izleyiciyi bayacak zilyon tane sey vardi.

Hacı nerenle okudun yazdığımı? KLASİK zombie filmi olduğu için baydım dedim.Senin de algılama yeteneğin bir garip.Değişik kurgu lazım artık.
Mesaj tarihi:
Barathrum said:

di said:

Hacı nerenle okudun yazdığımı? KLASİK zombie filmi olduğu için baydım dedim.Senin de algılama yeteneğin bir garip.Değişik kurgu lazım artık.

Ya normaldir, mal gibiyim ben 15 gundur de simdi yine okudum, yine ayni etkiyi yapti. sdf

Zombi kurgusunun farklisi ne olacak abi ? Film baya iyi basladi tirt bitti ama iste.
Mesaj tarihi:
Abi zombi saçma salak bi konsept zaten. Farklı kurgu nası olacak? Normalde zombi muhabbeti falan var diye hayatta gitmezdim bu filme ama (hatun istedi) fragmanı "değişik biraz bu galiba lan" dedirtti diye girdim salona.
Mesaj tarihi:
aquila said:

ben 2013 senesinde neden hala zombilerin bu kadar prim yaptigini hala anlayabilmis degilim.

içimizde zombi apocalpyse hayalinden dolayı sanırım. bi viruse bakar sdfs
Mesaj tarihi:
Mesela 28 gün sonra ya da i am legend çok güzel filmlerdi.Koşan zombieleri ilk kez 28 gün sonrada gördük kurgusu çok başarılıydı.Klasik zombie klasik vampir kurtadam filmleri çok baymaya başladı herkesi,ben de bunu belirtmek istemiştim brolar.
  • Yeni Oluştur...