Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Myshkin said: film bok gibi abi. aman deyim sinemada falan izlemeye kalkmayın, gerçekten çok kötü. abi film max 6 puan. o da iyi hal arttırımı :P Dün gece izledim, bi de ulan kim dublajlı izlemek isteyip talep ediyo da dublajlı satın aldırıyosa bu sinema işletmecilerine, dublajlı izledim akü. Fak. Altta "Jerusalem, Israel" yazıyo orda "Ortadoğu" diye okuyo falan. Fecaat. "Ortadoğu'da neden duvarlar ördüler sanıyosun?" Pilota dönüp; "Ortadoğuya gidiyoruz!" falan gibi cümleler sarfedildi. Sonra İsrail olduğunu gördük... Abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 7.5 ben begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 ben de beğendim filmi fena değildi ama kitabın yanına bile yaklaşamaz atmosfer olarak. keşke sonu o şekilde olmasaymış ta bir kaç film daha çekselermiş mesela o sondaki sahneleri işleyen filmler fln olsa süper olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 7'de benden çalışır. Atmosfer çok iyiydi, sinematografi çok iyiydi. Onun dışında kitabını okumadım ama sanki çok detayı es geçmişler, bayağı hızlandırmışlar gibi hisse kapıldım. Kafadan oradan da puan kırdım :) 7/10 işte, parana acımazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 aynen öyle biraz değişik anlatılıyor kitaptan olaylar var da. dediğim gibi keşke 3 leme fln olsa. kitap son kısmı çok farklı çünkü :D mutlaka okuyun kitabı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 türkçe izleyen varmı filmi ? ben sanırım türkçe gideceğim bu filme. fragmanında lanet olsun adamım kahrolsun diyalogları vardı hoşuma gitti komikli olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 arkadaşlar bu filmin kitabı günümüzün tüketim kültürüne kocaman kocaman taşlar atan ,baya idelojik bir kitap zombiler 2. planda bence kitapta , asıl tema 21.yy insanının sürdürülemez aç gözlülüğü ve geleceğine-geçmişine ,yaşadığı gezegene ve komşularına karşı muazzam duyarsızlıgı filmi izlemedim , ama hayal kırıklıgını yaşayacağımı düşündüğümden izlemek için acelemde yok , piratebay akar diye düşnüyorum eğer film en küçük ilginizi cektiyse ,kitabı edinin ,pdf'sini alın hiç olmadı akıllı telefonlarınıza tabletlerinze , cok sağlamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 İlk yarı klasik zombie filmi olduğu için sıkıldım.Fakat 2. yarı baya baya iyiydi.Bıret reis oynamış.Tek film olarak bitirdiler mi şimdi onu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Filmin adi world war z ve zombi filmi oldugu icin sikildim diyor adam lan. Bi garip. edit : film baya hizli baslayip baya durgun bitiyor bu arada. yine klasik, izleyiciyi bayacak zilyon tane sey vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 fılm bok gıbı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 senko kötü dediyse kesin gidilir bu filme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 di said: Filmin adi world war z ve zombi filmi oldugu icin sikildim diyor adam lan. Bi garip. edit : film baya hizli baslayip baya durgun bitiyor bu arada. yine klasik, izleyiciyi bayacak zilyon tane sey vardi. Hacı nerenle okudun yazdığımı? KLASİK zombie filmi olduğu için baydım dedim.Senin de algılama yeteneğin bir garip.Değişik kurgu lazım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 başlıkta bulunan film oluyor kısmını atsak ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Aluriel said: senko kötü dediyse kesin gidilir bu filme Adam cozmus. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Barathrum said: di said: Filmin adi world war z ve zombi filmi oldugu icin sikildim diyor adam lan. Bi garip. edit : film baya hizli baslayip baya durgun bitiyor bu arada. yine klasik, izleyiciyi bayacak zilyon tane sey vardi. Hacı nerenle okudun yazdığımı? KLASİK zombie filmi olduğu için baydım dedim.Senin de algılama yeteneğin bir garip.Değişik kurgu lazım artık. Ya normaldir, mal gibiyim ben 15 gundur de simdi yine okudum, yine ayni etkiyi yapti. sdf Zombi kurgusunun farklisi ne olacak abi ? Film baya iyi basladi tirt bitti ama iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Abi zombi saçma salak bi konsept zaten. Farklı kurgu nası olacak? Normalde zombi muhabbeti falan var diye hayatta gitmezdim bu filme ama (hatun istedi) fragmanı "değişik biraz bu galiba lan" dedirtti diye girdim salona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 ben 2013 senesinde neden hala zombilerin bu kadar prim yaptigini hala anlayabilmis degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Brad pitt i severim de kiling them softly cok sikko bi filmdi. Bu da sikkoysa yazik bu adama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 aquila said: ben 2013 senesinde neden hala zombilerin bu kadar prim yaptigini hala anlayabilmis degilim. faiz lobisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Çok güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 hayır devir doğalgaz devridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 aquila said: ben 2013 senesinde neden hala zombilerin bu kadar prim yaptigini hala anlayabilmis degilim. pazarı büyük, 5-8 milyar dolar arası bişi yıllık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 aquila said: ben 2013 senesinde neden hala zombilerin bu kadar prim yaptigini hala anlayabilmis degilim. içimizde zombi apocalpyse hayalinden dolayı sanırım. bi viruse bakar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Mesela 28 gün sonra ya da i am legend çok güzel filmlerdi.Koşan zombieleri ilk kez 28 gün sonrada gördük kurgusu çok başarılıydı.Klasik zombie klasik vampir kurtadam filmleri çok baymaya başladı herkesi,ben de bunu belirtmek istemiştim brolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar